Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - AleksievWl

Страници: [1] 2
1
Хе хе! Като гръмне два пъти и спират предавателите :)

2
НУРТС Диджитъл пуснаха бТВ и ТВ7 на 22 канал.

3
Хану Про пуснаха БНТ1 на 64 ch. DVB-T MPEG4

4
По форумите отново се "хранят" надежди за експериментално пускане на DVB-T MPEG4 сигнал. План, все още няма. Тауърком си получиха от Томсън предавателите и може би ще пускат пробно този месец.

5
Много ми се искаше да забранят обратния завой. Създава много проблеми. Изнасят се в средната лента и го правят върху "забрата". Но щом така са решили. Остава да сменят хоризонталната маркировка.

6
Хе хе! testov, на лентата за престрояване на бул. Братя Миладинори са сложили знак Ж9. Сега каде да се престроявам ???

7
Ей! Що го пуснахте? Ще вземат да се отказват съседите. Тъкмо клъвнаха. В къщи стана 22 градуса, а отвън е по-студено от вчера.

8
Урааааа! Съседите ми си пуснаха парното. Бях забравил, какъв кеф е да се топлиш и да не плащаш. Лошото е, че смятах за невъзможно, съседите да се включат и сложих хладилника да крие тръбите, а старото му място запълних с шкафове (да "изолират" срената). Сега ще трябва да му търся ново място ??? Шест години топля съседите с локално парно. Сега малко ще си икономисвам. Пък, ако свалят на 0,50 лв/куб.м и аз може да се закача. Което не е невъзможно, ако се включат над 70% от възможните абонати.

9
Айде още няколко години отлагане. Баницата остана на големи парчета. Народа гладен. Като ни треснат глобата ЕС, народа и ще плати.

10
Пълен любител съм. Информацията ми е от момчетата на Кулата и форумите за DVB-T. Стандарта е този, който пишеш. Незнам дали консултантите в магазините го знаят, щото на MPEG2 излиза само говора. Иначе има от USB стикчета за компа, устроиства с големина на цигарена кутия за SCART до приемници (колкото DVD плейар) с цени от 20 лв до 200 лв (справка eBay.com). Най-вероятно, държавата ще направи кампания за разяснение. Доколкото разбирам, от приятели в чужбина и DVB-T форумците, програмите Юроспорт, Дискавъри и МТВ няма да ги има. Незнам за Ринг и Супер7. (Vivacom също станаха DTH-оператор, конкурент на БСК). Като знам, че 80% гледат бТВ и Нова, може много да върнат Сат и Кабел приемниците.

11
Като ще пишат разяснителна статия, да я пишат изчерпателно. DVB-T, DVB-S и DVB-C. И как ще включа DVB-C на втори приемник с един декодер "който давали безплатно", нестава ясно.
А относно 3-те години. Ако не тръгнат пак да променят закона, може още по коледа (тази) да промотира някой пакет.

Малиии! Една година мина. Ама от ноември май ще тръгне!

12
Е, в някакъв момент може да пуснат и платени канали. Но това, за вбъдеще. Чака се и Ханупро с поне два мултиплекса (още 16 програми)

13
Предавателите за двата мултиплекса на Тауърком са монтирани и пробвани на кулата. Чува се, че от 1 ноември ще се излъчват програми (около 16) MPEG 4 след 50 UHF канал. Ще се приемат и по селата с обикновенни антени (в града и със стайна).

14
Знам, че вече излизам от темата, ама като заключение да кажа - този вариант за отопление е СУПЕР.

15
Изключително рисковано действие! Ама ако не се появят достатъчен брой клиенти? Отопление на само един апартамент в неотоплена сграда ??? Удавник за сламка май е ТЕЦ-а :o Остава и храна да раздават.

Страници: [1] 2