Автор Тема: Кица - инкасаторката от Нова Загора, която не ходи на работа не засича водимери  (Прочетена 2122 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Danillaa

  • Нов
  • Публикации: 1
    • Профил
Вече ми омръзна да се жалвам от тази инкасаторка -Кица от Нова Загора!!? От година тази "инкасаторка",  на която никой  началник / нито стария нито новия/ не може да нареди да си върши работата качествено   се води на заплата във ВИК - Нова Загора, пише показанията на абонатите в тетрадката, така както тя си знае - по нейно усмотрение,  подписва лично  абонатите без дори да ги познава.
Питам къде го дават така да получаваш заплата  затова че не работиш по длъжностна характеристика? А пък уж като си на работа си копаеш лехата с доматите и после на пазара пак през работно време да ги продадеш ............ и хоп двойна заплата.
Абонатите на ВИК да плащат каквото им е написано  не маже тя да се занимава да им отчита водомерите, да се оплакват тя  знае как да се справи това е от година редът и е ясен ..............и така до пенсия..  Това е дереджето в нашата държава всеки получава заплата а други да му вършат работата. 
Нека всички инкасатори си прочетат закон  и длъжностните характеристики и  да ги спазват и  ще са спокойни, че няма оплаквания, не че сега нещо се тревожат ..............