Форуми на Сливен.НЕТ

Сливен - институции, организации, медии => Форум на в-к Седмица => Темата е започната от: Moderator Club в 25.06.2010 11:18:33

Титла: Читателите пишат, коментират и критикуват
Публикувано от: Moderator Club в 25.06.2010 11:18:33
Пишат ни: бТВ разнесе славата ни “дивна” навред…
(http://new.sliven.net/res/news/24859/______%20____%20______________2.jpg)
Вчерашното директно включване на бТВ пред общината в Сливен е обект на многобройни коментари в пощата на "Седмица", по форумите и другаде. Много от читателите ни се чувстват засрамени.

Мария Станчева ни пише: "Това, което се видя от Сливен напомня с непоносимостта и истерията си за женските бунтове през 1919 година. Както е казал дядо Вазов,славата ни дивна се разнесе навсякъде из България. Откровено казано, взех да се срамувам, че съм сливналийка. А бяхме град за чудо и приказ, един от най-подредените и най-чистите в страната".

Ангел Илиев вини за случващото се и Лечков и Радото. "Вчера излезе един вид, че войната е между тях, за пари и проекти. А ние къде сме? Елате в "Кольо Фичето",където живея и ще видите в какви дупки, кал и мизерия тънем. Има два града: единият е разкопаният и боледуващия от безработица и безнадеждност, и другият - с подредените две "Империи" на Лечков. Той, както каза вчера,наистина си е подредил живота. Нашият ще е наред само там горе на небето..."

"Прокуратурата по-бързо да си свърши работата и да ни отърве от този измамникпише относно Лечков Елена Николова.
- Вчера ме досрамя като го гледам - той се държи невъзпитано и пак се прави на велик. Освен компетентен, следващият кмет трябва да е с изискано възпитание и в Сливен да се възцари онзи дух,който са имали предците ни"…

"Ние сами сме си виновни. Ние избираме кметовете и депутатите, и ние си патим от тях - е становището на Илия Илиев.
- В друг град и друга страна досега хората щяха да излязат на улиците. Питам моите съграждани - ако не за себе си, не ви ли е жално и отговорно за вашите деца и внуци, които ще трябва да плащат за дивотиите на Лечков?"

"Аз съм един от онези 24 хиляди,които се подписаха срещу Лечков, макар вчера да стана ясно,че той не ни признава подписите. Малко е да се подпишем -24 хиляди трябва да излезем пред общината" - коментира Васил Василев.

СЕДМИЦА (http://www.sedmica.sliven.net/index.php?id=24859)
Титла: Re:Читателите пишат, коментират и критикуват
Публикувано от: DJ Живко mix в 25.06.2010 15:32:24
Това, което се видя че Сливен е все още със славата на циганския град и това е много лошо.
Титла: Re:Читателите пишат, коментират и критикуват
Публикувано от: cheren в 25.06.2010 15:49:07
                  Това ще е от полза .  Да се научим на отстояване на самочувствие ,което ни липсва. Те ромите го показаха със скандиранията си- не на своеволията и сомоуправството и-искаме работа . Но манталитета на роба го кара  от безсилие да гледа с черни очила на различният.
Титла: Re:Читателите пишат, коментират и критикуват
Публикувано от: Робин Худ в 26.06.2010 20:30:41
Интересен е факта, че ромите го избраха с 20 000 гласа, и пак те ще го свалят от власт Лечков! Ето една будна нация, а ние българите кво  - един заспал народ сме !!!
Титла: Re:Читателите пишат, коментират и критикуват
Публикувано от: boko в 29.06.2010 19:42:03
Поздравления на всички Сливналии.Отново си имат Кмет Отличник. Той никога от нищо не се отказвал.Винаги е успявал. Сега ще премине през всички които се осмелиха да са срещу него. Няма кой да ни спаси. Бог високо - цар далеко.Той всъщност Царя го докара на власт Лечков и сега Кметът му би ДУЗПАТА. Скоро всички ще сме извън отбора и ще бъдем само публика без глас,гладни, мръсни от калта и ще ринем с ръце изкопите, защото трябва да полагаме обещстевн труд за града. Това ни чака.В събота и неделя на стадиона - развлечение - футболни драми. Това е всичко което ни предстои. Бойковият събрат, облечени в яркочервени БСП одежди, имат всички надежди, че са вечни.Ние им го позволихме и сега ще пляскаме от страни. Лечков и обещестевно опасен екземпля, избран за КМЕТК като наказание за Сливен.
Всичко ще се уреди.Чао
 
Титла: Re:Читателите пишат, коментират и критикуват
Публикувано от: boko в 30.06.2010 20:43:02
Над Сливен вече всичко е спокойно!
Завърна се ГЕРБерския ни вожд. Сега за кратко ще сме замълчали.До следващата му изцепка.
Някой трябва да благодари на Сливенският Окръжен съд и на Окръжна прокуратура. Те не се уплашиха от Императора.Той е отмъстителен.Поздравления за тези честни сливналии.Кураж.Ние сме с Вас.
Давайте с пълен напред!

Генчо Стамболиев
Титла: Re:Читателите пишат, коментират и критикуват
Публикувано от: китаеца в 03.07.2010 21:22:35
Град Сливен - град на 100-те войводи е бил до преди няколко години, а сега е град на 100-те хайдука, барабар в това число с Чоко, Боко и Бонбончев! (http://forum.sliven.net/Smileys/default/grin.gif)
Титла: Re:Читателите пишат, коментират и критикуват
Публикувано от: samardala в 09.07.2010 14:21:28
cheren  правилно ама дали ще се научим да си отстояваме правата ??? надали Белите граждани на Сливен стояха отстрани изплашени и дори не извикаха нито една реплика Добре че са черните да изкажат на глас какво си мислим ние белите.... Какво ги плюем само като сме даже по зле и от тях
Титла: Re: Читателите пишат, коментират и критикуват
Публикувано от: cheren в 27.07.2014 12:18:58
до като продължаваме да мислим без да разсъждаваме сиреч боравим с предразсъдъци така ще е традиционно е това мислене на българина и за това винаги сме били на това дередже