Автор Тема: Парад на ретро автомобили в Сливен  (Прочетена 3543 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11622
  • Пол: Мъж
    • Профил
Парад на ретро автомобили в Сливен

За поредна година през Сливен премина ретро парад с легендарни возила от автомобилното минало. Почитателите имаха възможността да видят отблизо над 30 ретро автомобила и мотоциклети от различни марки. Поканени бяха около 50 участници от Бургас, Ямбол, Стара Загора, Габрово, Велико Търново и други градове. „Много ретро паради се провеждат в България, но предстоящият ще бъде представен за първи път в този формат. Идеята ни е ретро парадът да се провежда ежегодно през месец април”, заяви Мирослав Минев, управител на фирмата, съорганизатор заедно с община Сливен, на парада.

До старите ретро автомобили бяха експонирани едни от най-новите разработки на известна марка, с цел да се съпостави нивото на техническия гений през годините. Изложба „Аксесоари” ще представи автентични и уникални предмети от близкото и далечно минало.

Церемонията по посрещането на участниците бе на 27 април от 9:30 часа на бул. „Банско шосе” 25. Предвижването на  колоната от ретро автомобили по определен  маршрут в града до входа на Градската градина започна от 11:00 часа, а в 12:00 часа бе откриването на ретро парада и представянето на участващите автомобили.

Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.