Автор Тема: Лечков зад решетките? Ще стане ясно донякъде утре в Пловдив  (Прочетена 2181 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен edinotsliven

  • Нов
  • Публикации: 14
    • Профил
http://sedmica.sliven.net/index.php?id=110153

 Аз ли криво го разбирам или си е направо тъй?


 "За така извършеното престъпление (1 054 201 лв. )Стефко Шевкенов е осъден на една година „лишаване от свобода" при първоначален общ режим и глоба в размер на 300 лв."

За един милион ощетяване на общината само толкова?


А за Лечков също: " 571 783 лв.", "Лечков е признат за виновен в това, че през м. март и м. април 2009 г. в гр. Сливен, при условията на продължавано престъпление е направил опит да принуди служител от Данъчната администрация - Петко Дюлгеров, в качеството на Директор на ТД на НАП - гр. Сливен, да извърши нещо противно на волята му - да спре извършваната ревизия и разпореди възстановяването на поисканата със справка-декларация за възстановяване на ДДС само с данъчна проверка, без извършването на ревизия на ГД"Спортпалас"- гр. Сливен, с управител Дияна Лечкова, както и да укрие издадения ревизионен акт на „Булгейт" ЕООД- гр. Сливен, с управител Радостин Русев, като употребил затова заплаха, че ще направи всичко възможно Петко Дюлгеров да бъде уволнен и злоупотребил с властта си на Кмет на Община - гр. Сливен, настоявайки пред Директора на Национална агенция по приходите за уволнението на Петко Дюлгеров - чл. 143 ал.3 от НК.

За така извършените престъпления Йордан Лечков е осъден на две години „лишаване от свобода" при първоначален общ режим. Лечков е осъден на лишаване от право да заема длъжността „ Кмет на населено място" за срок от три години. "


За цигари без бандерол им дават по-големи присъди! :o Доходоносна професия е краденето от държавата и общините! ;)