Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - pacomomchev

Страници: [1]
1
Как е възможно за януари месец с 31 отработени дни с топло енергия да имаш една сума ,и февруари месец с 28 дни ,да имаш същата сума ?
И двата месеца са с по-два кубика вода !
Този път искам да ми се отговори и да не се правят на задници от топлофкация ,защото вече ще се наложи да попитам и на по-горна истанция !

2
Аман вече от простаци и простотии ! Цяло лято си чоплят оная работа а сега всеки ден ремонти и ремонти ! Оня ден на 13 .02. спряха парното и топлата вода от 9.00 часа  до 14.02  до 14 часа поради авария.24 часа без парно  !Ами направете я бе безхаберници  смотани ! Днес на 15 .02 пак осъмваме без парно и топла вода поради ремонт в централният топлопровод !Пак до полунощ нямало да има !Ей ако сте в някоя друга страна няма да Ви търпят и един час .А иначе предупреждават че сметките за месеца  били излезли !Защо януари месец като беше прекъснало топлоподаването за едно денонощие начислихте сметки за 31 отработени дни ?Сега пак се повтаря същата работа и пак накрая ще пише 28 дни с БГВ и топлообмен !Помислете си добре какви сметки ще начислите февруари месец и да колко дни по-добре този път !

3
И кв Дружба не са минавали !Току що им писах на господата от ВИК да обърнат внимание на тия инкасатори ,защото си правят каквото си искат и минават когато си  искат !

4
Току що получих ел. фактура ,която не стига че е до 21.12.2016 год . , а на това отгоре имам начислени   21.74 лв.,без  да е минавала инкасаторката  да засече показанията на водомерите !Гарантирам за това ,защото винаги по това време съм си бил в къщи ,и много добре знам кога минава ,а също така слагаше съобщение пред входа ,докато този път нямаше нито съобщение нито пък е минавала!
Затова искам отговор ,как стават тия неща ,как се начисляват сметки без засичане ,и докога ще бъдат тия нередности !
Обърнете внимание на това ,ако не ,ще си потърся правата  на по-горна инстанция !

Г-н МОМЧЕВ
гр Сливен
11:56 ч.

5
Защо вече няколко дена ,и то в най-големият студ спират парното и топлата вода от 11:00-11:30 на обяд  чак до към 20:30 часа ,без да са го обявили някъде и без никой да знае ,а се чудят хората каква е тази работа !Иначе на края на месеца като дойде разпечатката за месеца пише  дни с отопление 30-31 и БГВ- 30-31 .Няма да се откажи те  от този тертип цяло лято ремонти ,и като дойде отоплителният сезон ,започват проблемите !Никъде по света го няма това нещо ,,да се правят капитални ремонти зимно време !Българска му работа !

6
Какво стана с моето запитване относно  цената за топла вода през летният сезон !Чакам отговор !
С почит :
г-н МОМЧЕВ  !
10:03

7
Ще има ли тази година промоция за топлата вода както миналата година !Питам защото миналата година беше от 01.05.2015 до 30.10.2015 год и ако има от кога ще бъде !Това беше един добър ход за привличане на още доста абонати ,пък и  едно добро дело към гражданите на град Сливен !
С поздрав :
г-н МОМЧЕВ !
17:54

8
УЖ  ДО ДВА ДНИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ОПРАВЕН СЪРВЪРА ,ДА АМА НЕ ,И ТАКА ДО КОГА НЕ ЗНАМ ,А  НЕ ПЛАТИШ ЛИ ДО 09. 08 ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ ,ГУБИШ ОТ  ПРОМОЦИЯТА .

9
Какво стана пак с тоя сървър ,до кога няма да работи ,не мога да си видя задължението към Топлофикация ?
Все ми изписва :    -Сървъра на ТЕЦ временно не е достъпен...
Опитайте пак по-късно...?-Това вече е от две седмици ,че да не е и от по-дълго време .

10
Защо след като температурата навън вече позволява да бъде спряно парното отопление ,все още то върви ,и то много силно ,с което се набутваме здраво .По-цял ден вратите се отварят ,а парното върви .Не си струва да спирам вентилите ,защото сме на договор и кубатура .Тъй ге г-да от Топлофикация ,моля Ви най-учтиво ,бъдете така добри вече и спрете топлоподаването.
гр.Сливен
кв.Дружба бп.6
г-н МОМЧЕВ
10:01ч.

11
Всеки месец  получавах ел.  фактура в пощата  си ,както и в сайта на топлофикация  излизаха данните за употребената топло енергия ,а сега от септември месец не съм получавал нито ел.фактура ,нито пък има данни  за употребената  топло енергия. Не знам каква  е причината ,затова Ви пиша !
С почит:
г-н Момчев
11:02

12
Защо още не е минавала  инкасаторката за студената вода да я засича,след като друг месец минава след 10-то число.Преди  два месеца беше болна и не мина ,и след това ни  ги била изравнявала, незнам си какво ,незнам си що ,и платих 38 лв.Не дай си боже тая жена  липсва по-дълго ,така ли ще я караме ,толкова ли е дефицитен кадър.
гр Сливен
ж-к Дружба бл.6-Г-8
г-н Момчев
09:39ч.
Ще Ви бъда благодарен за отговор.
Приятелски поздрав!

13
Здравейте!
Преди 2-год.  изключих  радиатора  в  хола  ,но тая година искам до спра още два радиатора.Трябва ли да се демонтират или трябва да се пломбират? До колкото ми е известно от тая година спрените радиатори не трябва да се демонтират,но все пак  Ви питам.Просто са на много задънено място  и демонтажа им ще е много труден.
И още нещо :-Когато моята съпруга е попълвала договорите за сезон 2013-2014 год.,и е казала че искаме да спрем два радиатора ,са и казали да попълне  молба -декларация  и да внесе 20лв на касата.
За какво трябва да се внасят тия 20лв.,след като искам да спирам радиаторите?

14
Благодаря Ви сърдечно !
Бъдете живи и здрави !
Приятелски поздрав !
г-н МОМЧЕВ !

15
Здравейте приятели !
От няколко дена се говори че цената на кубик БГВ през новия отоплителен сезон ще  бъде 7:50лв,а не 6.00лв.както досега.
Верен ли е слуха който витае ,или не ?
Ще Ви бъда много благодарен ако ми отговорите  на посоченият въпрос!
Приятелски поздрав:
г-н  МОМЧЕВ
гр Сливен
18:47 ч.

Страници: [1]