Автор Тема: Съобщение на Фондация "Милосърдие"  (Прочетена 3475 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11669
  • Пол: Мъж
    • Профил
Съобщение на Фондация "Милосърдие"

На 27 декември 2012 от 10:00 часа Фондация „Милосърдие“ - Сливен ще даде пресконференция в „Центъра за трудотерапия“ в град Сливен в старата сграда на пощата /бившият паричен салон/ бул. "Ген. Скобелев" №3.

Целта на пресконференцията е да запознае обществеността с услугите които предлага по проект на „Фонд социална закрила” към МТСП, както и с екипът, който работи с младежи с увреждания и тяхното социално включване и изграждане на битови и трудови умения.

Водещ на пресконференцията ще е Камелия Грозева – Председател на фондацията и ръководител на проекта „Център за трудотерапия“. Проекта е финансиран от фонд „Социална закрила“ към Министерството на труда и социалната политика.

На пресконференцията ще представят своята работа: Атанас Митев – рехабилитатор и трудотерапевт, Станислава Петкова – трудотерапевт и Евелина Станчева – социален работник..

Поканени са всички представители на печатните и електронни медии.

От 11:00 часа на 27 декември 2012 се открива Коледен благотворителен базар в центъра за трудотерапия. На базарът ще бъдат представени изделия от мъниста, плетива, шалове и картички изработвани по време на проекта. Средствата набрани от базара ще се използват за закупуване на нови материали за дейността на услугата.

sliven.net
« Последна редакция: 22.12.2012 16:11:09 от Moderator Club »
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.