Автор Тема: Заплашват чиновници с уволнение, ако ходят на протести  (Прочетена 2220 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен dimatar asenov

  • Нов
  • Публикации: 8
    • Профил
"Служители на министерствата на отбраната и външните работи, са били предупредени от "доброжелатели" да не ходят на протестите, ако искат да запазят работата си. От Министерството на отбраната дори изпращали съгледвачи, които да следят кой изпълнява заръката и кой не.

В самите офиси интригантите пък следели кой си тръгва точно в края на работния ден и поема в посока на протестите срещу правителството на Орешарски, които събират десетки хиляди вече втора седмица"

Целият материал:
http://bulgaria.actualno.com/news_429721.html

Коментари по темата:
"С коментар на народното недоволство се включи посланикът на Франция у нас Филип Отие. "България ще е по-силна и по-добра след сегашните масови граждански протести", каза той. И добави: "По-силна България означава и много повече прозрачност - най-вече в назначенията, което е неразделна част от борбата с организираната престъпност. Една по-силна България означава абсолютен отказ от провокации на расизъм, нетолерантност и от речи, призоваващи към омраза и насилие. Под заглавието "Гневът на средната класа подпалва протести в Турция, Бразилия, България и отвъд" в. "Вашингтон пост" коментира глобалната протестна вълна. "В Бразилия, Турция и България сме свързани", казва пред изданието 29-годишната Ивета Чернева. "Туитваме на английски, за да се разбираме... Борим се по различни причини, но накрая всички искаме правителствата ни да работят за нас". България се сблъсква с изключително тежка политическа и морална криза, написа френският в. "Монд" за продължаващите две седмици протести у нас."

Неактивен _Petrova

  • Нов
  • Публикации: 22
    • Профил
Това е запазена марка на БСП да следи и докладва! Не сме се отдалечили от времето, когато комунистите чрез страх от репресии заглушаваха всяко желание за промяна. Колко хора са потърпевши от това доносничество? Даже има хора, които са уволнени от работа за това, че са отишли на църква на Великден. Какво да кажем за страха от репресии над цялото семейство. Това време се завръща! Първите стъпки вече са направени, чрез опит за контролиране на медиите, чрез непрекъснати заплахи, че ако падне правителството ще настъпи апокалипсис и още ред страховити закани, които целят да заглушат справедливото недоволство на хората.