Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - mitkomm

Страници: [1]
1
Разни / Интеграцията на ромите
« -: 10.02.2013 13:51:00 »
   Прочетох статията на посланика на Франция и меко казано бях учуден от  непознаването на циганската общност, на техните нрави и поведение в обществото от уважаемия господин.
    Цитат"Покриването на европейските стандарти в България минава през интеграцията на ромската общност в страната и това е факт, по който отдавна е постигнато съгласие с българското правителство", каза още Отие.
   Те самите не желаят да се интегрират към нашия начин на живот, те предпочитат да крадът и да получават помощи  вместо да работят, това са етнос, който не желае да има никакви задължения към държавата, а само права.Така не става и не може да продължава.Държавата е абдикирала от тяхното възпитание, осигуряване на работа и партиите ги използват само като платен електорат.Предлагам:
   1. Понятието "лежи в затвора" да бъде премахнато- работи в затвора най- тежкия труд/става въпрос за престъпници с присъди за убийства, изнасилвания, грабежи, корумпирани типове/, на кариера чука камъни, на магистрала шкарпи стени, в циментовия завод с лопата товари камиони и др. екзотични работи.
   2. Жестоки и фиксирани присъди за посегателство над длъжностно лице/дл.лице е всеки който в момента изпълнява служебните си задължение- полицай, военен, мед. лице, съдия, прокурор и други/- 8 години работа в затвора.
   3. При повторна присъда/рецидив/- минимум 5 год.затвор.
   4. Държавата плаща за 2 деца, другите който ги е правил да им бере гайлето.Изчезва понятието "Самотна майка с 10 деца".
   5. Задължително гласуване от всички- не гласуваш ли- глоба 500 лева, няма помощи, кредити и изобщо следващите 4 год. си "господин никой" в тая държава.
   Тежко и горко на тая държава в която неграмотните цигани ще определят с гласовете си кой да управлява и партии да трошат стотици милиони лева за купуване на гласове.
   Още много неща могат да се напишат, но няма желание да се направи нещо ново поради ред причини...
   "Работете българи да има помощи за циганите", а това са пари от вашите пенсии и заплати.

Страници: [1]