Автор Тема: Надомна работа - печелете пари от интернет!  (Прочетена 1546 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен abc111

  • Нов
  • Публикации: 2
    • Профил


Най-лесният начин да спечелите пари от интернет е чрез така наречените PTC сайтове като ClixSense.

Какво е PTC сайт?

Paid To Click сайт е онлайн бизнес модел, който обръща онлайн трафик от хора, които имат за цел да печелят пари от дома. Paid-To-Click, или просто PTC сайтове, действат за посредници между рекламодатели и потребители, рекламодателят плаща за показване на реклами на сайта на PTC и част от това плащане отива до потребителя, когато той разглежда рекламата.

Как да се регистрираме ?

Започнете, като си направите безплатна регистрация в сайта ClixSense. Попълнете всички необходими данни и променете на заплащане в чек (International) с вашето име в него. По този начин, вие ще бъдете в състояние да създадете акаунт, без да губите нищо. Също така това е единственият начин да се регистрирате АКО нямате Paypal, Alertpay и др.

Как да започнем да правим пари ?

Има няколко начина за да се печелят пари с ClixSense. На първо място е от гледане на реклами в системата. Вие печелите комисионни за всяка реклама която видите. Размерът на обява варира от $0,001 до $0,02.

Други начини да печелите от ClixSense е чрез насърчаване на други към нашата партньорска програма. Вие печелите надолу по веригата click комисионни, ъпгрейд комисионни и комисионна от покупките на вашите реферали. Можете да започнете да каните приятелите си.

Също така можете да спечелите допълнителни комисионни чрез попълване на задачи, участвайки в проучвания и печелейки в ClixGrid.

Как да се сдобием с реферали?

Както посочих по-горе, вашите реферали са ключът към успеха в ClixSense. Не само, че сте компенсирани за привличането на другите, но също така получавате комисионни всеки път, когато вашите директни реферали кликват върху PTC реклами, правят рекламна покупка или когато те или техните реферали ъпгрейднат до Premium през 8-те нива!

Директните реферали са на вашето първо ниво. Технически, те са тези, които са се регистрирали в  www.clixsense.com, като са щракнали върху вашия Affiliate линк. Непреки реферали са от ниво 2-8, които са се присъединили към ClixSense от вашите директни реферали.

Можете да намерите вашия Affiliate линк на профилната ви страница.

Защо да не превеждам веднага спечелените пари?

Това би трябвало да бъде последното нещо в ума ви, след като се достигне минимума за превод. Повечето хора ще се опитат да изтеглят парите при достигане на $10, за да видят дали програмата е легитимна или не. Нека ви напомня, че ClixSense е тук от 2007 г. насам и затова си има причина!

Единственото нещо, за което трябва да мислите в момента е да ъпгрейднете вашия акаунт и да станете Premium member.

Защо да ставам Premium member?

След като най-накрая достигнете $17 е почти задължително да ъпгрейднете до Premium member. Това ще доведе до многократно увеличение на вашите приходи. Вие ще започнете да получавате комисионни не само от вашите директни реферали, но и от всички под тях до осмо ниво.

Сайт за регистрация: http://www.clixsense.com

Подробна презентация на сайта на английски език, заедно със скрийншотове на постъпления от сайта в PayPal, можете да откриете на www.clixsense-cash.ml.

Успех!
« Последна редакция: 20.03.2016 15:17:07 от abc111 »