Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - laguna

Страници: [1]
1
ок. благодарим за подадената информация за аварията, но тъй като парното е почти спряло, аз плащам на кубатура 80 лв. месечно, което е по 2,6 лв. на ден. след като 2 дни няма парно, плащам 5.20 лв. а стоим на хладно, защото все пак вън е над 10 градуса.
Въпросът ми е защо не ни компенсирате в месечните сметки, тези които сме на кубатура, след като тази зима доста пъти нямахме парно. Мисля, че в тези трудни времена всеки разходен лев е от значение и всички абонати биха ме подкрепили.
Моля за становище от Вас.
Благодаря.

2
отново от 2 дни парното е намалено на минимум. След като в рамките на 10 дни бе супер силно както никога, сега отново зъзнем, независимо че навън е 10+ градуса.

3
Здравейте,

през последните дни отново ТЕЦ Сливен пробва колко здрави нерви имаме и можем ли да издържаме като ескимоси.
Заканил съм се през седмицата да отида лично при директора на Тец Сливен.

4
здравейте,
никой от Тец не ни информира има ли проблем. по мои наблюдения просто не се подава достатъчно мощност към абонатите.
До към 20.11 вкъщи, живея в стар блок, където инсталацията е стара и мало хора ползват тец, парното бе изключително силно, т.е. радиаторите не се пипаха. След застудяването направо спряха, както и към момента единия от двата ми радиатора е леко топъл.

5
Здравейте отново,
известихте ни, че аварията е приключена, но не усещам почти никаква разлика в топлоподаването. Отново Ви информирам, че за двустаен апартамент плащам 80 лв., а в момента вкъщи е 20 градуса. Радиаторите са меко казано "топли".
Моля направете нещо по въпроса, имам дете на 1г. и съпругата ми е бременна, по цял ден са вкъщи и зъзнат, въпреки че плащаме 80 лв. месечно.
Ако не се предприеме нещо просто ще трябва да спрем да си плащаме всички вкупом.
До миналата седмица температурите докато бяха 10 градуса, радиаторите не се пипаха от топлина, което означава, че може да се подава достатъчно мощност.
Моля Ви за отсрещна кореспонденция.
Благодаря!

6
Г-да, моля пишете има ли проблем с ТЕЦ.
Подписали сме договори с Вас, в които имате права и задължения, които в момента не спазвате, а няма никаква информация. Навън температурите са отрицателни и ние се принуждаваме да мръзнем, а сметката си тече.

7
Здравейте, г-да от Тец Сливен.
Искам да попитам защо за пореден път след като температурите паднаха под 5 градуса отново и силата на парното намаля. Когато по-рано през месеца бе около 10 гр. вкъщи не се стоеше от жега, а сега е обратното. Каква е причината? Налага се след като плащам 80 лв. парно месечно за 70 кв.м. да включвам и отопление на ток.

Страници: [1]