Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - sam66

Страници: [1]
1
Днес в 12.30 ч. да подкрепим учениците от ПМГ в протеста им срещу застрояването на едно от емблематичните места в града ни. / площадчето пред гимназия "Добри Чинтулов" /

Нека медии и журналисти да се включат активно с изразяването на волята на сливенските граждани - Категорично СТОП на строежа пред ПМГ.

2
Това, че въведената организация на движение от преди време не е най-добрата е факт. Но, нека да вървим напред и най-вече да има някакъв дебат по различни предложения преди да се вземат конкретни решения. Примерно аз и моите съкварталци нямаме ли право на мнение за това как да се организира движението по улицата на която живеем и пр.
Та нека си иска кмета преразглеждане и промяна, това е негово право, но нека насреща да има добри идеи. Как това, ще стане до 15 юли много не ми е ясно, освен да върнем безпроблемното старо и готово. Хепиенд. Ще натрием носа на Лечков.
Та.. до Виктор. Не ми дреме ни за кмета Милев,  ни за бившия умник Лечков искам просто разумни решения. 
 

3
Има някаква бегла информация в "СливенИнфо" , че в средата на м. юли 2012 г. общината т.е кмета Милев, ще премахва въведеното еднопосочно движение в града.
Дразни факта, че такива сериозни решения се вземат еднолично типично по генералски / да не се обижда кмета/.
За организацията на движението в град Сливен е необходима публична дискусия. Лично моето мнение е, че еднопосочното движение на МПС облекчава трафика, освобождава места за паркиране и града става по тих. Това, че шофьорите не спазват правилата е поправим факт, който би довел и до приходи в общинския бюджет.
Ще бъде добре, ако има коментари по темата. Надявам се и в-к Седмица да поразчопли въпроса.

4
За жалост, наистина децата в кв. Даме Груев са вече без училище.
Инспекторатът и общината си затварят очите и не искат да вземат отговорни решения.
Даааа, ще ни се оправдават с интеграцията на братята роми и тем подобни алабалистики.
Имаше начини и вратички училището да се запази. Например, входящи тестове и т.н.
Иска се обаче действие и дупе госпожи и господа администратори.

5
 До cheren
Цитат
Питам се ,ще се появи ли някоя партия ,провсъюз , НПО , правораздавателни институции, ....  да се опълчат срещу интересчийството на общинските съветници начело с КМЕТА?
Какво според теб/колега от форума/ значи да се появи...? Това, което очакваш не е природно явление. Това си зависи от нас.  :) Ето вече сме двама. Да съберем под  "знамето" съмишленици за спасяването и развитието на Сливен.

6
Да, че записът е скандален... е ясно.  Отчайващ е обаче факта, че няма коректив на местната власт. Електронните медии, които даваха гласност на общественото мнение вече ги няма. Останаха беззъбите медии с приятната музика, с безсолните статии и прочие.
Отчавайщ е и друг факт, че в местният парламент няма противоборство на идеи за проспиритет на града, а има явна партизанщина за задоволяване на лични интереси.
Сливен се нуждае от ново гражданско движение от хора с чист ум, морал и малко патриотизъм.

Страници: [1]