Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - doktor boh

Страници: [1]
1
 Според Конституцията на Р България, ние сме Парламентарна република! Тогава????
Ако бяхме Президентска република, щяхме да имаме някаква полза от действията на Президента, а сега какво?
Имаме Президент, доносник, огромна администрация с големи заплати и квоти на президента във всички държавни уж независими институции / съдебната система/ и право на "вето"!!!? Бил главнокомандващ!!!? на коя армия? Войска няма,има само остарели дебелаци които цял живот смучат от държавата! Сега нашия президент е изолиран от целия демократичен свят и той се мъчи да прави впечатление на хората, че е много умен и честен!
Трябва да се закрие президентската институция, а средствата от бюджета да се разпределят в сребърния фонд за нашите бащи и майки и здравното министерство!!!!
Другото решение е, да станем президентска република и Гоце да си отиде!!!!
Не бъдете равнодушни!! Вижте и поразиите в града ни от такива самолюбци и селски простаци, алчни за власти пари! Да са живи и здрави женичките им!

2
 С тази тема искам да ангажирам повече сливналии, които да си припомнят миналото, да анализират настоящето и да умуват за бъдещето на града ни!
 Нека бъдем кратки и точни! Ето, аз ще започна с въпроса: Знаете ли химна на гр.Сливен и кой е Мишо Тодоров / Бай Мишо??/
  Химн на гр.Сливен, който знаеха задължително всички ученици преди 1989 г., а не от песента на Панайот Панайотов!
           
            В славен град живеем ний,
            там под сините скали,
            Сливен, ти наша гордост,
            за тебе ний живота си ще отдадем...

           Да пеем ний, за роден край,
           един е в целий свят,
           затуй за теб туптят сърца ни,
           Сливен наш, Сливен наш, роден край....


 Ако някой знае повече нека да го продължи!!!
 Въпрос 1: Кой е Бай Мишо?
 Въпрос 2: Знаете ли кой е този сливналия, който купи 70 билета за кино, на козите си и ходеше вечер с фенер, да търси кореняци сливналии??!  За правилно отговорилите  ще има бонус, друг въпрос!!

3
 Не знам какво му се вика на това! Съобщението публикувано във вестник "Седмица" предизвиква смесени чувства. Как така в Разград са разбрали за далаверите на фондациите в Сливен, а нашите съдебни органи в Сливен нищо не виждат, нищо не четат и нищо не чуват за фондациите на нахалния сливенски "свещенник" който има фондация и жена му също, фондацията на ромскитие доктори "Здравето на ромите" които се грижат превантивно за здравеопазването на кв."Надежда", а там има епидемия, и най- важно за огромните по мащаб кражби на "Младежка ромска организация" на общинската съветничка Стела Костова!  Хайде бе, "независима" съдебна система къде сте?

4
Тези дни в кв."Надежда" ще се имунизират децата против шарка! Защо ли?? Нека да питат двамата ромски доктори, без специалност, Панайотов и Манолов, които имат над 3000 пациенти и като лични лекари получават няколко пъти повече пари от Здравната каса! Тези хора не намериха за нужно да специализират / Срам за всеки лекар/ защото видяха че гювеча е по-голям ако работиш по проекти финансирани по различни програми за роми! Така, тези двама доктори си регистрираха две фондации, със специалната подкрепа и партньорство на шефката на Здравната каса в Сливен, Ивелина ....печелят и живеят от проекти! Не е лошо , но поне да имаше добър ефект.!?
Проверете статистиката и ще видите, че всяка година те реализират едни и същи проекти"Превенция в здравеопазването на ромите от кв."Надежда"!?? То не бяха френски, холандски,японски и какви ли не програми, подпомагания, колко ли семинари са провели да учат ромите да си мият ръцете и да се имунизират....
Сега, като са се настанили в циганското гето, плачат, че ромските деца не били имунизирани и затова се разболяват от морбили и умират!! Да ги пита човек, къде бяхте бе доктори като идваха чужденците и ви ухажваха?? Или, и за вас важи концепцията: Няма пациенти роми, няма лапачка!!  Засраме те се!

5
 Голямо струпване на медицински кадри от висок ранг има през тези дни в кв."Надежда"за да се имунизират децата против шарка! Защо ли?? Нека да питат двамата ромски доктори, без специалност, Панайотов и Манолов, които имат над 3000 пациенти и като лични лекари получават няколко пъти повече пари от Здравната каса! Тези хора не намериха за нужно да специализират / Срам за всеки лекар/ защото видяха че гювеча е по-голям ако работиш по проекти финансирани по различни програми за роми! Така, тези двама доктори си регистрираха две фондации, със специалната подкрепа и партньорство на шефката на Здравната каса в Сливен, Ивелина ....печелят и живеят от проекти! Не е лошо , но поне да имаше добър ефект.!?
Проверете статистиката и ще видите, че всяка година те реализират едни и същи проекти"Превенция в здравеопазването на ромите от кв."Надежда"!?? То не бяха френски, холандски,японски и какви ли не програми, подпомагания, колко ли семинари са провели да учат ромите да си мият ръцете и да се имунизират....
Сега, като са се настанили в циганското гето, плачат, че ромските деца не били имунизирани и затова се разболяват от морбили и умират!! Да ги пита човек, къде бяхте бе доктори като идваха чужденците и ви ухажваха?? Или, и за вас важи концепцията: Няма пациенти роми, няма лапачка!!  Засраме те се!

6
Нов

 Активен

Регистриран:05.01.2010
Публикации: 39


     Как личните лекари не дават касова бележка?
« -: Вчера в 12:45:20 » Цитат 

--------------------------------------------------------------------------------
 Много моля, да коментирате и да огласим на гражданите да си търсят правата на пациенти! Освен, че се осигуряват, те си плащат за всяко влизане в кабинет по 2.40 лв. без да им се връчва касова бележка! Виждате ли сега колко хубаво е да си личен лекар? Не ти трябва да се квалифицираш слид като си завършил медицина! Ако, имаш списък от пациенти/ 1000-1500/
получаваш за всяка бройка 1-2 лв. уж за заплата на сестра- някоя твоя роднина, консумативи и за ток,вода, тоалетна хартия и др. Пиша това, за да се види сбърканата политика в здравеопазването. Никой млад лекар няма стимул да специализира защото получава по- малко от личния фелшер!
Ако отидете да ви изпишат лекарства като хронично болен, отново ти вземат 2.40 лв.без касова бележка? Така само на ден личните лекари си слагат неотчетени, средно 25-100 лв. в зависимост от това колко пациенти са преминали.
   Друго - Лекуващи лекари, сключили договори с определени аптеки, изписват на пациентите "най- хубавите" и най- скъпи лекарства които болните немогат да си купят. Така, те отново се връщат при тях за лечение, до като умрат! Лекарите са бизнесмени в чиито ръце сме ние, пациентите от които печелят! Никаква хипократова клетва не ги вълнува, а това колко ще сложи в джоба си днес! Вижте колко частни болници има в Сливен и кои са им собствениците!? Как ще функционират те, ако няма болни? Затова, целта им е не, да ни лекуват, /защото, няма болни - няма парички/, а да ни разболяват колкото си може повече! Днес, вместо да се радват, че няма болни в болниците те ги закриват, че били малко болните! Що за логика? Явно там където няма болни, хората са здрави или немогат финансово да издържат на критериите за влизане. Изписват се един куп дублиращи се лекарства без нужда, с цел да повредят друг вътрешен орган и да ви задържат като клиент!
 Ако искате нещо за зъболекарите! Вие сами си вижте ченето и ще разберете защо, народа не се храни качествено и яде никокачествени попари и мамалиги, повреждайки целият си организъм! Колко струва една пломба? А, труда да я направят така, че пак да отидете 2-3 пъти?  Спирам до тук, че ми се повдига!
 
 Информирай модератор   
 
 
 
grajdaninat_n
Нов

 Неактивен

Регистриран:16.11.2009
Публикации: 23     Re:Как личните лекари не дават касова бележка?
« Отговор #1 -: Вчера в 18:36:22 » Цитат 

--------------------------------------------------------------------------------
Добре е да се знае и това: Кои пациенти са освободени от потребителска такса?

Освободени от потребителска такса са:

- Деца до 18-годишна възраст;
- Бременни и родилки до 45 дни след раждането;
- Неработещи членове на семейството, регистрирани в бюрото по труда, независимо дали получават обезщетение;
- Пострадали при отбраната на страната;
- Ветерани от войните, военноинвалиди;
- Задържани под стража или лишени от свобода;
- Социално слаби, получаващи помощи според Правилника за социално подпомагане;
- Граждани без доходи, живеещи в домове за социални грижи;

- При ракови заболявания;
- При заболявания с тежка степен на намалена работоспособност – степен на инвалидност (след инфаркт, инсулт, при туберкулоза, диабет с усложнения, астма, вродени аномалии, множествена склероза, психични заболявания и др.);
- Медицински специалисти, както и завършилите медицински училища.

Из "Наръчник на пациента", изготвен от Омбудсмана на Република България
 
   
 
 
 
 

7
 Вие от АРИР, кажете на сливенските граждани с какво се занимавате, какви заплати получавате и кой има полза от вас, освен вие, като  участвате в съвместни проекти с крадливи НПО и вземате наготово немъчени пари!? Ехо-о-о... Къде са данъчните и Икономическа полиция?

8
Моля всички сливналии да прочетат статията за разкопания град във в-к.Капитал от 13. 01. публикуван във в-к Седмица! Това е истината! Само че малко се пише за злоупотребите на Големанов и Стела Костова!

9
Публикацията е изтрита от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица.

Страници: [1]