Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - kameliqnikolaeva

Страници: [1]
1
Работа / Поддръжка на компютри
« -: 22.09.2017 23:16:31 »
Здравейте, търся си фирма, която да поддържа офис техника. Става въпрос най-вече за инсталация на софтуер на компютрите в моята фирма. Ще обясня по-подробно на лично, ако има желаещи.

2
Разни / Лед луни
« -: 22.09.2017 21:37:48 »
Здравейте, имате ли идея откъде мога да си купя голямо количество лед лунички? Искам да купя около 100 и се надявам да ми направят отстъпка за такава голяма поръчка, така че ако знаете къде наоколо мога да намеря нещо подобно ще съм благодарен да помогнете.

3
Разни / Шкаф за баня
« -: 27.07.2017 21:02:59 »
Търся си горен шкаф за банята (с огледало). Много места прегледах и ми се струват доста скъпи. Някакви идеи откъде мога да си поръчам?

4
Разни / С какво се отоплявате?
« -: 24.01.2016 15:34:50 »
Тази година зимата се стовари с гръм и трясък и ни донеси доста ниски температури.Вчера говорих с майка и тя каза, че при тях е супер студено. Те топлят къщата с парно на дърва.Онази вечер преди да легне сложила 3 дървета и сутринта като станала било 15 градуса, това просто не е нормално. Те са възрастни хора и трябва да им е топло, затова ми се иска да им взема нещо, с което да се топлят в студени дни като днешния. Може ли да ми дадете някакви идеи?

5
Тази година дъщеря ми завършва и трябва да освежим малко къщата, но толкова много пари са ни нужни, че не знам просто, с което да се заемем първо. Скоро ще търсим и рокля, имаме малко събрани пари, но ще ни трябват още 1000 лв горе-долу и не знам откъде да ги вземем и как да го измислим. Всякакви съвети ще бъдат изключително полезни.

6
Здравейте! Много боледувам, особено при смяна на сезоните съм винаги болна, сега ме боли гърлото. Знаете ли за някакви ефикасни методи срещу болестите?

7
Здравейте! За мен е много важно да пазя нещата си. Не обичам да давам много излишни пари за такива неща. За това е важно за мен да пазя нещата си, намерих една статия, която ми даде ценни съвети http://gsmservice24.com/kak-da-udylzhim-zhivota-na-mobilniyat-si-telefon-syveti-za-ikonomiya/ - за тези като мен, за които е важно да запазят нещата си. А вие имате ли други съвети, които да ми помогнат? Нека тук споделяме всякакви въпроси, свързани с телефоните.

8
Обучение / Празници и траиции
« -: 27.10.2015 15:37:52 »
Здравейте! Детето ми има домашно да пише за някой български празник по избор и обичайте в неговия край  свързани с празника. Има ли някой, който да е по-запознат с обичаите в Сливен.

9
Здравейте, приятели! Има ли сред вас пътешествени, аз обожавам да пътувам и да си правя екскурзии както в България, така и в чужбина. Последно бях в Унгария и си изкарах супер, но сега реших, че е време да опитам нещо ново и различно, реших да забравя за хотелите и да отида на къмпинг в гората, първото нещо, което направих бе да си взема тази палатка https://www.pazaruvai-lesno.bg/chetirimestna-palatka-bestway-rock-mount-x4-tent.html ,както виждате тя е на 4-ма човека, следващата стъпка, която е по-трудна е да убедя семейството ми да дойдат с мен,стискайте палци да се съгласят. Има ли подобни пътешественици като мен, ако да, къде обичате да ходите?

10
Разни / :)
« -: 10.10.2015 22:51:39 »
Здравейте, дами от Сливен! Мисля, че е важно след определени години да започнем да полагаме повече усилия, за да изглеждаме добре. Затова бих искала да премахна бръчките на лицето си. Може ли да ми препоръчате някой крем и като цяло някакво ефикасно решение на проблема. Вие как се справяте?

Страници: [1]