Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Slivnaliata

Страници: [1]
1
Попов малко преиначаваш фактите. Първо това не са ремонтите на Лечков, а ремонтите на Стройинвест, сдружение, в което влизаха не само фирмите на Лечков, а и Булгейт, тази на твоя щедър спонсор Радото. Защо мълчиш... Защо не пишеш колко са "качествени" ремонтите извършени от фирмите на Радото, за които той сега си иска парите, сумите на които са силно завишени, а ремонтите са трагични. Станалото го потвърждава изцяло....

2
40 кв. метра мазилка от фасадата на Първо училище „Хаджи Мина Пашов" в Сливен е паднала през нощта срещу сряда върху централния вход на учебното заведение, съобщава "Дарик".

Строителството е извършено без договор между фирмата-изпълнител и общината и без инвеститорски контрол. Ремонтът е започнал през 2009 година по първото рамково споразумение от гражданско сдружение „Стройнвест", два месеца по- късно процедурата е прекратена и въпреки това ремонтът е завършен, обясни зам.-кметът по строителството инж. Иван Манчев.

Община Сливен има готовност да започне възстановяване на падналата мазилка. Причината за забавяне на възстановителните работи е изясняване на юридическите взаимоотношения между фирмата-изпълнител, работила по фасадата на учебното заведение. Предприети са обезопасителни мерки, а входът е затворен, коментира още Манчев.

3
Само от факта, че политически изрод като партия "Атака" предприема такава атака става ясно, че всичко е гнусна инсинуация и е съшито с бели конци. Явно на някои хора им е тъжно за времената когато спонсора на Попов Р.Р. лапаше наред от копанята на общината с помощта на Лечков

Страници: [1]