Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Optimist

Страници: [1]
1
Други / Продавам поземлен имот
« -: 07.08.2013 16:00:22 »
Продавам поземлен имот от 1040 кв.м. и застроена площ от 469 кв.м. в Промишлена зона - Сливен.
За контакт: 0888 774 292

2
Продавам поземлен имот в Промишлена зона - Сливен от 9669 кв.м. и разгъната застроена площ от 7047 кв.м. (производствени и складови халета).
За контакт: 0888 774 292

3
Relaxation Meditation Music Relaxing Nature Sounds Tibetan Chakra Meditation Music for Massage Yoga

http://www.youtube.com/watch?v=zP02RvMOSXU

4


През януари екипът на "По света и у нас" започна телевизионна и интернет кампания по повод 140 години от гибелта на Апостола на свободата - Васил Левски.

Можете да се присъедините към нея, като харесате фейсбук страницата "Васил Левски - 140 години жива идея за свобода", изписана на кирилица. Там ще публикуваме интервюта с учени, интелектуалци, творци, както и с много от вас - достатъчно е да ни разкажете нещо любопитно или непознато за Апостола.

Надяваме се вашите коментари, истории или видеа да се превърнат в наши репортажи. За нас е важно да видим Васил Левски и през погледа на децата. Кауза, за която си заслужава да се обединим! 

Ето страницата във Фейсбук:
https://www.facebook.com/VasilLevski.BNT
Прочетете и харесайте тази страница и покажете, че сте българи!

Източник:
http://bnt.bg/bg/news/view/92839

5
"Медитация за Благодарност, Светлина и Любов към Майката Земя, всички земни същества и всички космически същества, които ни помагат

всеки ден в 20.00 ч.

Всеки ден точно в 20.00 часа провеждаме Любов и Светлина към Майката Земя, към всички земни същества и всички космически същества, които ни помагат в Прехода. Всеки един може да се присъедини (при желание) в това послание, където изпращаме:

1. Послание за Покаяние и искаме Прошка от Майката Земя (Примерно: Моля те, МАЙКО ЗЕМЯ, да ни простиш всички наши грехове и прегрешения извършени спрямо теб !).

2. ПОСЛАНИЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ и ПОСЛАНИЕ ЗА ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА КЪМ МАЙКАТА ЗЕМЯ ! Всеки сам, така както го чувства и усеща !

3. Любовта и Светлината, които преминават през нас като космическо лъчение, провеждаме към всички същества на Земята. Нека животът тук да се настрои на вибрациите нови. Съзнателно насочваме Божествената Енергия към всички същества.

4. Разширяваме обхвата на предаване на Божествената Любов към всички същества, участващи във прехода космичен. Така се свързваме със тях, изпращаме им Светлина и правим това Единно Цяло, което всъщност е нашият Създател.

И така нашата Любов стига до всяко кътче на света и пречиства всяка тъмнина."

Страници: [1]