Автор Тема: Счупих си дисплея на телефона... Ами сега, какво да правя?  (Прочетена 2065 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Stopper

  • Гост
Ако ви се случи тази неприятна случка с любимия телефон ....
Ако сте си изтървали телефона на плочките и се е получила паяжина отгоре, но въпреки това дисплея и тъча работят, все още може да се оправи. Евтин и сигурен вариант предлагат от един сервиз от Сливенhttp://www.gsmsolaris.com/.
При тях се извършва смяна само на стъклото, която е три пъти по евтина от смяната на целия дисплей.
Е, не на всички модели може да се извърши тази смяна, но поне на тези с Амолед дисплей като Samsung Galaxy s2, s3,s4,s5, note 2,3,4 , A3, A5, A7 . Ако не сте сигурни дали модела се подържа, то можете да направите запитване в сайта на сервиза Соларис.
Тази смяна се извършва за първи път отпреди 3 години, първия телефон беше iphone 5. В началото се ползваше ОСА технология или лепило което се изпича по ултравиолетова лампа. Но вече това е история, сега се използват специални машини под вакуум и налягане за перфектно залепяне на стъклото към дисплея, без прах и балончета.
Сервиза http://www.gsmsolaris.com/има доста опит с популярните модели на Галакси, като непрекъснато се правят опити и с най новите модели на Самсунг.
Освен Samsung, стъкло може да се смени и на LG Sony HTC Alcatel iPhone. Не всички модели могат да станат, но ако не сте сигурни, то поне може да питате в сайта.
Предимството на смяната на стъклото е че си остава вашия дисплей оригинален с перфектните цветове.
Стъклото което се слага също е оригинално и след смяната му телефона става като нов.

Освен смяна на стъкло, сервиза може да ви смени и дисплея, ако е повреден напълно. Цените са доста приемливи, а стойноста на монтажа е доста ниска.

А ако не сте от град Сливен, сервиза предлага и ремонтиране на изпратени телефони по някой от куриерите.
Процедурата е проста  - изпращате телефона на адреса на сервиза, ремонтира се за 2 работни дни и се връща при вас готов чрез куриера от който е изпратен. Заплащането на ремонта става с наложен платеж след преглед и тест на телефона.
http://www.gsmsolaris.com/ е доста популярен, заради качеството и професионализма на сервизните работници. А освен това и дава едномесечна гаранция на ремонта.