Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Rumbata

Страници: [1]
1
смятай ако ги няма и полицаите с тяхните заплати в сливен,какво апокалиптична картинка на доходите щеше да има в града

като сега сме най бедните в страната,а може би и в Европа,ама кметчето и сие не свалят розовите очила,да вземат да докарат някой  заблуден инвеститор

http://dnes.dir.bg/news/mazhe-linia-bednost-sredno-25964317

2
Не мога да си обесня и постоянно злобея срещу ямболии,че уж по зле от сливналии,а ползват супер ниски цени на горивата/за сравнение газ за литър-84 ст на ЕКО,OMV,SHELL,ЛУКОИЛ,същите фирми на 25 км от тях/в СЛИВЕН/ продават на цена 91 ст.Същата работа с бензина и дизела.Явно в СЛИВЕН,като по-плащачи/или идиоти/ има негласно споразумение.Май трябва да дойде Марешки и конкуренцията ще си каже думата,щом никой не взима отношение!!

5
тоя форум взе да прилича ма ода,отдолу до горе само хвалебствия за един единствен човек,направо култ към личността. А вече да вземем да си говориме за нещо актуално и да се спрем с това име,че нали прекален светец и т.н...Без задни мисли,ама направо втръснахте,и вярвам не само на мене.

6
Браво,супер си е сайтчето!

7
веднага ми дойде на ум една тема-Кой ползва задължителните винетки за леки автомобили и кой не,проверете обезателно

8
Направи ми впечатление,че за повечето точки от плана,срока е до 31.12.2013,което ми се струва повече от амбициозно и меко казано в сферата на фантастиката.Ако все пак се изпълнят/дай,боже/ ние от 01.01.2014 ще сме европейския Сингапур.Да вземем да се обзаложим,а,дали ще проработи Екшъна!?

9
Какво става с тоя град,нямаше ме малко,поразходих се вечерта по главната,ами то депресия да те хване.Много празни магазини с обяви,2-3 кафета,много банки,GSM офиси,ужас.Къде са тия араби,къде са тия инвеститори,някой работи ли по въпроса,едва ли,щото пари явно не влизат в града.Къде да търсим ние вината за това,в управлението на оня смешко в костюм или в цялата система,преценете вие.

10
ами те всички на Бузлуджа,няма да четем днес

11
станахме двама,които се съмняваме-имам домашно куче и преди 3-4 дена му намерих кърлеж,а гледам да избягвам градските тревни площи

12
Каква интеграция,какъв майтап-на всеки  е ясно,че запада е готов да даде мило и драго,за да си останат у нас,да не им катурнат и тяхната иконимика,затова измислиха тая трудна и непонятна за циганина дума-интеграция.

13
Айде стига сте ревали-за Ленински съботници и трудодни не сте ли чували,да грабвате по една кирка и лопата и да почвате да заравяте,а пък вечерта на банкета,бат Кольо ще поведе хорото-толкова от него

14
"център на агломерационен ареал"   големи думи за малко пари,с две думи-голям облак,малко дъжд

Страници: [1]