Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Optimist

Страници: [1] 2
1
Други / Продавам поземлен имот
« -: 07.08.2013 16:00:22 »
Продавам поземлен имот от 1040 кв.м. и застроена площ от 469 кв.м. в Промишлена зона - Сливен.
За контакт: 0888 774 292

2
Продавам поземлен имот в Промишлена зона - Сливен от 9669 кв.м. и разгъната застроена площ от 7047 кв.м. (производствени и складови халета).
За контакт: 0888 774 292

3
Relaxation Meditation Music Relaxing Nature Sounds Tibetan Chakra Meditation Music for Massage Yoga

http://www.youtube.com/watch?v=zP02RvMOSXU

6


През януари екипът на "По света и у нас" започна телевизионна и интернет кампания по повод 140 години от гибелта на Апостола на свободата - Васил Левски.

Можете да се присъедините към нея, като харесате фейсбук страницата "Васил Левски - 140 години жива идея за свобода", изписана на кирилица. Там ще публикуваме интервюта с учени, интелектуалци, творци, както и с много от вас - достатъчно е да ни разкажете нещо любопитно или непознато за Апостола.

Надяваме се вашите коментари, истории или видеа да се превърнат в наши репортажи. За нас е важно да видим Васил Левски и през погледа на децата. Кауза, за която си заслужава да се обединим! 

Ето страницата във Фейсбук:
https://www.facebook.com/VasilLevski.BNT
Прочетете и харесайте тази страница и покажете, че сте българи!

Източник:
http://bnt.bg/bg/news/view/92839

8
ЗЛАТНИЯТ ПОТОК е онази енергийна среда, която ни дарява способността да танцуваме и в най-малките неща. Златният поток е около нас и в нас, но понякога течението на събитията ни отнася и се е променила посоката ни, тръгнали сме към сянката. В такива мигове ни е необходимо истинско вдъхновение, истинска чистота, за да освободим съзнанието си, да му позволим да бъде отново злато...

Такова вдъхновение е Anabasis на Dead Can Dance. Вижте колко е лесно ОТ СЯНКА ДА ИЗЛЕЗЕМ НА СЛЪНЦЕ. Вижте колко е лесно да последваме естествената линия на нещата. Себе си.

Танцувайте в златото на чистата мисъл и ще събудите сетивността си за всяко проявление на света около нас. Ще е сливане, което ще освободи пространствата, които виждаме в този клип. Ще е празник, който ще ни дари светлина. ЩЕ ПРЕВЪРНЕ НАС САМИТЕ В СВЕТЛИНА.

http://www.youtube.com/watch?v=rjc2b9PK6GM

от http://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%A3%D0%A1%D0%A3%D0%A0%D0%98/377438001182

9
"Медитация за Благодарност, Светлина и Любов към Майката Земя, всички земни същества и всички космически същества, които ни помагат

всеки ден в 20.00 ч.

Всеки ден точно в 20.00 часа провеждаме Любов и Светлина към Майката Земя, към всички земни същества и всички космически същества, които ни помагат в Прехода. Всеки един може да се присъедини (при желание) в това послание, където изпращаме:

1. Послание за Покаяние и искаме Прошка от Майката Земя (Примерно: Моля те, МАЙКО ЗЕМЯ, да ни простиш всички наши грехове и прегрешения извършени спрямо теб !).

2. ПОСЛАНИЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ и ПОСЛАНИЕ ЗА ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА КЪМ МАЙКАТА ЗЕМЯ ! Всеки сам, така както го чувства и усеща !

3. Любовта и Светлината, които преминават през нас като космическо лъчение, провеждаме към всички същества на Земята. Нека животът тук да се настрои на вибрациите нови. Съзнателно насочваме Божествената Енергия към всички същества.

4. Разширяваме обхвата на предаване на Божествената Любов към всички същества, участващи във прехода космичен. Така се свързваме със тях, изпращаме им Светлина и правим това Единно Цяло, което всъщност е нашият Създател.

И така нашата Любов стига до всяко кътче на света и пречиства всяка тъмнина."

10
Ако имате стари, но здрави зимни обувки, зимни дрехи, ръкавици, шапки - дайте ги на тези хора!
Нищо не пречи и да им оставите и нещо за хапване по Коледа. Оставете им топъл чай и кафе.
Това е, което може да на прави всеки от нас веднага.

За настаняването и трайни грижи думата имат властите. Нека се смятат за сезирани с тези публикации.

11
Разни / Re: Търся Галя...
« -: 26.12.2012 19:54:00 »
Весели празници и на теб Тошко!
Не се отказвай, продължавай да търсиш!

15
Законът за Привличането е древен закон, познат на малцина. Когато филмът "Тайната" се появи на бял свят, го разкри пред света, но след това мина време и все повече и повече хора започнаха да се оплакват, че Законът за Привличането не работи. Но това, което много хора не съзнават, е че във филма е изпусната доста ценна информация -десет други Вселенски закони. Законът за Привличането не е всичко, той е само част от други 11 Вселенски закони, наречени 11-те Забравени Закона.

Използвани заедно, тези 11 закона, превръщат Закона за Привличането в напълно безспирна сила, такава, че да превръща мислите ви в реалност по-бързо, отколкото бихте могли да си представите.

Ето кои са тези 11 забравени закона:

Законът за Мисленето гласи, че мислите създават реалността.

Законът за Наличността гласи, че има безгранична наличност във Вселената на всичко, което желаете. Вместо да вярвате в идеята за “липсата”, е нужно да разберете, че живеем във Вселена на изобилие и има (пре)достатъчно за всички. Искреното съзнаване на това изобилие е жизнено важно за привличането на богатство и изобилие в живота ви.

Законът за Привличането гласи, че привличаш това, към което насочваш вниманието си. Обръщайки внимание на неща, които ви правят нещастни, привличате още повече от тях. Но ако се фокусирате върху нещата, които ви правят щастливи и се усмихвате, тогава ще привлечете повече от тях в живота си.

Законът за Получаването гласи, че ще получите само това, което сте готови да получите. Например, може да искате 10 000 лв. на месец, но ако не вярвате, че това е възможно или, че го заслужавате, то никога няма да ги получите.

Законът за Нарастването е свързан с нарастването и подобряването на всеки аспект от живота ви. Без значение колко добър е животът ви, винаги има място за подобрение и разширение.

Законът за Отплащането гласи “Жънеш това, което посееш”. Семената на успех или на провал посявате в живота си? В живота, това, което влагате, това получавате. Каквото правите и “изпращате” като сигнал на Вселената, това и ще получите, за добро или за лошо.

Законът за Нулевото Съпротивление е един от най-игнорираните от всичките 11 забравени закона. Но също така е и един от най-мощните от тях. Този закон гласи, че това, срещу което се съпротивляваш, продължава да съществува. Това означава, че нещата, които не харесвате, стават по-силни. Колкото повече енергия влагате в омраза и съпротивление към тях, толкова по-силни и мощни стават те. Незнанието на този закон обяснява защо толкова много хора не успяват да използват Закона за Привличането успешно. Няма значение колко трудно би могло да е в началото, трябва да се научите да игнорирате нещата, които не харесвате и да пренасочвате вниманието си към тези, които ви правят щастливи.

Законът за Прошката гласи, че за да продължите напред в живота си, е нужно да се избавите (да простите) от болезнени събития от миналото си. Незнанието и неприлагането на този закон блокира изобилието във вашия живот.

Законът за Пожертването гласи, че за да спечелиш нещо, трябва да си готов да заплатиш съответната цена. Гледайте на този закон като инвестиране в по-добро бъдеще вместо като настояща саможертва.

Законът за Почитането гласи, че 11-те Забравени Закона ще работят за вас, ако ги почитате. Ако водите недисциплиниран живот и не успявате постоянно да практикувате тези 11 закона, тогава не се учудвайте, ако се провалите.

Законът за Успеха е комбинация от всички 11 закона. Той гласи, че можете да успеете, независимо от вашата среда, или от това колко лоши са били нещата в миналото. Успехът е ваше рождено право.

Страници: [1] 2