Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - venci

Страници: [1]
1
Днес следобяд половината правителство, рожба на Задкулисието и Олигархията начело с Орешарски ще посети Сливен. Срещата с местните кметове ще се състои в Областната управа. Часът не се съобщава - ясно защо.
Нека всеки сливенец и българин дойде пред Областната управа, за да освиркаме тези нещастници!

2
Справка в Апис показва, че BGTV, или кабеларката „Кабел България ТВ” е собственост на братята  Димитър Любенов Бедников и Георги Любенов Бедников.Георги Бедников (снимката е от предизборния сайт на ДПС)
Братя Бедникови

 BGTV:
http://www.bgtv-tv.com/contacts.htm

През януари 2005 година фирмата започва с персонал 15 души, който към момента е сведен до 4 служители.
Братята Бедникови са кандидати на ДПС за кметове на местните избори през 2007 година – Георги – за кмет на Красно село, а Димитър за кмет на община „Триадица”.
Двамата братя са и в листата на ДПС за общински съветници на Област София – град.

3
Кольо Милев сключи неотдавна договори за медийно отразяване с (послушни) местни и друиги медии до края на годината. Интерсно кой е проявил инициативата за договор със "СЕДМИЦА" - Кольо Милев или Георги Попов?
От написаното по-горе следва, че инициатива е проявил Попов.
Да му честито!
Очевидно в Сливен имаме доказан още един търговец на информация "на дребно".
Договорът е от март до декември за над 4000 лева или над 400 лева на месец. Обаче, Г-н Попов, Вие направо сте унизен, в сравнение със Сливенски новини, които получават в рамките на година 18000 лева или 1500 на месец! В този случай Добрев Ви прави "марс" без изобщо да сте играли табла...

Страници: [1]