Автор Тема: Догатки: Даде ли Кольо Милев 18,000 лева на местна медия и за какво?  (Прочетена 2455 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен misho

  • Нов
  • Публикации: 31
    • Профил
/Не/Весело: Известен вестникар в „трета младост” закъса и с вицовете

Днес в сливенския вестник, надуващ фанфари във всеки брой за кмета Кольо Милев /има пак интервю с него!/, е поместен следният „виц”:
 
Сайт-пиар

Известен позастарял местен сайтмен звъни на Радото:

- Радо, всички медии са настръхнали срещу тебе. Предлагам аз да те хваля!

- Срещу колко? – правилно пита Радото.

- Ти си вземи милионите от общината, пък после ще делим!
 

Според „вица” в най-близко време се очертавам да бъда 119-ия български милионер.

Вестникарят, сега в „трета младост”, взе много да ме натъжава. Като Лечков, и Кольо Милев стана положителен герой във вицовете му, а единственият отрицателен – Радото. Голяма грешка на Русев, който не бил дал и стотинка на вестникаря на миналите избори. А освен това на последната сесия изразил притеснения, че заради финансово дередже на общината вестникарят можел и да не получи всичките 18 000, договорирани с кмета.

В траур съм като на умряло, че някогашният що-годе свестен хуморист хептен изгуби дар слово и вицовете му вече не разсмиват никого. Явно само кметовите дарове не са достатъчни да активират творческия му потенциал и той линее. То и нашите вицове явно го разстройват, защото стават хит в публичното пространство. Язък, язък!

Що се отнася до нас: няма друга медия, която да е дала място на толкова публикации спрямо „Бул гейт” и Радостин Русев. През т. г. не сме публикували наше интервю с него, а само изпратени до медиите становища на фирмата и коалицията му, или изявления по различен повод. И тъй като броят на читателите ни е двайсетократно по-голям от този на вестникаря /в отделни случаи и повече/, и защото читателите ни вярват, ще заявим: получената от нас през т. г. сума от Р. Русев е почти десетократно по-малка от уговорената между вестникаря и кмета!

Защо ли?

Ами казано е във „вица”: Чакаме Радото да вземе милионите от общината и да делим наполовина. Ох, олекна ми…

Георги Вл. ПОПОВ

СЕДМИЦА

Неактивен vass

  • Младши
  • *
  • Публикации: 68
    • Профил
Докато Лечков беше кмет Сливенски новини публикуваше едни много хубави статии от Петя Руменова, тогава Секретар на Общинската администрация.
Напоследък нещо няма статии от нея.
Защо ли?