Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - velinsl

Страници: [1] 2 3 4
1
Добре, че се отървахме от него.

2
Свалям шапка на новия кмет от 4-5 месеца се налага да карам по едни доста разбити улици, намиращи се на "гъзъ" на географията. Тази вечер ми стана изключително приятно като видях, че част от тях са асфалтирани(в четвъртък не бяха), а останалата част са подрязани както подготовка за асфалтиране(не съм експерт, но долу-горе разбирам от такива работи). Стана ми много приятно.

БРАВО, КМЕТЕ!!! ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪБЩИЯ ДУХ!

3
Вземи се оплачи в http://www.kzp.bg/ , като занесеш въпросния хляб.
Няма да се получи. В Сливен са умрели кучета, ни вършат работа изобщо.

4
Аз лично имах една неприятна случка с "перфект такси" от тогава не ги ползвам. Не ги защитавам шофьорите. Но като ползвам такси ми струва 3лв за около 5км - като се сложи горивото, такси за радиостанции, наеми и простии колко ли му остава на един шофьор чиста печалба. Като искате изискани, зализани, излъскани, облечени, обръснати шофьори, който слуша класическа музика наемете си такъв. Давайте му му по 400-500лв месечно и вие и той доволни. Замислете се дали за 200-250лв ПРИМЕРНО и вие ще объщте толкова внимание на външния си вид.
Ако са ви толкова противни просто не ползвайте таксите има лесно. Аз не съм доволен от Перфекта и не ги ползвам вече.

5
Еи професоре стига трупа мнения!
Какво карам си е мой проблем, даже и не е проблем за мен. Може да се досетиш, че не е френско.
Ако погледнем реално на нещата и Аз и Ти сме субективни, най-големия критерии е пазара - ако нещо е хубаво струва пари, ако е "нужник" е евтиния(като при тъпите хладилници). Не знам защо именно на този същия пазар един немски "нужник" без много екстри струва колкото 6 години по млад френски автомобил фрашкан с екстри.

ПС: най-добрия електротехник в града е Христо - намира се на улицата между 8-мо и 6-то. Тоя електотехник зад Приста Оил веднъж се опита да ми направи ел стъклата на предния ми автомобил - изпрати ме по живо по здраво, без да ми сглоби вратата даже, целия омазан и без резултат. Може да е помагал на много хора, на мен специално не успя.

Има една поговорка "Кола со пичка, мачка и борче на капака НЕМА".

6
Аз от шибърняци не се обиждам. Само да кажа на професора, че нямам село. Някой хора отидохте в София и забравихте от къде сте тръгнали. Всечко се връща.
Май селянинав теб никога няма да те напусне, ако ще в Лондон да отидеш!!!

8
Скоро един приятел си напати от една зъболекарка около Меркантото в Дружба. Не и знам името. Имат уговорки, връща го н друга дата. Сякаш човек, не е на работа и трябва да се съобразява само с нея.

9
Вече не ми трябва автосервиз :D

Пежото също е автомобил.

Щом си имал при Пежа, значи не си имал автомобил  ;D.

10
Ами имам кеш... но да го дам за хладилник - НЕ. Това е прост хладилник робувам на марки само пир автомобилите. Просто съм много доволен и споделям, съветвам, препоръчвам.

11
Не си купувайте Пежо за данямате проблеми  ;D. Майтап.

До хлебозавод Хаджи Димитър има един Николай(май се казва) - не е стока повярвайте ми. Два пъти съм ходил, че ми е удобен, но не ства трети път няма да има.

12
До стоковото тържище има един магазин за бяла техника, горещо го препоръчвам. Входа му се намира точно срещу отбивката за електротехникума.
Тези дни ми се наложи да купувам хладилник. Обиколих Технополис, Техномаркет и то в Сливен май други няма. Влязох обиколих сам, с приятели де.
Докато още с влизането в този магазин доиде една жена при мен, консултант най-вероятно даде ми съвети, препоръча ми марки.
Казах какво точно търся - най-евтиното разбира се - това не е автомобил да гоня любимата ми марка. Това за мен е прост хладилник.
Харесах един Краун 20лв по-евтино то Техно(до КАТ където е) от Марката Веко.(Надявам как е положението с трите марки Краун, Беко и Нео). Нямаше го това презрително отношение към клиента, който търси евтиното, най-учтиво ми даваше съвети.

Тая седмица отивам и го взимам. Даже още утре.

13
Аз не пазарувам от въпросните вериги, щот не съм прост. Има интернет, има кредитни карти, има избор!

и добре правиш. По тия магазини с 1000 процента надценка, не знам как оцеляват

14
ФВ, с двигател МИ, модел 90-96-година(Пасат или Голф), най-вероятно АБС двигател. Те там са си п^^^^^^а.
На мен ми искаха преди време 240лв за смяна на раиатор на купето. Радиатори в последствие разбрах, че струва 30лв НОВ.
Вярно е, че е трудоемко, но 200 за дни извинте много. Отказах се. Направих смяната, ама не помня къде вече.
Намираш свестен майстор, и добра автоморга(на пътя за Елена, препоръчвам). Взех радиатор втора ръка, с уговорката ако не стане връщам го, но стана. Седна ми на половина ремонта.
Беше преди повече от 3 години.

Ще скубят докато не се прославят.

Имаш цензурирана една дума в мнението, която е маскирана в синьо(обида на основа сексуална ориентация, визираща мъжка полова ориентация) Подобни изразни средства занапред ще ти гарантират наказание по правилата(първа мярка 10 дни бан) Надявам се да не се стига до наказания.

15
Защото няма един свестен майстор на АГУ в града. За това хората започнаха да взимат дизели. Дизелизацията на автомобилите е световно течение. Тук да не остнем по-долу и ние така.
До скоро и аз се опъвах на тази тенденция, но май и аз се прекърших. За сега!

Страници: [1] 2 3 4