Форуми на Сливен.НЕТ

Сливен - институции, организации, медии => Форум на МКБППМН - Сливен => Темата е започната от: adminJS в 09.01.2008 16:10:08

Титла: Трябва ли ни алкохол, за да изкараме празниците?
Публикувано от: adminJS в 09.01.2008 16:10:08
Споделете вашето мнение. Задължително ли е алкохола да присъства на празничната трапеза, или може и без него?
Титла: Re:Трябва ли ни алкохол, за да изкараме празниците?
Публикувано от: TONI4_01 в 15.07.2009 16:54:04
АЗ ЛИЧНО СМЯТАМ ЧЕ ЗА ДА СИ ИЗКАРАШ ДОБРЕ ПО ПРАЗНИЗНИЦИТЕ ТРЯБВА АЛКОХОЛ КУПОНА СТАВА С ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ И ДОБРА ДУМА АЛКОХОЛА Е САМО ЗА СТИМУЛ НО С МЯРКА ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ ХОРАТА ПРЕКАЛЯВАТ
Титла: Re:Трябва ли ни алкохол, за да изкараме празниците?
Публикувано от: Moderator Club в 16.07.2009 18:07:07
Зависи от гледната точка. За мен лично може и без алкохол, не съм запален пияч. :)
Титла: Re:Трябва ли ни алкохол, за да изкараме празниците?
Публикувано от: Борис Беленски в 22.07.2009 12:21:16
На мен пък ми идва да си пиина, ей сега, веднага, без да е някакъв празник. За успокоение...
TONI4_01, просто не е сметнал за нужно да прочете правилата на форума: вдигнал тема стара повече от година и половина и натъртил мнението си като го написал изцяло с главни букви. Писах на него, но използвам случая да се обърна и към другите:
Хората в този форум можем да четем и да отбираме сеното от плявата. Нека не си набиваме принудително думите в чуждите очи! Които има интерес ще обърне необходимото внимание на мнението ви, независимо дали е написано с нормален шрифт (като този) или е с удебелен, дразнещо ярко червен, само с главни букви и т.н.

По темата:
Задължително за мен е ключова дума във въпроса. Ами не е задължително. На който му се пие и му понася да си пиине - повдига настроението, попремахва задръжките и дава енергията да си добра компания, да забравиш тревогите и да си празнуваш подобаващо. Разбира се има го и обратния вариант - да се натряскаш достатъчно за да дърдориш глупости, дразнещи и злепоставящи останалите и накрая, евентуално, да направиш някое петно.
Който може да пие, да пие. Но с мярка. Има хора, за които е въпрос на чест и самодоказване какви завидни количества могат да погълнат. Това е лошо и в този случай е задължително ;) да се помисли или някои от компанията да налее акъл на "героя".
Аз бих казъл, че държа на пиене и съм изпивал и малко по-малко от литър (както са ме бъзикали приятели), но никога не съм стигал до там, че да ангажирам някого като "лечител" на моето пиянство.

С уважение... :)
Титла: Re:Трябва ли ни алкохол, за да изкараме празниците?
Публикувано от: Moderator Club в 22.07.2009 18:24:21
Въй, прав си Боре, въобще не съм забелязал, че е стара темата! Сега чак видях, че е от 2008 г.