Форуми на Сливен.НЕТ

Сливен - институции, организации, медии => Престъпността в региона => Темата е започната от: tt в 15.05.2009 13:36:16

Титла: Нещастен случай?
Публикувано от: tt в 15.05.2009 13:36:16
"МЛАДА ЖЕНА ЗАГИНА НЕЛЕПО ПО ВРЕМЕ НА ИЗЛЕТ КРАЙ СЛИВЕН
03.05.2009 : 10:12
   Млада жена намери смъртта си по време на излет край Сливен, научи Sliveninfo. Трагичният инцидент станал около 12,45 часа вчера в местността “Смеевите дупки”, която се намира северно от “Андреева чешма”.
   24-годишната С.Д. се подхлъзнала и паднала в дере. При падането жената ударила главата си и починала на място, казаха от сливенската полиция. В района е имало и други туристи, които се обадили на “Бърза помощ”, но вече било късно.
   “Установено е, че няма насилие”, казаха от полицейската дирекция в града под сините камъни.
   По случая е образувано дознание."
...

'Излетничката' Силвия работи почти от година в бившата вила 'Слитекс' и се е опитвала да избяга няколко пъти защото шефът и (който също е неин настойник - тя е сирак,  от сиропиталището в с.Бата, Поморийско, иначе е родом от Шуменско) я 'е биел и заключвал', но била връщана от полицията обратно горе, въпреки че се е оплаквала на полицаите за побоите и заявявала, че не иска да се върне.
Миналата година по сигнал на друга работничка, че Силвия е малтретирана, полицаи се качили на вилата на проверка, но никоя от другите работнички не се осмелила да говори за проблема.
Титла: Re:Нещастен случай?
Публикувано от: lssi в 05.12.2009 16:09:34
Нещастастен случай ? Не . Това е една трагедия, причинена първо от институциите, които би трябвало да ни защитават. Какъв е този така наречен " шеф " ? Защо не се взимат мерки при сигнали за насилствени нарушения? Какво гражданско общество сме ?Правим конкурси за какво ли не... Нека да има и един за ЧОВЕЧНОСТ.
Възмущението ми , няма да промени нещата, но ако такива неща се допускат , не знам как ще опазим и малкото морал останал в нас самите.
Титла: Re:Нещастен случай?
Публикувано от: MichaelPark в 22.05.2010 21:58:26
Моето мнение е,че достъпа до 'Змеевите дупки' тябва да бъде ограничен по някакъв начин. Или да има някакви табели... 'Комините', които са на поляната са напълно необезопасени/Поправете ме, ако греша. Не съм ходил от години там/.
Титла: Re:Нещастен случай?
Публикувано от: Веселин Василев в 23.05.2010 12:00:14
Змеевите дупки - както ги наричаме в Сливен, не са опасни! В тях не можеш да се подхлъзнеш и да паднеш просто така - момичето се е подхлъзнало явно в някой долчинка поради невнимание а случая който коментирате е преди една година - четете внимателно кога е пуснато мнението!