Автор Тема: ИМА ЛИ ВОЙНА СРЕЩУ ВЕСТНИК СЕДМИЦА?  (Прочетена 18782 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Анализатора

 • Младши
 • *
 • Публикации: 87
  • Профил
Има ли война срещу в-к Седмица?
По-скоро войната е срещу това което изнася вестника, а то не е по вкуса на управляващите града ни кръгове.
Войната е срещу истината.
Вестници много, но такива които показват истината от един друг ъгъл - безкомпромисната гледна точка на журналиста Г.Попов - са малко, а в Сливен просто други няма.
Политиката е средство за достигане до властта, а властта е средство за лично облагодетелстване на тези които я упражняват.
Нашата история е пълна със случаи на затваряне на устата на неудобни хора.
"Неудобни" хора са онези авторитети, които ненавиждат просташкото и безпардонно властничество и отварят очите на широката общественост за лъжата в която ги потапят властимащите.
Интелигенцията е враг N 1 за управляващите.
Интелигенцията застрашава с разкритията си устоите на властниците.
Интелигенцията задава "неудобни" въпроси, които дестабилизират "авторитетните" позиции на властимащите.
По неписан закон във властта не влизат най-достойните, а хитреците.
Нашият народ е изрекъл една мъдрост: "Хитростта е умът на простака."
Вестникът може да бъде изкупен от шайка гъзолизци, но не може да бъде спряно електронното му издание.
Властниците могат да положат усилия за забавяне на интернет комуникациите.
Властниците могат да унищожат хартиения носител - вестника който се продава в павилионите, могат да стигнат и по-далеч - да унищожат самия издател, но с това няма да спрат разпространението на човешката мисъл.
Властникът не е човек, защото неговата мисъл не е човешка.
Властник е индивид намърдал се в някаква управа и упражняващ насилие върху свободите и правата на други лица с цел лично облагодетелстване - материално или от друго естество (например сексуално).
Властник е индивид олицетворяващ себе си със стола на който седи.
Българския народ е казал: "Един златен пръстен и в лайно да го сложиш си остава златен пръстен, а едно лайно и в златен поднос да го сложиш си остава лайно."
Весела Коледа за екипа на в-к Седмица и умните хора в Сливен.
 :)

Неактивен doktor boh

 • Младши
 • *
 • Публикации: 81
  • Профил
Re:ИМА ЛИ ВОЙНА СРЕЩУ ВЕСТНИК СЕДМИЦА?
« Отговор #1 -: 22.01.2010 21:56:12 »
 А бе, ей, сливналии! За каква интелигенция говорите? Сливен е работнически град с природно интелигентни хора! Всички пришълци - включително и кмета са селяни затова и хала на града ни е на това дередже! Няма ги истинските сливналии в управлението. Не виждате ли как професори и интелигенти се унижават и целуват ръце на един неграмотен и алчен човек! Войната срещу в-к Седмица е очеваден! Всички намираме най- интерестното сучило се в Сливен на страниците на вестника. Кого да четем? Мангинов? или Д.Добрев? Не забравяйте от кое котило идват и за кого работят! Да живее целият екип на в-к Седмица и да не слушат псевдо интелигентите на Сливен. Успехи....

Неактивен jivko1128

 • Младши
 • *
 • Публикации: 50
  • Профил
Re:ИМА ЛИ ВОЙНА СРЕЩУ ВЕСТНИК СЕДМИЦА?
« Отговор #2 -: 22.02.2010 08:40:26 »
ДОБРО УТРО СЛИВНАЛИИ днес градът трябва да се разведе завинаги от своя кмет ЛЕЧКОВ, ако това ние като СЛИВНАЛИИ не го направи ме това ще бъде загубата за градът ни излезте и докажете че Сливен трябва да се отърве от обирджии,мутри и от големите акули. Това ще го постигни ме като докажи ме че сме градът на стоте "ВОЙВОДИ" а не на стоте "ХАЙДУТИ" да премахни ме ЛЕЧКОВ  и този ха@@@тин дето водеше кампанията на кмета за кмет МАРИН КАВРЪКОВ човека който вкара много народ по затворите и бяха интернирани защото беше шефа на "ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ" в Сливен, излезте да докажи  ме че изпълнява ме заветите на нашите вождове "СТАНИ, СТАНИ ЮНАК"  заспал от сън дълбок се събуди и мошеници те от града ги изхвърли. НАПРЕД НАПРЕД НАПРЕД !!!
« Последна редакция: 23.02.2010 12:50:44 от Калчо Василев »

jerry

 • Гост
Re:ИМА ЛИ ВОЙНА СРЕЩУ ВЕСТНИК СЕДМИЦА?
« Отговор #3 -: 23.02.2010 11:38:14 »
То не бяха заплахи,то не бяха обиди,то не бяха дела,бомби...Абе хората не искат да чуват истината и толкова.Досега вестникът не е пуснал 1% лъжа >:( Главният редактор и журналист е най-точният  човек! Лично аз много се гордея с моя дядо!... :) Нека издава вестника още 15 години. :D

Mihailn Dimitrov

 • Гост
Re:ИМА ЛИ ВОЙНА СРЕЩУ ВЕСТНИК СЕДМИЦА?
« Отговор #4 -: 12.11.2010 16:22:08 »
Война може би е имало.... но Попов правилно е научил урока и сега води само война за парици

Aver

 • Гост
Re:ИМА ЛИ ВОЙНА СРЕЩУ ВЕСТНИК СЕДМИЦА?
« Отговор #5 -: 21.12.2010 23:58:30 »
Това е най хубавия вестник който се е печатал в Сливен. Интернет версията е най посещаваната от сливналии, които са извън България, в това число и аз. А тезата за "париците" е смешна и донякъде звучи като поръчана !

Aver

 • Гост
Re:ИМА ЛИ ВОЙНА СРЕЩУ ВЕСТНИК СЕДМИЦА?
« Отговор #6 -: 22.12.2010 12:35:38 »
Димитров, ти на кого си прислуга ?

Неактивен Калчо Василев

 • Администратор
 • Напредващ
 • *****
 • Публикации: 242
 • Пол: Мъж
  • Профил
Re:ИМА ЛИ ВОЙНА СРЕЩУ ВЕСТНИК СЕДМИЦА?
« Отговор #7 -: 27.12.2010 15:25:37 »
Интернет версията е най посещаваната от сливналии, които са извън България, в това число и аз. А тезата за "париците" е смешна и донякъде звучи като поръчана !

Позволявам си няколко забележки. Най-четените сливенски издания в уебата са на Попов и Мангинов. Според статистиката Мангинов има, макар и с малко, повече абсолютен брой разглеждания на сайта си за 2010 година. Макар и да не е напълно приключила. Но това е валидно и за двамата. Има повече посещения от чужбина макар и от по-малко на брой държави. Има и повече уникални посещения. Попов пък има повече презареждания, бих казал чувствително повече. Всеки разбира какво означава това като четене и интерес, както и като отношение и позиция на посетителите. Има голяма разлика, огромна дори в читателската маса и източник на двамата. Каунтера без или леко пристрастно казва, че единия има повече посетители от .нет домейни докато на Мангинов са от .ком. Подобни различия показват, че двамата имат съвсем различна аудитория. Както и някои други мисли, например доколко този коунтер показва вярно информацията. Някак си не ми се струва реална подобна огромна разлика. Но рано или късно ще се разбере защо се получава така.

Попов има съвсем скромен брой реклами на сайта си, просто Мангинов има няколко пъти повече на брой банери. А от тях се печели в крайна сметка, има разбира се и други начини за правене на парички с един сайт но те очевадно липсват и при двамата. Става дума за легалните начини за печелене. А дали играят мръсни парички, определящи какво и за кого да се пише - аз не се наемам да напиша подобно нещо без сериозни доказателства. Но е безспорен факт, че тематиката на материалите и аудиторията посетители на Попов и Мангинов са коренно противоположни. Това е доста интересно, особено когато става дума за един малък град като Сливен.

Безспорно е, че наличието на тези издания в интернет простанството е един много приятен и полезен факт за нас. С няколко клика научаваме всичко около Сливен от доста различни ъгли. Не бих казал, примерно че е по-евтино от едно време. Мяркат се такива понятия и реклами за безплатни издания и т.н. По простия факт, че закупуването, поддръжката на един компютър с достъп до интернет и ел.ток струва на всеки един нас минимум 300-350 лева на година. Ако един маломощен до към средна хубост комп или лаптоп стои включен цял месец ще изгори ток за около 30 лева със сегашните цени. Никак не е малко като годишна сума па дори и да се включва за 8-10 часа на ден. Аз лично плащам около 500 лева на година за удоволстието да имам собствена домашна щайга с интернет. Всеки може по обратния ред да сметне колко вестника може да си купи за съответната сума. За наше щастие броят на сливенските издания се увеличава непрекъснато - нови, от месец-два някъде са Гласът на Сливен и коментар.бг.

Справка:
http://bgcounter.com/?sts,topdom,,,,infosl
http://bgcounter.com/?sts,topdom,,,,7days
Насила хубост не става !

Aver

 • Гост
Re:ИМА ЛИ ВОЙНА СРЕЩУ ВЕСТНИК СЕДМИЦА?
« Отговор #8 -: 30.12.2010 00:00:46 »
От няколко дни следя форума и искам да споделя, че това не форум в истинския смисъл, а просто "изплакване на устата". Най вероятно няма да влизам повече, просто не виждам смисъл.
На вички щастлива и весела Нова Година ! Наистина да е Нова и без разкопани улици и без лечков !

Mihailn Dimitrov

 • Гост
Re:ИМА ЛИ ВОЙНА СРЕЩУ ВЕСТНИК СЕДМИЦА?
« Отговор #9 -: 03.01.2011 18:05:10 »
Димитров, ти на кого си прислуга ?

Тебе какво те интересува.... Ако се видим може и да ти кажа

Aver

 • Гост
Re:ИМА ЛИ ВОЙНА СРЕЩУ ВЕСТНИК СЕДМИЦА?
« Отговор #10 -: 03.01.2011 18:23:09 »
Типичен чиновнически стил , а ла лечков !

Aver

 • Гост
Re:ИМА ЛИ ВОЙНА СРЕЩУ ВЕСТНИК СЕДМИЦА?
« Отговор #11 -: 03.01.2011 18:24:51 »
И още - мен не ме интересува на кого си прислуга, въпреки че е толкова прозрачно ! А за среща с теб - това е последното нещо което мога да пожелая !

Mihailn Dimitrov

 • Гост
Re:ИМА ЛИ ВОЙНА СРЕЩУ ВЕСТНИК СЕДМИЦА?
« Отговор #12 -: 04.01.2011 16:31:19 »
Явно нещо не си в час или се развиваш неправилно, но това си е твой проблем.... От друга страна не обичам да комуникирам с анонимници, които са се скрили под един псевдоним като мишоци в дупка... А това, че си мишок го доказва и факта, че нямаш желание да застанеш лице в лице с мен за да си защитиш позицията

Aver

 • Гост
Re:ИМА ЛИ ВОЙНА СРЕЩУ ВЕСТНИК СЕДМИЦА?
« Отговор #13 -: 04.01.2011 20:12:55 »
Аз съм в час и пиша на "Вие" за разлика от Вас ! За да комуникирате на живо можете да участвувате на живо в предаванията на ТВ медиите. Тук е форум и Вие много добре знаете, че участниците са с псевдоними, а това, че Вие не сте, е изключително Ваш проблем. Но ако толкова много желаете да се срещнете с мен  и това не проблем когато бъда в България и Сливен. И още не Ви прави чест с този неграмотен стил а ла лечков , или може би нивото Ви наситина е това ??? :)

Mihailn Dimitrov

 • Гост
Re:ИМА ЛИ ВОЙНА СРЕЩУ ВЕСТНИК СЕДМИЦА?
« Отговор #14 -: 05.01.2011 10:19:07 »
За да Ви говоря на Вие трябва да Ви познавам или поне да знам кой сте, а за съжаление не е така