Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - doktor boh

Страници: [1] 2 3 4 ... 6
1
Ха-ха-ха, Президентът показвал мислене!!! За какво му е да мисли тогава в тази огромна сграда и администрация? Най-добре , е да си седи в тоалетната и да мисли!! Най- добрите мисли идват когато настъпи върховното облекчение! За Парламента?
На друго място съм предложил, как би изглеждал един български Парламент от 60 души. Да си стоят по родните места и да се събират, само когато трябва да се приемат закони. В момента има професия политик, а не трябва! Предложил съм партийните представители да се заменят наистина с народни. Листите да се редят от граждански групи за контрол, а не от партийни централи! Но най- важни са критериите за депутат, кмет и общински съветник. Да не си партиен лидер или бизнесмен! Задължително да си с висше образование и то със квалификация в правото, икономиката, финанси, архитектура, здавеопазване,селско стопанство и енергетика..... може и др!! Не трябва да им се дават заплати, а да си получават възнагражденията от работното място, т.е.там където работят.Ако има безработни висшисти - депутати да им се плаща!  Същите критерии да се въведат за кметове и общинските съветници! Куцо и сакато , става кмет и общински съветник и решава съдбата на хиляди хора! Може ли админа да провери с какво образование са сливенските общински съветници и къде работят? Защо трябва да им се плаща щом като са там в полза роду??? Така ще секне и наплива за местен и национален парламент! Б@@е колко много написах! Вълнуват ме такива теми, но извинявайте,  комуникациите са на ниско ниво! Е, годините и практиката си казват думата!!!

3
Ало, модераторе! Кой плашеш, че ще му забраниш да пише! Бо....

4
 Според Конституцията на Р България, ние сме Парламентарна република! Тогава????
Ако бяхме Президентска република, щяхме да имаме някаква полза от действията на Президента, а сега какво?
Имаме Президент, доносник, огромна администрация с големи заплати и квоти на президента във всички държавни уж независими институции / съдебната система/ и право на "вето"!!!? Бил главнокомандващ!!!? на коя армия? Войска няма,има само остарели дебелаци които цял живот смучат от държавата! Сега нашия президент е изолиран от целия демократичен свят и той се мъчи да прави впечатление на хората, че е много умен и честен!
Трябва да се закрие президентската институция, а средствата от бюджета да се разпределят в сребърния фонд за нашите бащи и майки и здравното министерство!!!!
Другото решение е, да станем президентска република и Гоце да си отиде!!!!
Не бъдете равнодушни!! Вижте и поразиите в града ни от такива самолюбци и селски простаци, алчни за власти пари! Да са живи и здрави женичките им!

5
Да бе, да! Виж, ти как се отнасяш с потребителите на форума! Най- вздържания от всички трябва да си ти!
Свалям ти шапка  щом работиш безплатно, но ти си пръв между равни- ти колиш и бесиш, а правилата донякъде са за това да се и нарушават! Иначе за какво са ? Не вкарвай моля ти се живота на хората в рамка!!!! Тук полицаи няма!

6
Посредствен и елементарен си! А, ти можеш да се навреш там от където си излязъл, тъп селянин!

7
Василев, не се прави на гръмнат! Католиците се кланят на папата! Източно православните, в това число и българите на Вселенския патриарх! Стига заблуждава хората!
Като си толкоз либерален относно религиите , давай да приемем многоженството и публичните масови сватби както прави Мун!
 Много е важно да се спази и това, първо той да им отнема девствеността!
 Не говори, за стари и нови завети, календари  и къде какво пишело! Можеш ли да кажеш, от кога в България се празнува св.Валентин и от кога Св.Трифон и Заговезни! Обичаш да си точен, хайде, дай да видим годините и точните дати- от кога??
 Незнам, може да си от хората на Пламен Сивов от "Покров Богородичен" когото безкрайно уважавам, но тук трябва да четем истината и фактите и нека всеки да си празнува каквото иска ,но да не го налага на другите!

8
Трагедията, господине е че традиционни български празници се заменят под доброто католическо влияние! Нима искаш да се заменят Зарезан и Заговезни с Валентин? Нека всеки да си чества именния ден и този който е католик да си празнува но да не го налага над традициите на българите! Това е като гей движенията! Никой не им забранява да бъдат такива , но защо трябва да го демонстрират и показват пред децата ни?Може би, според твоите расъждения и убеждения католиците правят кушия на Тодоров ден, а ние вместо да се маскираме на Заговезни и кукерските ритуали трябва да приемем да честваме Вси свитии ??!
Това е мое лично мнение. Не го налагам, но виждам, че православието на българите се променя!
Аз съм източно православен и се кръстя като такъв, а не като католик!

9
 Къщата на Бай Мишо е превърната във Механа -винарна в улицата до битовия комбинат! / така мисля?!
До скоро гроба на Мишо Тодоров беше порутен в старите сливенски гробища! Сега мисля, че е възтановен след реакция на сливенски граждани!
 По другите  въпроси се знае, защото са били актуални и на национално ниво!
Добре е да се знае, че заради алчността на управляващите, които унищожават всичко само за да задоволят личните си финансови интереси, три пъти сменяха мястото на паметника на най- известния сливналия в цялата история на града ни! Последно, мястото беше в градинката срещу ДСК ! Сега , там се строи поредната глупост! Нека все пак, кмета да каже къде ще бъде постоянното място на паметника на Чинтулов.
Според мен трябва сградите на Шиклаян пред Гимназията да се съборят и там на висок пиедестал да стои паметника на Чинтулов!  Задавате ли си въпроса, че нашия кмет няма да се церемони да събори и паметника на Хаджи Димитър!
Добре е да коментираме такива наболели за града ни въпроси! Ако не съм бил точен в отговорите си моля, помогни ми!
 В къщата музей на Д.Чинтулов не съм стъпвал от ученическите си години !  Намира се по улицата надолу от Текстилния техникум и във втората пресечка в ляво! Срамувам се!

10
 С тази тема искам да ангажирам повече сливналии, които да си припомнят миналото, да анализират настоящето и да умуват за бъдещето на града ни!
 Нека бъдем кратки и точни! Ето, аз ще започна с въпроса: Знаете ли химна на гр.Сливен и кой е Мишо Тодоров / Бай Мишо??/
  Химн на гр.Сливен, който знаеха задължително всички ученици преди 1989 г., а не от песента на Панайот Панайотов!
           
            В славен град живеем ний,
            там под сините скали,
            Сливен, ти наша гордост,
            за тебе ний живота си ще отдадем...

           Да пеем ний, за роден край,
           един е в целий свят,
           затуй за теб туптят сърца ни,
           Сливен наш, Сливен наш, роден край....


 Ако някой знае повече нека да го продължи!!!
 Въпрос 1: Кой е Бай Мишо?
 Въпрос 2: Знаете ли кой е този сливналия, който купи 70 билета за кино, на козите си и ходеше вечер с фенер, да търси кореняци сливналии??!  За правилно отговорилите  ще има бонус, друг въпрос!!

11
Днес е свещен ден за всички православни християни, за какъвто се имам и аз! Честитя на всички сливналии Св." Трифон Зарезан" и " Заговезни"!! Който не е палил и прескачал огньове и не се е маскирал на този ден значи нищо не знае за сливенските традиции! Дано сливенските лозя да дават добра реколта, да си пазим нашите сортове, а не да ги изгубим като сливенската перла!
Моля, да ми простят тези във форумите с които съм разменил по- груби термини, но знайте ,че на престъпници срещу народа не се прощава! Кой натрапи на българите, този католически празник Св."Валентин"? Ето, с предаването на вярата започват нашите ядове!
 Форумите ми станаха скучни, за това ще предложа на сливналии да правим коментари в направление: "Познаваме ли родния си град, личности, събития, традиции, спортни и културни звезди, известни зевзеци,местности и  природни дадености, сгради и културни паметници в миналото и настоящето"!!!!
Моля сливналии, включете се!

12
Боже мой! Изтривачо, ти наистина ли казваш това - за козируването?? Ти си много жалък човече! Ти поне имаш компютърна грамотност, а си готов да козируваш на неграмотен човек!?? Боже, такива като теб са по- опасни от престъпниците! Та ти си готов да кажеш на черното- бяло, само за да се харесаш на кмета??! Жалко , харесвахте , добре си чатихме ,но сега съм разочарован! И накрая. Провери всички теми и направления във форумите! Има такива в които изобщо не е влизано, а в други е голям хаос с години назад- например, какви теми си вкарал във форума за "Хората с уврежданията"? Поне това върши като професионалист, или си аматьор?
  Много ще страдаш в живота щом си готов да козируваш на всеки екземпляр!! Вземи се в ръце и измисли една сериозна тема за комуникация! Правилата се спазват когато са справедливи и затова се поправят!!! ЕЙ, човече притеснен съм за теб, ако си младеж, вземи и отиди в чужбина!! Недей да тъпееш тук!

13
Г-н изтривач, този който е писал правилата ги е писал защото така му се е искало да бъде "началник"!
Ти, ако си млад и умен човек ми отговори! Нали целта на форума е: Тези послания да стигнат до повече читатели и до всички сливенски граждани! Как ще стане това ? Като триете информацията ли? Защо тогава, не зададете само една тема с едно заглавие и всички читатели да четат това което пишем? Да, ама неможете, защото интересите на хората са толкова колкото са самите те, затова какъв ви е интереса да триете!? Вие да не сте коне с капаци? Направете си нов правилник, като го съгласувате с участниците във форума!! Това е цивилизовано, плуралистично и демократично!!
Защо не разпространите и вие идеята да коментираме по темата: "Защо кмета Лечков мълчи за злоупотребите във фирмите му" публикувани в "Седмица" "Капитал" и много др.  Извинявам се , че ви раздвижих малко, но трябва и вие да изразходвате малко калории!

14
 Не знам какво му се вика на това! Съобщението публикувано във вестник "Седмица" предизвиква смесени чувства. Как така в Разград са разбрали за далаверите на фондациите в Сливен, а нашите съдебни органи в Сливен нищо не виждат, нищо не четат и нищо не чуват за фондациите на нахалния сливенски "свещенник" който има фондация и жена му също, фондацията на ромскитие доктори "Здравето на ромите" които се грижат превантивно за здравеопазването на кв."Надежда", а там има епидемия, и най- важно за огромните по мащаб кражби на "Младежка ромска организация" на общинската съветничка Стела Костова!  Хайде бе, "независима" съдебна система къде сте?

15
 Погледни се само! Защо ти, един и същи текст за това, че ще има сеир и ще ми изтрият текста си го написал на две места? Нали е забранено? Елементарен чиновник бюрократ!

Страници: [1] 2 3 4 ... 6