Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - mitkomm

Страници: [1]
1
Господин Попов, чета редовно вашия вестник, чувствам някаква  омраза в писанията за кмета г-г Милев и тя много често неоснователна.Върха на всичко беше препечатена статия от сайта "Вагабонт", толкова ниско ли паднахте, просто ви се чудя.Но най- трагичното е, че всички нападки са с привкус на предварителна заявка от някои, и обезпечени презполагам с нещо друго....

2
България / Re: Какво да се прави?
« -: 04.03.2013 15:09:49 »
  " Полицаи от УП-Надежда задържаха три непълнолетни момчета, извършили кражба на стойност 5000лв. На 01 март 50-годишен мъж от град Сливен е подал сигнал за извършена кражба на ел.двигатели от двора на рибарник в местността "Маточницата", намираща се в землището на село Мечкарево. В резултат на извършените незабавни оперативно издирвателни действия, от служители на УП-"Надежда" , са установени и задържани извършителите, криминално проявените непълнолетни Б.Б. и Г.Д. на 15 години и И.И. на 14 години и тримата от Сливен"
   Някой може ли за каже какво да правим с тая напаст.Какво ще правиш, ако си охранител на този обект- вариантите са 2- бягаш или трепиш.Бягаш, но нали тия хора са поверили в твои ръце имущество за милиони, ти трябва да го опазиш.В София охранителят е избрал второто и му прави чест, свалям шапка пред смелостта му.Стига сме подвивали куйрук пред всички, а да застанем с достойнство и чувство за чест пред  когото и да било и да защитаваме позициите и идеите си, стига сме ходили в Европа и света наведени с..... и с грес в ръце.

3
Разни / Интеграцията на ромите
« -: 10.02.2013 13:51:00 »
   Прочетох статията на посланика на Франция и меко казано бях учуден от  непознаването на циганската общност, на техните нрави и поведение в обществото от уважаемия господин.
    Цитат"Покриването на европейските стандарти в България минава през интеграцията на ромската общност в страната и това е факт, по който отдавна е постигнато съгласие с българското правителство", каза още Отие.
   Те самите не желаят да се интегрират към нашия начин на живот, те предпочитат да крадът и да получават помощи  вместо да работят, това са етнос, който не желае да има никакви задължения към държавата, а само права.Така не става и не може да продължава.Държавата е абдикирала от тяхното възпитание, осигуряване на работа и партиите ги използват само като платен електорат.Предлагам:
   1. Понятието "лежи в затвора" да бъде премахнато- работи в затвора най- тежкия труд/става въпрос за престъпници с присъди за убийства, изнасилвания, грабежи, корумпирани типове/, на кариера чука камъни, на магистрала шкарпи стени, в циментовия завод с лопата товари камиони и др. екзотични работи.
   2. Жестоки и фиксирани присъди за посегателство над длъжностно лице/дл.лице е всеки който в момента изпълнява служебните си задължение- полицай, военен, мед. лице, съдия, прокурор и други/- 8 години работа в затвора.
   3. При повторна присъда/рецидив/- минимум 5 год.затвор.
   4. Държавата плаща за 2 деца, другите който ги е правил да им бере гайлето.Изчезва понятието "Самотна майка с 10 деца".
   5. Задължително гласуване от всички- не гласуваш ли- глоба 500 лева, няма помощи, кредити и изобщо следващите 4 год. си "господин никой" в тая държава.
   Тежко и горко на тая държава в която неграмотните цигани ще определят с гласовете си кой да управлява и партии да трошат стотици милиони лева за купуване на гласове.
   Още много неща могат да се напишат, но няма желание да се направи нещо ново поради ред причини...
   "Работете българи да има помощи за циганите", а това са пари от вашите пенсии и заплати.

4
   Някой може ли да ми каже кога в Сливен и къде се учреди ГЕРБ, кога се проведе учредително събрание и кой избра Десислава Танева за областен координатор и какви са мотивите, че е най- кадърна и можеща, има богат управленчески опит или е проводник на МЕЛЕНВЕСТ в политиката/разбирай Вълко Вълев/.В Сливен ми се струва, че с тия ГЕРБЕРИ
няма да отидем дълеч и това ще е последния им масов форум.От къде на къде кмета Лечков ще кадрува в ГЕРБ.Погледнете всички преди това са били в други партти и сега ГЕРБ е модерна- хайде вътре във власта.От такива политици няма нужда, такива бяха и отцепниците от НДСВ.Когато имаше келипир и бяха на власт от царя по -добър няма, паднаха от власт и избягаха като мишоци.
   Такива политици са вредни за страната и за градът.И да печелиш и да губиш ти трябва да си верен на идеята.Някой са заплащали с живота си заради идеята.
   Време е уважавания от мен лидер Бойко Борисов да си отърси "въшките" защото станаха много и започват да му пречат.Търси верни хора г-н Борисов насочи се към запасното воинство те не са подкупни те са верни и дисциплинирани, няма да ви предадът.

Страници: [1]