Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - mariqna22

Страници: [1] 2 3 4 ... 9
1
Успях да я поръчам, преди да са се изчерпали. Нямам търпение да започна да я чета.

2
Услуги / Re: Подарък за детето
« -: Вчера в 14:42:08 »
Взех ѝ ваучер за златна терапия на лице, много се зарадва.

3
Стискам палци да ти помогнат. Гледай да приемаш антибиотици възможно най-малко.

4
Абсолютно съм съгласнa, този бизнес се развива с изключително бързи темпове и затова трябва да се вземат навременни и бързи мерки. Мисля, че https://www.balkanservices.com/  ще могат да ти помогнат, тъй като не само внедряват бизнес решения във фармацевтиката, но също така разработват Pharmacy CRM за управление на цялостния търговски процес, оптимизира се работата на търговските представители и се подобрява отчетността.

Сега ще се запозная по-детайлно с тяхната работа, благодаря.

5
Лесно се поръчва онлайн, поне аз нямам затруднения.

6
Аз си взех много елегантни сандали от https://fashionzona.bg/13-damski-obuvki/131-obuvki-na-visok-tok . Може да видиш там, дано намериш обувките в цвета, който ти трябва. Приятно прекарване на сватбата.

7
Фармацевтичният бизнес се развива изключително динамично и за да успея да осигуря примиум ниво на мениджърските решения,  мощни информационни системи са ми повече от необходими. Най-важното е да предоставят коректни, навременни и лесно адаптируеми към изискванията на средата бизнес анализи, справки и отчети. Бих се радвал, ако ме насочите към фирма, която предлага подобен тип услуги.

8
Разни / Re: Връщане на заем
« -: 20.04.2018 00:11:26 »
Разбира се, че ще ѝ ги върна. Тя ми беше дала 900 лева, утре ще ходя да тегля кредит.

9
И аз отдавна се каня да си купя сушилня, но все отлагам. Същевременно използвам на терасата точно такъв тавански простор, купувала съм го от https://www.home-max.bg/ . Много е удобен, защото когато нямам пране, го събирам нагоре и изобщо не ми пречи.

10
Услуги / Подарък за детето
« -: 19.04.2018 00:07:29 »
Дъщеря ми живее и учи в София. Скоро има рожден ден и много се чудя как да я изненадам. София дава много възможност и има доста варианти за готини подаръци, но нищо не ми идва на ум.

11
Разни / Връщане на заем
« -: 14.04.2018 16:43:49 »
Преди месец взех пари назаем от най-добрата ми приятелка, но ѝ изникнаха доста непредвидени разходи и сега трябва да ѝ ги върна, а аз не съм събрала цялата сума. Напълно я разбирам и наистина трябва да ѝ ги върна възможно най-бързо. Знаете ли коя фирма ще ми отпусне най-лесно кредит като се има предвид, че съм с доста ниски доходи?

12
Много неприятно, не е хубаво да се тъпчиш само с антибиотици. На мен много ми помага Уна де Гато, приемам го под формата на капсули. Продават го в https://healthstore.bg/pure-nutrition-cat-s-claw-500-mg-100-kapsuli-ochakvayte-skoro . Дано ти помогне.

13
Разни / Re: Наем в Сливен?
« -: 10.04.2018 22:37:38 »
Може да се свържеш със http://www.superimoti.bg/naem/bulgaria/selectsya/. Занимават се с наеми на имоти в цялата страна. Ако нямат нещо подходящо за теб се свързват с техни колеги и като цяло търсят докато не открият перфектното според теб жилище. Аз лично съм изключително доволна. Пълни професионалисти.

14
Разни / VR очила?
« -: 10.04.2018 22:31:22 »
Някой може ли да ми каже откъде да си взема очила за виртуална реалност? Много искам да си купя такива, но не ми се дават повече от 60-70 лева. Има ли начин да се намерят за такава цена? Благодаря предварително за съветите.

15
Някой знае ли къде мога да намеря тази книга? Много искам да я прочета, но не я намирам. Помогнете ми, ако знаете откъде мога да си я купя.

Страници: [1] 2 3 4 ... 9