Автор Тема: Transfer Factor ReCall за добра памет, бързина и гъвкавост на ума  (Прочетена 1843 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Ludy

  • Нов
  • Публикации: 46
    • Профил
Съществува мнение, че постепената загуба на паметта е резултат от общото стареене на организма, но в повечето случаи това е симптом на много сериозен проблем. Съществуват няколко рискови фактори, свързани с отслабването на паметта. Учените са установили, че причините са идентични на тези, които предизвикват сърдечно-съдовите заболявания, затова всичко, което лошо за сърцето, е лошо и за главния мозък. 
· Transfer Factor ReCall носи бесцена имунна информация, благодарение на която тялото ни успешно се преборва с вируси и микроорганизми, предизвикващи възпаление и отслабване на функцията на главния мозък. Много силни антиоксиданти н-ацетил цистеин и гинкго билоба освобождават организма ни от окислителен стрес, предизвикан от свободните радикали, който води до преждевременото стареене и деменция. TF ReCall намалява натоварването на мозъчната система, а жизненната енергия не се изразходва вече за защита на системата, а за максимално ефективната работа на мозъка.
· В състав на Transfer Factor ReCall са включени силнодействащи вещества, запазващи нормална когнитивна функция на мозъка при всички възрасти. Винпоцетинът засилва кръвопотока и усвояване на кислорода от главния мозък и спира процеса на образуване на тромбоцити, който пречи на нормалната циркуляция на кръвта и води до инсулт.
Засилват се бързината и пъргавостта на ума, както и способността за запаметяване, възстановява увредените неврони в мозъка и стимулира образуването на нови неврони, което подобрява паметта и когнитивно възприятие.
      По данни на Асоциацията, изучаваща болестта Ауцхаймера, в САЩ 4 милиона са болни от тази болест, а до 2050 година тяхното количество ще достигне 14 милиона. Освен това всеки десети след 65 годишна възраст и почти половината от хората след 85 години страдат от болестта на Ауцхаймера.
    Клиничните изследвания върху болни от исхемичен инсулт показват, че за три месеца резултатите в контролната група, приемаща TF ReCall, значително се подобриха. Най-безопасните источници на трансфер фактора са кравя коластрата и кокоши желтък. 4Life ги използва за максималното извличане от тях на вещества, необходими за имунната ни система.
· TF ReCall – втори Целеви Трансфер Фактор – продукт на компанията 4Life защитен с патент (Патент САЩ 6468534).
За допълнителна информация:
http://transferfactor-bg.com/

Източник:http://bgtf4life.blogspot.com/

[прикачен файл изтрит от администратор]