Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Виктор

Страници: [1] 2 3 4 ... 14
1
Според мен СОТ е добре. Ако се допълни с видео наблюдение свързано с интернет - още по-добре. Ще може да наблюдаваш и от телефона си. Обаче струва пари и разходи.

2
Разни / Re: С какво се отоплявате?
« -: 28.01.2016 13:24:11 »
Освен това е хубаво да се види защо парното не топли. Цялата къща ли се топли, или само една стая, винаги ли от както го има при студ не топли или нещо е станало и сега не топли?

3
Да не се окаже накрая, че някой съсед е направил връзка между водата за радиатори и топлата вода с някаква лична цел?

4
Човека е написал. По добре да се обърнеш към този, който отговаря за абонатната станция на блока. Домоуправителя трябва да знае кой е.

5
Така е. Но при първата среща на обществено място ще се види.
По-опасно е за децата, защото могат да бъдат подведени.

6
Тогава да го направят военна зона и да забранят всякакъв достъп. Ама всякакъв.
Защото не е честно за едни да може а за други да не може, нали? Няма ли да е дискриминация към неможещите, инвалиди например?
След като местната власт иска - трябва да се разреши да се направи инфраструктурата, да се поставят кошчета за отпадъци, да се почистват, да се ограничат територии през които е забранено ходенето и влизането даже, да се назначат хора които да контролират спазването на реда...
Такива работи.
Иначе е много лесно - живееш на далече, отиваш там и казваш на местните - така няма да правите защото ние не искаме.

7
Така е. Въпреки това онлайн търсенето на сродна душа дава по-големи възможности.

8
Сменете си шампоана. Може да е от него.

9
Как няма да плащате бе? Ще плащате и още как, щом закона е направен така, ще плащате каквото ви начислят. Иначе пак ще платите, обаче с лихвите и адвокатски и съдебни разноски.

10
Шефа трябва да пусне заповед.

11
Прав си за добрия тон и за правилата на форума.
Друг въпрос е, че някои директори от ВиК заслужават повече от приказки и обиди.
Както и да е.

12
Някак си меко трябва да им се тегли по една, така ли?

13
Е напишете де, и други хора може да искат да знаят.

14
balla, Не си прав за държавното и частното. Има сектори, при които държавното и общинското са много по ефективни от частното. Такива са водоснабдяването и чистотата например. При добро управление разбира се, ако идеята е да се източват пари - работата е за прокурор.
В горните сектори частните фирми естествено търсят най-висока печалба, защото за това съществуват. Докато от общинско предприятие /подчертавам - предприятие, не фирма/ няма да се търси печалба а задоволяване на обществени нужди. Това е разликата.
Например в едно малко село без вода частен концесионер никога не би инвестирал в изграждането на водопроводи, които никога няма да се изплатят. И селото ще стои без вода. Една местна власт обаче би изградила водопроводите и би снабдила жителите на селото с вода.
В такива обществено полезни дейности частните фирми се вкарват само за да източват пари. Гарантирани обществени пари, съответно рушвети за политици и - скъпа и лоша услуга.
Такива работи.


15
Ха ха ха, голям майтап... Е може ли толкова да се излагат някои партийни лидери:
Цитат

Общинският съветник Руси Големанов победи БСП и ГЕРБ.

Двете партии бяха взели решение за отнемане на почетното гражданство на съветника, заради негово изказване по адрес на покойния висш председател на местния парламент Иван Андреев.

След три поредни отлагания, предложението за отнемане на почетното гражданство влезе в сила и днес бе гласувано в зала.

„ЗА” обаче гласуваха само седем  от местните депутати. Други десет бяха против, а още десет се въздържаха.

Така Големанов, който в началото на февруари бе изключен от групата на ГЕРБ,  запази званието, дадено му от Общинския съвет във връзка с неговата 60-та годишнина.

Страници: [1] 2 3 4 ... 14