Автор Тема: "Овци - милиони лйолйовци" се управляват лесно.  (Прочетена 46620 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Борис

 • Гост
Макар и да не съм в България просто съм потресен колко лесно хората се лъжат.

Лечков ограби града, не той не го ограби извинявам се. ТОЙ ГО СЪСИПА.

КОЙТО ИДВА НА ВЛАСТ СЛЕД НЕГО ГОРКО МУ, ЗАЩОТО ИЛИ И ТОЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА КРАДЕ КАКТО ЛЕЧКОВ КРАДЕ ИЛИ ЩЕ БЪДЕ ПОТРЕСЕН В КАКВО СЪСТОЯНИЕ Е СЛИВЕНСКАТА ОБЩИНА.

Просто нямам думи как може толкова лесно хората да се лъжат по селските изпълнения на г-н КМЕТЪТ ни. Че не виждате ли бе. Чист селянин. Неможе да проведе един разговор в които да не са замесени гениталиите на някои ваш родител, че и на всичкото отгоре се мисли и за "Е"нтелигентен.

Просто съм съкрушен как тихо докато другите се караха за циганските, турските, каракачанксите гласове, той просто подкупи всички безработни и слабосоциални семейства в града, то няма кои други семейства да гласуват за него.

Нима сливналии са гласували за него от чиста съвест. Та какво направи за Сливен?

Осветлението ще кажат някои! А колко милиона прибра от него в собственият си джоб?
Пътищата, а колко милиона ще прибере за тях и колко време ще издържат?
Сменил бил тръбите в кварталите? А какви тръби се полагат в момента там? Такива, които ще трябва след един сезон да се сменят пак?

А за всичките тези работи е теглил кредити?

Някой може да каже, че то в днешно време е нормално. А скъпи съграждани, макар, че не искам вече да съм ви СЪгражданин като ви  виждам какви сте ми ОВЦЕ, кажете ми кои подяволите ще плаща тези кредити - г-н Лечков или ВИЕ (овцете, които гласувате за него)

Както Румен Андонов попита - "Къде са 9-те милиона лева излишък от общината"?

Къде отидоха, изпариха ли се? Или беше по-лесно да си ги присвоят някои хора.

Но както и да е това вече се измества от темата на разговор.

Гледам г-н Кметът ни избягва всякакъв вид медиен сблъсък с другите кандидат кметове, защо? Да не би да не иска да изкарат на показ керливите му ризи, които има в изобилие?

Гледах по Нова телевизия как всичко беше нагласено и се надявам така уважаваният от мен г-н Коритаров да не е изпълнявал поредната лична поръчка на Бат Бойко.

И що за смях беше това? Всички познават този човек, които извади документите и всички знаят, че е поставено лице на Лечков, но всички сигурно пак ще гласуват за него, "ЗАЩОТО СТЕ ОВЦЕ". Накъдето погледне едната на там гледат всичките.

А и какво като има 600,000 лв заеми. Това са си негови лични заеми. Той неможе да се скрие от държавата и банковите институции за това.

Разбрах също така че и г-н Кметът много удобно е разпространил и информация за следващият кандидат кмет "Румен Андонов". Бил бил счетоводител на известен Сливенски "АНЦУНГ", че какво общо има това? Човекът има семейство да изхранва, следователно никакви "АНЦУНЗИ" за обслужване! Та то тогава недейте да вярвате на счетоводители и си проверете личният счетоводител дали не обслужва някои "АНЦУНГ". Че кому ли виж се окаже, че са на г-н Кмета счетодоводители. Тогава незнам какво ще си помислите.

Отностно г-н Галин "незнам си кой си". Тръгнал той да ми говори за образованието на г-н Лечков. А вие какво образование имате. Или сте завършили училището за Мазньовци. Забравяте на кого помагахте предните избори ли или нещо се бъркам? Та защо толкова много ви е грижа в момента за ромското население, че се мъчите и да спечелите изборите с тях!

Я кажете като сте завършили във Виена, "Как така не ви научиха да говорите правилно и да мислите като зрял човек и да се обаждате когато е нужно или и вие играете партия с г-н Кметът ни?" А вие също така наястно ли сте че в БЪЛГАРИЯ, Българите се очертават като основно население, а не РОМИТЕ, ТУРЦИТЕ, КАРАКАЧАНИТЕ и тн. Защо се мъчите като независим кандидат да обслужвате само една група от населението?

Но както и да е. ИСТИНАТА е че "Кучето лае, керванът си върви!"
Овцете в Сливен ще продължат да следват главната овца и това ще бъде. Г-н Настоящият кмет ще си остане кмет и тогава горко ни.

Следващото нещо на което ще бъде посегнато са отпадъците. За сега Софийската компания си изпълнява задълженията, докато не решат, че трябва да почнат да прибират в джобовете си не вашите боклуци, а парите ви. А колко пари печели кмета от тази фирма?

А къде отидоха между блоковите пространства..........в джоба на кмета? Та от тях можеха спокойно да се асфалтират улиците.
А какво става с общинските земи?

Да продължавам ли с въпросите, които може да си зададете сами, като интелигентни и образовани хора, за каквито се мислите?


ОВЦЕ!
П.С.:
Не искам да обидя никой от мойте съграждани, но това е истината. Извинявам се и за вулгарните думи, които съм използвал.

Kuncho_71

 • Гост
Борисе съгласен съм с теб за манипулацията която се прави от една групичка хора начело с Лечков.

Само ще допълня че боклука вече си го спечелиха на конкурс при който на отварянето на офертите присъстваха хора само на господин ти Лечков.Тези които не му бяха удобни просто не бяха допуснати да влязат при отварянето!!!

А лично се надявам хората да се опомнят и в Неделя да гласуват за Мартин Славов защото иначе с тези съветници на Лечков и той като кмет нищо хубаво не ни чака.

Неактивен Виктор

 • Напредващ
 • **
 • Публикации: 440
  • Профил
Ей, по-спокойно, МУХЛЬО,
Ти кого наричаш овце бе?
Е-га ти и възпитанието.
Който не е за комунистите е овца, тъй ли, предател? Защото комунистите предахоха дъпжавата...
120 години след освобождението пак турци ни управляват... Дедите ни в гробовете ще се обърнат... Кръвта си за българското са давали... Кой даде мандат за управление на етническата турска партия?
Турски подлоги... Марионетки...
Ей тези овце ще ви изхвърлят на бунището, защото и слепите, и най-заблудените ви разбраха. По джоба си ви разбраха, хляба като стана 1,00 лев, като поскъпна всичко... В Европа малко поскъпна, при нас много... Не ти ли прави впечатление?
Няма как да ти прави, защото не си в чужбина, просто тези неща в чужбина няма как да ги научиш, те не са и верни де... Като си в чужбина - от къде видя какви тръби се полагат? Или някой ти каза? И понеже някой ти каза - ти наричаш другите овце... Ами може овца да е този който ти е казал тези неща, може ти да си заблудена овца...  Щом си с комунистите...
Не обиждай хората!
Като не ви харесва народа - хващайте си шапките - и си намерете друг народ да управлявате.
Ние тук сме такива.

Kuncho_71

 • Гост
Всичко си поскъпва и ще продължава да поскъпва докато не се постигне паритет между цените в Бългаия и ЕС.

Така че който и да управлява едно и също ни чака.

мария иванова

 • Гост
Това по-горе а абсолютно невярно и е друга форма на популизъм.
Вече писах, как Румънското правителство удвои заплатите на всички държавни служители с влизането на Румъния в ЕС. Защото гледат напред, защото реагираха изпреварващо. За разлика от нашето правителство, което допусна нещата да излязат извън контрол. В момента начинаещ учител в Румъния започва с 1000 лева заплата. След като параметрите на икономиките на двете страни са близки, следва, че Българското правителство и само то е отговорно за ситуацията в момента.

Kuncho_71

 • Гост
Параметрите икономиките на двете държави Бългаиря и Румъния са напълно различни.

Като минем през  задлъжнялостта на двете държави, обезпеченоста с ресурси и стигнем до наличието на валутен борд при нас.

А увеличението на паричната маса тогава когато е възможно води винаги до по висока инфлация, тоест до ръст на цените.

Цените на всички услуги в България все още са много по ниски от тези в ЕС, което неминуемо, ще доведе до ръст и при тях.

Така че с нарастване на доходите неминуемо, ще нарастват и цените.

Това са много малка част от доводите.

Що се отнася за популизма мисля че друг го използва в момента да всява напрежение по време на изборите.

Така че от другия Понеделник съм сигурен че ще секнат претенциите на учителите.

мария иванова

 • Гост
Че кой, освен вас създава напрежение в Сливен?
Във всички медии и по всички възможни начини?

мария иванова

 • Гост
А въпросът е:

ЗАЩО БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДОПУСНА ДА СЕ СТИГНЕ ДОТУК?

Kuncho_71

 • Гост
Първо аз не съм Вас, а съм си просто един човек.

А това с нападението с празни лозунги е малко тъпо.
Не мисля да се явявам като нечии адвокат нито пък да си размятам празни фрази.

Що се отнася до въпроса за правителството ти пращам линк от който можеш да ги питаш :)  

http://www.government.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0019&g=

Черешовия щрудел

 • Гост
Те пък дето ще се засилят да отговорят! :shock:

Kuncho_71

 • Гост
Ами пробвай не мога да ти кажа

Johny

 • Гост
БЕЗ КОМЕНТАР
« Отговор #11 -: 01.11.2007 16:11:42 »

Борис

 • Гост
Много умело прехвърляне на темата за различни неща, само и само да не се говори за парите, които са откраднати. Абе хора това е важното.

Не ми говорете за заплати в момента. Има си теми за заплати. Тази тема е за това, че г-н Кметът чрез манипулации печели избори. Защо в момента се мъчите да отбиете темата, защото знаете, че е така. Защото знаете, че ако има публичен диспут г-н Кметът сигурно пак няма да се яви, за да може да не се излага на въпроси на които няма отговор.

Защо въобще пишите по тази тема? Като ще ми пишите глупости за държавата. ТЕМАТА Е ЗА СЛИВЕН И КАК ЛЕЧКОВ КРАДЕ.

Към засегнатият гражданин с кухлясалото настроение. Г-н Извинявам ви се лично ако съм си засегнал с по-горе писаното, но щом се засягате, значи има нещо вярно в по-горе казаното. Мерси, че ме подкрепяте и че виждате че нещата са в това положение и че се чувствате безпомощен и че неможете да промените нищо. Това е така и ще си остане така. Който е крал, краде и ще продължава да краде.

Но колкото и да краде г-н Кметът той не краде за себе си. Той е една поставена пионка, която може да бъ управлявана много лесно. На въпросът на кои е поставена пионка......................ми незнам досетете се сами.

hristo89

 • Гост
Искаш да кажеш:
Не е ударил по масата с юмрук Мартин Славов – не са се напикали от страх Станишев, Гагаузов, Очаров и сие.
Да, разбирам те напълно.
Иди и се прегледай.

Борис

 • Гост
Колко ще откраднат всичките по-горе взети заедно? И колко ще открадне бат ти Бойко?

Май нещо разлика има. Защото за толкова години те бавно трупаха, а бат ти Бойко рина направо. Тези пари, който сега се дават за избори аз ли съм ги крал?

Интересно мнение имаш ти обаче. Навсякъде ГЕРБ печелят. На каквко отгоре на кампании като на Лечков? АХахахахахах "ОВЦЕ". Колко са откраднали тримата заедно?

Че ако не знаеш случайно Бат Бойко си е бивш, настоящ и бъдещ "АНЦУНГ", карай че носи Версаче купено с парите на данъкоплатците. Вие имате ли си на идея как стоят нещата в България или само си пасете тревицата там?