Автор Тема: Янко Янков се срещна с членовете на клуба на пенсионираните учители „Будители”  (Прочетена 3493 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11669
  • Пол: Мъж
    • Профил
Янко Янков се срещна с членовете на клуба на пенсионираните учители „Будители”

Кандидатът за депутат от Движението за права и свободи и бивш кмет на Сливен Янко Янков посети днес Клуба на пенсионираните учители „Будители”. На срещата членовете на клуба споделиха с госта проблемите, които имат в ежедневието си. Бяха обсъдени въпроси, свързани с образованието на ромите, за разкриване на нови работни места, пречиствателната станция на Сливен, ефективността на парламентарния контрол, субсидиите и др.
Г-н Янков благодари за поканата. „Важно е човек да прави такива срещи. Искам да поговорим за Сливен и проблемите му”, каза още Янко Янков. Той сподели още, че нашият град няма почти никаква реална икономика. „Докато бях кмет в нашият град живееха 120 000 души. При последното преброяване се оказа, че има около 80 000 жители”.
Янков допълни още, че държавата ни е много зле след управлението на ГЕРБ. „Следващите, които влязат в парламента трябва да са хора, които милеят за град Сливен и мислят за него”.
Янко Янков е кмет на Сливен от 1995 до 1999 г. По време на мандата си е работил за благото на града ни. Не случайно хората изказват възхищението си от него.
„Впечатлени сме от неговият подход, от откритостта му и компетентността му. Янко Янков се отличава с това, че веднага намира контакт с хората и може да говори с всеки на неговият език”, допълват те.

sliven.net
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.