Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Grogy

Страници: [1]
1
Форум на ВиК Сливен. / Re: ДО КОГА?
« -: 31.01.2015 11:15:12 »
Докато не почнем да им скачаме с мотики и съдебни дела на главата.

2
"Водоснабдяване и Канализация-Слиен" ООД гр. Сливен уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт в района "Където ни падне", на  някъде там цялата 2013-2014г. ( ще гледаме да са съботи и недели) от 9.00 до 15.30 часа(може и до полунощ), ще бъде прекъснато водоподаването в квартал "Сливен" и околните села.
"Водоснабдяване и Канализация - Слиеен" ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.(искаме да кажеме,че не ни пука, ама трее сме учтиии, че земе некои ни съди).

3
Явно в Слийн, няма проблем да те държат 24 часа без вода. Явно у Слиен , няма проблем да ти бибипкат когато си пресичаш на пешеходна пътека. Явно у Слиййн, няма проблем когато е пълно с дупки и навсякъде е пълно с боклуци.  Очевидно е че ТУК нищо няма значение - просто на пенсионерите и циганите в тоя град не им пука - без това и двете касти не се къпят и не им трябва много висока хигиена. Поредния ден в най-провинциалния град в най-провинциалната страна на планетата.

4
И ето , наглостта продължава.... 18.00 часът минава а няма вода още. Без предупреждение , без гък без стон. Поредното диво селско изпълнение от ВиК Сливен.

5
Тия пичове просто почват да си играят с търпението ни.  >:(

6
И за пореден път спират водата със 15 мин предупреждение. Седмици подред вече си играят със търпението на нормалните хора.

7
Общо взето  Сливенските сюндюци не смятат за нужно да ни оповестяват за нищо. Спират водата на целия град с 4 дена предизвестие като това трябва да са минумум 30. Не спазват срока за пускането и обратно. Вече е 11.20 вечерта , няма смисъл да коментирам. Мисля че , просто ще се наложи да почнем да си търсим правата. Утре ако няма вода до 8 сутринта , мисля че е редно да видим какво пише в законовите уредби и някои да бъде малко съден.

Страници: [1]