Автор Тема: Предизвикай промяната!  (Прочетена 6794 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен buden

 • Нов
 • Публикации: 49
  • Профил
Предизвикай промяната!
« -: 19.10.2012 15:40:58 »
Средството за постигане на Физическо, Психическо и Емоционално Здраве е тук.
Дали ще го използваш зависи само от теб.

Вярваш ли че,
съществува техника, която за по-малко от 10 години е станала предпочитано от хиляди лекари, психиатри, психолози, педиатри, акупунктуристи, сестри и други членове както на конвенционалната така и на нетрадиционната медицина в десетки държави средство за подобряване на собственото им, здраве, както и на здравето на техните пациенти?

Не вярваш? Виж този кратък филм!
http://www.youtube.com/watch?v=ePmJCFVMYho&feature=player_embedded

ТЕС е универсално и изключително адаптивно средство за подобряване на почти всеки аспект от живота ти. Аз използвам моя собствена версия на оригинала с която много хора са постигнали забележителни резултати. Препоръчвам ти да закупиш книгата за ТЕС, да посетиш някой от семинарите, а също и да се запознаеш с информацията представена във форума на този сайт.

Оригиналната версия на ТЕС (EFT) както и тренировъчни материали по нея могат да бъдат намерени на www.garythink.com
Техниката се нарича Техника за Емоционална Свобода (ТЕС).
Това е революционна нова техника за личностно усъвършенстване и подобряване на здравето. Бързо и ефективно, за разлика от всички други познати досега способи и подходи, може да облекчи или дори напълно да премахне неизброимо множество симптоми на умствени, физически или емоционални заболявания. ТЕС въздейства по-дълбоко, по-неусетно и по-трайно от останалите лечебни техники, които си пробвал до сега?

Терапевти по целия свят продължават да се изумяват пред простотата, елегантността и скоростта, с която тя постига резултати.
ТЕС е доказала клиничната си ефективност в хиляди случаи на физически болестни симптоми, емоционални травми, стрес, тревожност, страх, депресия, пристрастяване към храна, алкохол, никотин и наркотици, детски проблеми и много други.
Дори в ръцете на повечето новаци (над 80%) тя постига значително подобрение и дори пълно елиминиране на проблема.

През последните 10 години са развити няколко техники, които използват различни методи за въздействие върху енергийното поле в човешкото тяло. Резултатите, които са постигнати и научно проверени, са забележителни и предизвикват oгромен интерес. Потенциалът на тези нови методи е необозрим.
Съществуват няколко успешни техники в това отношение, но ТЕС определено е лидер между тях.

Приложението й е просто, лесно и безболезнено.
Резултатите са бързи, трайни и тя често успява там, където всичко друго се е провалило.

Какво общо има това с теб?
Има начин и ти да усвоиш тази техника и да успееш да постигнеш вътрешен баланс без операции, лекарства или специална апаратура. Всеки човек може лесно да бъде научен как да  я прилага, за да се избави сам от множество здравни и социални проблеми, трябва ти единствено желание и упоритост.

Звучи ти твърде нереално? Единственият начин да повярваш е лично да изпиташ силата на ТЕС.

Как работи ТЕС?
ТЕС е основана на твърдението, че "Причина за Всички Негативни Емоции е Дисбаланс на Енергийните Потоци в Тялото".
Тя премахва умствените, емоционалните и физическите пречки за правилното протичане на енергията на клетъчно ниво, което позволява организма да възстанови състоянието си на Енергиен Баланс, да се самолекува и да действа на Оптимално Ниво.

Това се постига, чрез стимулиране на специфични точки на лицето и тялото с пръстите на ръцете, докато си настроен мисловно и емоционално на проблема, който желаеш да елиминираш.

Нещо като едновременна медитация, самохипноза и "направи си сам" акупресура!

Елегантността и Силата на ТЕС се крият във факта, че тя е насочена именно към елиминиране на Емоционалните Причини за съществуването на проблема и ги премахва Бързо, Леко и Трайно.

ТЕС е доказала ефективността си при множество проблеми и заболявания от физическо, емоционално и психическо естество.


Ето някои от тях:
Лични
Отслабване - Липса на Мотивация - Страхови неврози - Фобии - Булимия - Анорексия - Алергии - Астма - Безсъние -Успокояване на Болка - Хормонални Проблеми - Високо Кръвно Налягане - Рак - Псориазис - Дерматити - Травми - Мускулна Дистрофия - Паркинсон - Артрит - Диабет - Хепатит С

Свързани със света около нас
Семейни Неразбирателства -Контрол на Гнева - Детско Поведение - Дислексия
Ниско Самочувствие - Неувереност - Пристрастяване към Опиати - Проблеми в Бизнеса - Спортно Майсторство - Психически Травми - Тормоз - Стрес -Депресия - Сексуални Проблеми - Хронична Умора - Както и много други.

Запомни, ТЕС е проста техника, която ще ти помогне да се чувстваш по-добре, да промениш мирогледа си и да приемаш деня с усмивка. Без да прибягваш до лекарства можеш да постигнеш Бързи и Трайни Резултати.

Не е нужно да вярваш безрезервно в ТЕС за да работи тя за теб.
Остани си пълен скептик и пак ще имаш резултат.

С ТЕС успехът ти е гарантиран! Опитай и се увери сам!

Източник: http://www.emozdrave.info/

Неактивен molox.99

 • Нов
 • Публикации: 29
  • Профил
Re: Предизвикай промяната!
« Отговор #1 -: 31.10.2012 16:43:11 »
Как не срещнах една духовно извисена душа, която е готова да сподели нещо с нас, обикновените простосмъртни, безплатно, още повече че това е техника измислена толкова отдавна,че не е останал никой жив да иска пари за авторско право ;)

Неактивен dani88

 • Младши
 • *
 • Публикации: 147
  • Профил
Re: Предизвикай промяната!
« Отговор #2 -: 16.04.2016 22:32:01 »
Наскоро гледах филма "Тайната" и супер много се вдъхнових, имам голямо желание да се променя и да бъда по-добър човек.