Автор Тема: Питене за Центъра за административно обслужване на Община Сливен - Сливенски мин  (Прочетена 3198 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Umeren

  • Младши
  • *
  • Публикации: 70
    • Профил
На 24 юли 2012 кметът Кольо Милев тържествено откри Центъра за административно обслужване на Община Сливен на Сливенските минерални бани. Според думите на кмета Центърът трябваше да обслужва бизнеса, граждани и посетителите на Баните и да е център на реда и дисциплината тук.

Мой близък от лятото ходи всеки ден на минералните бани, пие топла вода и прави разходка.
Според неговия разказ, Центърът за административно обслужване винаги е заключен и със спуснати щори. Няма работно време, няма телефон за връзка. Никога не е виждал хора вътре с изключение на един път, когато от вътре отключил е излязъл очевидно почиващ си човек.

Много отдавна, тази сграда е била ресторант, после по времето на социализма е Център за обучение на комсомолски активисти. Именно от това време се носи славата на това място като гнездо на свободния секс. Входът и е изключително защитен и прикрит, дори през деня. До нея съвсем незабелязано може да спре кола от която влюбените с две крачки са в гнездото на любовта.

Сега тази сграда е Център за административно обслужване на Община Сливен. Въпросите са:  На какво е център, кого обслужва и с какво?