Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Planet088

Страници: [1] 2
1
Други / ПРОДАВАМ ГРОЗДЕ КАБЕРНЕ
« -: 20.09.2013 18:23:07 »
Продавам грозде Каберне Совиньон - отлично качество 2013 Продавам грозде сорт Каберне Совиньон - отлично качество, реколта 2013 от сертифициран лозов масив, био производство. Лозето се намира в село Николаево община Сливен.Цена по договаряне.БРАНЕТО ЗАПОЧВА  21-22 СЕПТЕМВРИ ТЕЛЕФОН 0896652526

2
Винаги съм се питал дали запазването на същността е добро, лошо или неутрално. Понеже в работата си се докосвам до различни култури и цивилизации, прави ми впечатление как идентичността на една група се създава до голяма степен изкуствено, а запазването и е въпрос на комбинация на обстоятелства. Например финикийците, които са ми любими. Невероятно изобретателни и умни, умели в преживяването (survival), търговци създали свои местенца навсякъде по Средиземноморието, успявайки да съжителстват мирно с местните, понеже намеренията им са били само търговски, а не завоевателни. Но идентичността им се е загубила, докато на войнствените римляни, “грабители” на чужди изобретения и идеи, се е запазила. Защо? И важно ли е това за нещо в края на краищата? Всички тези племена не са изчезнали, всички са имали поколение на което са предали гените си и до голяма степен идеите си, но не непременно това поколение е запазило сърцевината на идентичността си. Разбира се, и римляните до голяма степен са променили почти всичко около себе си, и поминъка си, и религията си, но са запазили идентичността си до голяма степен; във всеки случай, различни нации се чувстват техни наследници. Докато умните и оправни финикийци не са го направили; знанията им са се предали по-нататък не само на тяхното поколение, но и на други народи, но самите те като корен нямат непрекъснато продължение. Кое е важно и доколко е важно това за отделния човек и за отделната нация, не знам. Има ли значение, че българите сме забравили някакви свои древни корени? Че днес сме смес от различни народи? Може би ако непроменимата идентичност носеше някакво знание, което би помогнало за еволюцията, тогава запазването и би било положително. Но ако допринася за това групата да бъде преследвана заради различността си в държавата, в която се намират, тогава не е положително. Например филмът “Време разделно” (когото не мога да понасям иначе за манипулативността си и измисления си историцизъм) в един момент поставя въпроса “Доколко е важно да запазиш идентичността си и да умреш, или да я промениш и да оживееш?”, без да дава отговор. За мен същността като групова идентичност е чисто човешко (цивилизационно) качество и още не съм открил значението му.Циганите са хора като всички останали!

3
последния срок за записване в конкурса е 16.11.2008.

Гласуването ще бъде активно от 17.11.2008.

4
КОМЕНТИРАЙТЕ ,НО УМЕРЕНО !!! :) :roll:  :lol:

5
Лицето на Сливен '2009 / ФУТБОЛ
« -: 06.10.2008 23:24:33 »
СПОРЕД ВАС МАНЕКЕНКИТЕ И ФОЛК ПЕВИЦИТЕ ЗАЩО СИ ПАДАТ ПО ФУТБОЛИСТИ...????
ЕТО ВИ  ЕДНО СТИХОТВОРЕНИЕ....АКО НЯКОИ ИМА НЕЩО ПОДОБНО НЕКА ГО СПОДЕЛИ ЩЕ Е МНОГО ИНТЕРЕСНО  :lol:


ООооо спри да гледаш тази шампионска лига,
от тези мачове ми се повдига....аман от футбол искам малко старст,
аман от тоя съдия той е.........(ананас) :lol:
аман,аман от ЛЕВСКИ,ЦСКА аз искам просто да се....съблека :P ,
да включа телевизора на MUTE и да ти покажа влажното си.......(вдъхновение).Неща да знам за Батков и Нитал  щом отдавна мене мъж не ме е.........(докосвал) :lol:  :lol:  :lol:

6
Първите от вас записали се за ЛИЦЕ НА СЛИВЕН 2009 ще получат VIP ТАЛОНИ за консумация в сладкарници "ШАКЛИЯН" ,както и в офицялното заведение на конкурса коктейл-бар "ХЕРМЕС".
ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО ПЕЧЕЛИТЕ...........
ЛИЦЕ НА СЛИВЕН 2009 - СМАЖИ КОНКУРЕНЦИЯТА!!!*** :D  :D  :D

7
Лице на Сливен-означава лицето което ще представи сливен като визия,интелект,женска красота и всичко останало...........малко повече трябва да се вникне в понятието лице,не трябва да се гледа само като Лицето което  е част от тялото на човек и представлява предната част на главата, която включва очите, носа, устата, косата, челото, веждите, ушите, бузите, устните, брадичката, зъбите и кожата, която ги покрива.
Ако все още не си разбрал нещо да обяснявам на ново  :P  :D  :lol:

8
Цитат на: "Georgiev"
За
да свалям порно :)
:P  :P  :P  edin chovek da si priznae za kakvo mu e tozi internet :)

9
За какво използвате интернет? :roll:

10
Какви качества според вас трябва да притежава една МИСКА :D  :roll:  :?:

11
UGLY_BOY а според теб и според твоята практика  русокосите момичета наистина ли нямат умствен багаж или си на друго мнение? :)
и в тази насока да ти кажа един виц който се сетих
Защо на блондинките не са разрешени по-дълги почивки за кафе? - Защото след това ще трябва да ги обучават на ново! :P  :P  :lol:

12
Лицето на Сливен '2009 / анкета
« -: 25.09.2008 16:56:08 »
:) очакваме вашите въпроси относно конкурса ЛИЦЕ НА СЛИВЕН 2009

13
Che Jambol ne beshe li kvartal na Sliven.....?????? :D  :D  :D  :lol:  :lol: [/color]

14
Лицето на Сливен '2008 / Посещения
« -: 24.11.2007 18:22:42 »
:D Уважаеми посетители за ваша информация искаме да ви споделим че до момнта чупим всякакви рекорди по посещаемост на сайта от неговото създаване ,само за една справка :
326, 22-Nov-07 922-уникални посещения ,11,665-презареждания ,и общо 12,587
327, 23-Nov-07 973уникални посещения , 16,119-презареждания , общо 17,092
Благодарим Ви ,че избрахте нас и sliven.net!

http://bgcounter.com/?sts,day,,,,modelssl

15
Екипът на "Лице на Сливен" и на www.models.sliven.net включва участнички номер 21 и 22, по изключение, с особено мнение и по изрично тяхно настояване, след проведени разговори със самите участнички и на тяхна лична отговорност!
Екипът на "Лице на Сливен" и на www.models.sliven.net няма да прави други изключения за кандидатки които не отговарят на обявените условия за участие!

Страници: [1] 2