Автор Тема: "Овци - милиони лйолйовци" се управляват лесно.  (Прочетена 47118 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Борис

 • Гост
Макар и да не съм в България просто съм потресен колко лесно хората се лъжат.

Лечков ограби града, не той не го ограби извинявам се. ТОЙ ГО СЪСИПА.

КОЙТО ИДВА НА ВЛАСТ СЛЕД НЕГО ГОРКО МУ, ЗАЩОТО ИЛИ И ТОЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА КРАДЕ КАКТО ЛЕЧКОВ КРАДЕ ИЛИ ЩЕ БЪДЕ ПОТРЕСЕН В КАКВО СЪСТОЯНИЕ Е СЛИВЕНСКАТА ОБЩИНА.

Просто нямам думи как може толкова лесно хората да се лъжат по селските изпълнения на г-н КМЕТЪТ ни. Че не виждате ли бе. Чист селянин. Неможе да проведе един разговор в които да не са замесени гениталиите на някои ваш родител, че и на всичкото отгоре се мисли и за "Е"нтелигентен.

Просто съм съкрушен как тихо докато другите се караха за циганските, турските, каракачанксите гласове, той просто подкупи всички безработни и слабосоциални семейства в града, то няма кои други семейства да гласуват за него.

Нима сливналии са гласували за него от чиста съвест. Та какво направи за Сливен?

Осветлението ще кажат някои! А колко милиона прибра от него в собственият си джоб?
Пътищата, а колко милиона ще прибере за тях и колко време ще издържат?
Сменил бил тръбите в кварталите? А какви тръби се полагат в момента там? Такива, които ще трябва след един сезон да се сменят пак?

А за всичките тези работи е теглил кредити?

Някой може да каже, че то в днешно време е нормално. А скъпи съграждани, макар, че не искам вече да съм ви СЪгражданин като ви  виждам какви сте ми ОВЦЕ, кажете ми кои подяволите ще плаща тези кредити - г-н Лечков или ВИЕ (овцете, които гласувате за него)

Както Румен Андонов попита - "Къде са 9-те милиона лева излишък от общината"?

Къде отидоха, изпариха ли се? Или беше по-лесно да си ги присвоят някои хора.

Но както и да е това вече се измества от темата на разговор.

Гледам г-н Кметът ни избягва всякакъв вид медиен сблъсък с другите кандидат кметове, защо? Да не би да не иска да изкарат на показ керливите му ризи, които има в изобилие?

Гледах по Нова телевизия как всичко беше нагласено и се надявам така уважаваният от мен г-н Коритаров да не е изпълнявал поредната лична поръчка на Бат Бойко.

И що за смях беше това? Всички познават този човек, които извади документите и всички знаят, че е поставено лице на Лечков, но всички сигурно пак ще гласуват за него, "ЗАЩОТО СТЕ ОВЦЕ". Накъдето погледне едната на там гледат всичките.

А и какво като има 600,000 лв заеми. Това са си негови лични заеми. Той неможе да се скрие от държавата и банковите институции за това.

Разбрах също така че и г-н Кметът много удобно е разпространил и информация за следващият кандидат кмет "Румен Андонов". Бил бил счетоводител на известен Сливенски "АНЦУНГ", че какво общо има това? Човекът има семейство да изхранва, следователно никакви "АНЦУНЗИ" за обслужване! Та то тогава недейте да вярвате на счетоводители и си проверете личният счетоводител дали не обслужва някои "АНЦУНГ". Че кому ли виж се окаже, че са на г-н Кмета счетодоводители. Тогава незнам какво ще си помислите.

Отностно г-н Галин "незнам си кой си". Тръгнал той да ми говори за образованието на г-н Лечков. А вие какво образование имате. Или сте завършили училището за Мазньовци. Забравяте на кого помагахте предните избори ли или нещо се бъркам? Та защо толкова много ви е грижа в момента за ромското население, че се мъчите и да спечелите изборите с тях!

Я кажете като сте завършили във Виена, "Как така не ви научиха да говорите правилно и да мислите като зрял човек и да се обаждате когато е нужно или и вие играете партия с г-н Кметът ни?" А вие също така наястно ли сте че в БЪЛГАРИЯ, Българите се очертават като основно население, а не РОМИТЕ, ТУРЦИТЕ, КАРАКАЧАНИТЕ и тн. Защо се мъчите като независим кандидат да обслужвате само една група от населението?

Но както и да е. ИСТИНАТА е че "Кучето лае, керванът си върви!"
Овцете в Сливен ще продължат да следват главната овца и това ще бъде. Г-н Настоящият кмет ще си остане кмет и тогава горко ни.

Следващото нещо на което ще бъде посегнато са отпадъците. За сега Софийската компания си изпълнява задълженията, докато не решат, че трябва да почнат да прибират в джобовете си не вашите боклуци, а парите ви. А колко пари печели кмета от тази фирма?

А къде отидоха между блоковите пространства..........в джоба на кмета? Та от тях можеха спокойно да се асфалтират улиците.
А какво става с общинските земи?

Да продължавам ли с въпросите, които може да си зададете сами, като интелигентни и образовани хора, за каквито се мислите?


ОВЦЕ!
П.С.:
Не искам да обидя никой от мойте съграждани, но това е истината. Извинявам се и за вулгарните думи, които съм използвал.

Kuncho_71

 • Гост
Борисе съгласен съм с теб за манипулацията която се прави от една групичка хора начело с Лечков.

Само ще допълня че боклука вече си го спечелиха на конкурс при който на отварянето на офертите присъстваха хора само на господин ти Лечков.Тези които не му бяха удобни просто не бяха допуснати да влязат при отварянето!!!

А лично се надявам хората да се опомнят и в Неделя да гласуват за Мартин Славов защото иначе с тези съветници на Лечков и той като кмет нищо хубаво не ни чака.

Неактивен Виктор

 • Напредващ
 • **
 • Публикации: 440
  • Профил
Ей, по-спокойно, МУХЛЬО,
Ти кого наричаш овце бе?
Е-га ти и възпитанието.
Който не е за комунистите е овца, тъй ли, предател? Защото комунистите предахоха дъпжавата...
120 години след освобождението пак турци ни управляват... Дедите ни в гробовете ще се обърнат... Кръвта си за българското са давали... Кой даде мандат за управление на етническата турска партия?
Турски подлоги... Марионетки...
Ей тези овце ще ви изхвърлят на бунището, защото и слепите, и най-заблудените ви разбраха. По джоба си ви разбраха, хляба като стана 1,00 лев, като поскъпна всичко... В Европа малко поскъпна, при нас много... Не ти ли прави впечатление?
Няма как да ти прави, защото не си в чужбина, просто тези неща в чужбина няма как да ги научиш, те не са и верни де... Като си в чужбина - от къде видя какви тръби се полагат? Или някой ти каза? И понеже някой ти каза - ти наричаш другите овце... Ами може овца да е този който ти е казал тези неща, може ти да си заблудена овца...  Щом си с комунистите...
Не обиждай хората!
Като не ви харесва народа - хващайте си шапките - и си намерете друг народ да управлявате.
Ние тук сме такива.

Kuncho_71

 • Гост
Всичко си поскъпва и ще продължава да поскъпва докато не се постигне паритет между цените в Бългаия и ЕС.

Така че който и да управлява едно и също ни чака.

мария иванова

 • Гост
Това по-горе а абсолютно невярно и е друга форма на популизъм.
Вече писах, как Румънското правителство удвои заплатите на всички държавни служители с влизането на Румъния в ЕС. Защото гледат напред, защото реагираха изпреварващо. За разлика от нашето правителство, което допусна нещата да излязат извън контрол. В момента начинаещ учител в Румъния започва с 1000 лева заплата. След като параметрите на икономиките на двете страни са близки, следва, че Българското правителство и само то е отговорно за ситуацията в момента.

Kuncho_71

 • Гост
Параметрите икономиките на двете държави Бългаиря и Румъния са напълно различни.

Като минем през  задлъжнялостта на двете държави, обезпеченоста с ресурси и стигнем до наличието на валутен борд при нас.

А увеличението на паричната маса тогава когато е възможно води винаги до по висока инфлация, тоест до ръст на цените.

Цените на всички услуги в България все още са много по ниски от тези в ЕС, което неминуемо, ще доведе до ръст и при тях.

Така че с нарастване на доходите неминуемо, ще нарастват и цените.

Това са много малка част от доводите.

Що се отнася за популизма мисля че друг го използва в момента да всява напрежение по време на изборите.

Така че от другия Понеделник съм сигурен че ще секнат претенциите на учителите.

мария иванова

 • Гост
Че кой, освен вас създава напрежение в Сливен?
Във всички медии и по всички възможни начини?

мария иванова

 • Гост
А въпросът е:

ЗАЩО БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДОПУСНА ДА СЕ СТИГНЕ ДОТУК?

Kuncho_71

 • Гост
Първо аз не съм Вас, а съм си просто един човек.

А това с нападението с празни лозунги е малко тъпо.
Не мисля да се явявам като нечии адвокат нито пък да си размятам празни фрази.

Що се отнася до въпроса за правителството ти пращам линк от който можеш да ги питаш :)  

http://www.government.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0019&g=

Черешовия щрудел

 • Гост
Те пък дето ще се засилят да отговорят! :shock:

Kuncho_71

 • Гост
Ами пробвай не мога да ти кажа

Johny

 • Гост
БЕЗ КОМЕНТАР
« Отговор #11 -: 01.11.2007 16:11:42 »

Борис

 • Гост
Много умело прехвърляне на темата за различни неща, само и само да не се говори за парите, които са откраднати. Абе хора това е важното.

Не ми говорете за заплати в момента. Има си теми за заплати. Тази тема е за това, че г-н Кметът чрез манипулации печели избори. Защо в момента се мъчите да отбиете темата, защото знаете, че е така. Защото знаете, че ако има публичен диспут г-н Кметът сигурно пак няма да се яви, за да може да не се излага на въпроси на които няма отговор.

Защо въобще пишите по тази тема? Като ще ми пишите глупости за държавата. ТЕМАТА Е ЗА СЛИВЕН И КАК ЛЕЧКОВ КРАДЕ.

Към засегнатият гражданин с кухлясалото настроение. Г-н Извинявам ви се лично ако съм си засегнал с по-горе писаното, но щом се засягате, значи има нещо вярно в по-горе казаното. Мерси, че ме подкрепяте и че виждате че нещата са в това положение и че се чувствате безпомощен и че неможете да промените нищо. Това е така и ще си остане така. Който е крал, краде и ще продължава да краде.

Но колкото и да краде г-н Кметът той не краде за себе си. Той е една поставена пионка, която може да бъ управлявана много лесно. На въпросът на кои е поставена пионка......................ми незнам досетете се сами.

hristo89

 • Гост
Искаш да кажеш:
Не е ударил по масата с юмрук Мартин Славов – не са се напикали от страх Станишев, Гагаузов, Очаров и сие.
Да, разбирам те напълно.
Иди и се прегледай.

Борис

 • Гост
Колко ще откраднат всичките по-горе взети заедно? И колко ще открадне бат ти Бойко?

Май нещо разлика има. Защото за толкова години те бавно трупаха, а бат ти Бойко рина направо. Тези пари, който сега се дават за избори аз ли съм ги крал?

Интересно мнение имаш ти обаче. Навсякъде ГЕРБ печелят. На каквко отгоре на кампании като на Лечков? АХахахахахах "ОВЦЕ". Колко са откраднали тримата заедно?

Че ако не знаеш случайно Бат Бойко си е бивш, настоящ и бъдещ "АНЦУНГ", карай че носи Версаче купено с парите на данъкоплатците. Вие имате ли си на идея как стоят нещата в България или само си пасете тревицата там?

Johny

 • Гост
Отново без коментар:
http://news.ibox.bg/news/id_1581663724

Борис

 • Гост
Johny: това ще остане ненаказано деяние. Трудно човек може да се прибори със системата.

Я па виж как Галин незнам си кои си и Лечков се бориха пред първо за гласовете на честните братя роми с куфарчета и с пачки с пари. ;)

Ха върви го докажи. Даже и БТВ да доидат после пак ни лук яли ни лук мирисали.

hristo89

 • Гост
Всички вече забелязват, че ти си човекът, който ни нарече овце, ти видя навсякъде черни сценарии, ти изсипа множество обвинения без нито едно доказателство.
А бе ти си нещо като Господ, дето трябва да ни обясни на нас простосмъртните как стоят нещата.
Ясно. Най-добре иди отново и пак се прегледай!

Kuncho_71

 • Гост
Христо ти да не си психиатър че даваш констатации?

Неактивен Виктор

 • Напредващ
 • **
 • Публикации: 440
  • Профил
Лъжец си ти Борис,лъжец.
Темата която ти си отворил, не е "ТЕМАТА Е ЗА СЛИВЕН И КАК ЛЕЧКОВ КРАДЕ". Ако беше - трябваше така да я напишеш.
Темата е ""Овци - милиони лйолйовци" се управляват лесно."
Горе я пише.
Общо взето - казваш, че който не гласува за Мартин Славов е овца.

Kuncho_71

 • Гост
Не виждам защо да е лъжец и по скоро тези които четат ще преценят кой е лъжец!

Неактивен Виктор

 • Напредващ
 • **
 • Публикации: 440
  • Профил
По технически причини се наложи да пусна предния постинг на части, мнението на Kuncho_71 се появи между двете части, затова при мен излезе, че е направена промяна. Ако Kuncho_71 иска - може да си коригира мнението - все пак когато го е пускал - моят постинг не беше пълен.

Борис

 • Гост
Цитат на: "Виктор"
Лъжец си ти Борис,лъжец.
Темата която ти си отворил, не е "ТЕМАТА Е ЗА СЛИВЕН И КАК ЛЕЧКОВ КРАДЕ". Ако беше - трябваше така да я напишеш.
Темата е ""Овци - милиони лйолйовци" се управляват лесно."
Горе я пише.
Общо взето - казваш, че който не гласува за Мартин Славов е овца.Виктор аз не казвам нищо. Аз само констатирам ФАКТ и изказвам лично мнение и погнуса към нашите управляващи и към хората, които ги избират. Всеки има право да гласува за този за който смята, че е правилно. Просто изразих мнението си, че ще гласувам против г-н Кметът, а не че съм за г-н Славов. Ако не виждаш разлика то тогава не съм аз виновен.


Ти щом смяташ, че г-н кметът е по-добрият избор, то тогава няма какво да се обиждаш. Смятам, че се свободна държава и всеки може да си говори каквото си иска. Имаме свобода на словото, все още, нали? Или аз нещо се бъркам. Май тоталитаризма си отиде отдавна? Бате Тошко май и той със него?

И не виждам, защо се засягаш на това, че аз изказвам мнение? Плаща ли ти се да мислиш или ти се плаща да поддържаш форум?

А за господинът, които по-горе се е засегнал на тема "ОВЦЕ".........еми аз не се засягам като ми кажат ОВЦА, защото не се мисля за такава?


А и всичко това беше да изкажа колко смешно и трагично е положението на тези избори. Били сме били в Европа. Живее ли сме били в България.

1. Управляват ни хора, които са ни поробили за 500 г.
2. Може да сме на континента Европа ама това не ни прави Европейци.Колегата с ОВЦЕТЕ извинявам се пред всички на теб ако съм ви обидил. Не е било умишлено. Моля да приемете моите извинения.

Само не ми е ясно, защо всеки се мъчи да смени темата от това, че Лечков нехайства с парите на данъкоплатеца. Защо тази тема се отбягва от всички. Да не би всички да сте на заплата при него? Или той е честен и почтен човек и никога не бил откраднал от така любимият му народ?

Неактивен KAMTE

 • Нов
 • Публикации: 13
  • Профил
Може ли да ме светнете за 9мил излишък на общината.:))Прахосани ли са като бюджетни средства или просто са прехвърлени към следващия бюджет?Как е акумулиран този излишък ако не са бюджетни средства?

Kuncho_71

 • Гост
КАМТЕ то ако имаше излишък защо се взема 22 милиона заем?!

Аз и преди ви казах, много е хубаво да се прави нещо но е много важно и с какви пари става.

Предния заместник кмет който обърка първия търг за боклука и отстрани фирмата на ЛЕЧКОВ от него освети пътя от общината до блока си преди да бъде изритан!
А в същото време около трето основно училище е тъмница!
От този по голям срам здраве му кажи!

То затова и конкурса го прекратиха за да изгонят една от най-реномираните фирми от търга за боклука.

А ако не знаете тези камери които откри лечков ударно преди изборите не работят, малки пропуски в бързината:)))

Но иначе ленти режим:))

Предлагам предизборно в Събота да се открие е булевард Георги Данчев:))

Айде чао от мен и използваите както трябва времето за размисъл, за да не псувате четири години после!

ЗАЩОТО няма на кого да се сърдим, освен на себе си!

hristo89

 • Гост
Викторе, да проявим милост и снизхождение към бедните хорица.
Те все още имат поне надежди...
А представяш ли си как ще се чувстват в неделя вечер?
А през всичките хиляда и няколкостоти дни след това?
Амин.

Неактивен KAMTE

 • Нов
 • Публикации: 13
  • Профил
Kancho.....towa ne e otgowor?Ne te pitam za zaema a za 9 mil lewa izlishak wse pak.Oswen towa tozo proslowut zaem e odobren ot obshtinskiq savet wse pak.:)))

Kuncho_71

 • Гост
Камте при условие че имаш 9 милиона лева излишък, защо вземаш заем от 22 милиона?!

Не е ли страно!

А за заема и неговото одобрение, съм сигурен че съветниците на БСП само бяха против:)

В добавка такива като теб организираха протести в речица и заплашваха за неподчинение за да се гласува заема и да се оправи квартала!

Господин Големанов от сегашните съветници на ГЕРБ и Кавръков могат да ти кажат повечко за това как беше одобрен заем:)

Достатъчно е да ги попиташ:)


И стигате се пъна момчета да хвалите вашия кандидат:)

Kuncho_71

 • Гост
То тука се изказа и Мария Иванова, едно доста ограничено момиче според мен! С познания в областа на финансиите като на г-н Лечков.

Та тя нещо мъдруваше за Румъния и България:)

Нека прочете какво стана с кредитния им рейтинг даден от Standart & Poors днес май е надолу:)

Нека и се поинтересува дали по големите разходи за заплати в сферата на бюджета не са основната причина за това:)

Лошото е че с тези повече пари можеш да си купиш същите неща както преди:)

А ако иска може да си купи учебник по Макроикономика за първи курс отам ще разбере, че изкуственото надуване на доходите води само до по висока инфлация :)

А нека и провери какво става с валутния курс на Леятаи,  да си обясни защо пада, ако може.

Ако не може да намери отговор да пита г-н Лечков, то разбрахме, че и от финансии разбирал:))))))))

Скоро и акушер гинеколог може да стане:)

Johny

 • Гост
А ние каква инфлация имаме сега?
Висока.
Значи по-добре всички бедни, но в замяна на това и висока инфлация!
Това ли ни предлагаш ти?

Kuncho_71

 • Гост
Първо не зная какво разбираш под висока инфлация, защото от икономика нищо не отбираш:) Оп извинявай разбираш колкото новия кмет:)))

И второ аз нищо не предлагам само коментирам глупостите които пишите!

А се радвам, че интригантите като теб са още на доста ниски места в ерархията и не могат да повлияят на икономическата стабилност:)

А икономика с лозунги се правеше преди 89 година, а за съжаление повечето от съветниците на ГЕРБ са завършили тогава, както и ти самия:)

Johny

 • Гост
То се видя до къде ни докарахте пак.
Защо искаш да ни убедиш, че черното е бяло?

Kuncho_71

 • Гост
Пак ти казвам че аз не съм партия или щаб какъвто явно си ти:)
И никой никъде не съм карал или докарвал:)

Вече ти казах че и никого не убеждавам:)

Но е факт, че сме вече в ЕС макар на такива като теб това да не им харесва явно:)

И не разбрах колко е високата инфлация при нас, за да ти вкарам малко дани какво е висока и какво ниска?:)

Макар, че в ДС само са ви учили навремето, че инфлацията е лощо нещо и трябва да се борите против нея:)

Но можеш да го прочетеш, в икономическата литература че тя е неизбежен елемент от нашето ежедневие и когато се контролира в определени рамки е стимулираща за икономиката:)

А това, че има оживление се вижда дори и по задръстванията в Сливен които трябва да се решават!

Радостен съм че кръговото движение на розова градина е вече факт и там проблем няма!
Опа забравих, че това беше само обещание на г-н Лечков и нищо повече!:)

Неактивен KAMTE

 • Нов
 • Публикации: 13
  • Профил
Абе Кънчо,не ми преписвай неща дето несъм ги правил.Като си такъв разбирач защо не ми отговориш аргументирано на на въпроса,а ми излизаш със заема като аргумент.Питах дали тези 9мил са бюджетни или не.Ако са бюджетни то си има закон по който се разпределят.Ако не са откъде са натрупани и къде са били депозирани и по какъв параграф са изгубени.Проститии от рода на това има слухове неприемам.Все пак общинския съвет е органа който взема решение по всички въпроси.И не ми прави партийна прпаганда,най-малко на мен.

Kuncho_71

 • Гост
Да не съм писал аз ревизиония доклад че ме питаш какви са тези 9 милиона:)

И не правя партиина агитация:)

Много добре знам как се харчат бюджетните пари:)

А по кои параграфи са трябва да попиташ другаде.

Борис

 • Гост
Цитат на: "KAMTE"
Абе Кънчо,не ми преписвай неща дето несъм ги правил.Като си такъв разбирач защо не ми отговориш аргументирано на на въпроса,а ми излизаш със заема като аргумент.Питах дали тези 9мил са бюджетни или не.Ако са бюджетни то си има закон по който се разпределят.Ако не са откъде са натрупани и къде са били депозирани и по какъв параграф са изгубени.Проститии от рода на това има слухове неприемам.Все пак общинския съвет е органа който взема решение по всички въпроси.И не ми прави партийна прпаганда,най-малко на мен.


А ти от кой свят падаш? Ти не разбра ли че Лечков отразя правата за 4 години на Общинския съвет? Те бяха безгласна буква. Никои не ги питаше какво да се прави. Той управляваше само синдикално. Мислиш ли , че общинския съвет щеше да се съгласи на разпродажба на всичката тази общинска земя? Или и ти си щатен като JOHNY? Че те за тез 22 милиони за пътища и канализация никои нищо не е разбрал от общинския съвет.

Ама какво да кажа. ВИЕ СИ ГО ИЗБРАХТЕ. ВИЕ ЩЕ СИ ГО ТЪРПИТЕ.

Пък като разбрах системата по-която е спечелил евала. Няма такива господари. Не че и БСП-о не са играли по-същата схема ама пак по-добре комунист и дете на комунист отколкото АНЦУНГ

Kuncho_71

 • Гост
Не само това нека КАМТЕ провери и кажи колко решения на общинския съвет Лечков не е изпълнил.

Предишния общински съвет долу горе успяваше да възпре кметската глупост.

Но в този няма кой да го направи.

Така, че Борис е прав ВИЕ си го избрахте, ВИЕ ще си го търпите!

Аз си стягам багжа:)

Kuncho_71

 • Гост
Абе като прочетох какво интервю е дал господин Лечков за Сливенсли новини паднах:)

Той давал поръчките само на Сливенски фирми- а къде е комисията за защита на конкуренцията:)

Има ли в тръжните документи такова условие или господин Лечков признава, че търговете са нагласени!

Е и, на фирмата на г-н Георги Славов помагал, поне е изпуснал да каже безвъзмездно все пак:)))))))))))))

Интересувам се защо прокоратурата не се самосезира както е по закон!

Неактивен KAMTE

 • Нов
 • Публикации: 13
  • Профил
Господа,
Попитах за тези милиони,защото в доклада на сметната палата се говори само за 2мил.Освен това общината си е платила глобата защото тези пари са разнесени по други сметки.9 мил. излязоха от Р.Антонов,но той така и непосочи какво е станало стях и какви са тези пари.Да обвинявате предишния Общинския съвет си е ваше право-той просто не си е приложил правомощията спрямо кмета.Има си закон за тази работа.Колкото до обществените поръчки е истина,неможе да се провеждат такива конкурси за тях.Освен това несъм платен агитатор ,просто задодах един въпрос на който и така неполучих отговор.Явно прекалено сте обвързани за да дадете такъв отговор или може би нямате такъв.Просто така ставате за смях.И несъм паднал от небето момченца. :lol:

Kuncho_71

 • Гост
КАМТЕ, оп БАТЕ

Доколкото си спомняв се говореше за резерв от 9 милиона.
А ти говориш за неправилно осчетоводени пари, които изобщо не са неправилно осчетоводени, а са неправилно изразходвани.

Защото същността на бюджетното счетоводство се състой в това, парите да се планират в бюджети и да се харчат за целите заложени в тях.

Това става като се отпускат по параграфи и се харчат по тях.
Така че "неправилно осчетоводяване" е много мека дума :)

А общинския съвет не е одиторска фирма :)
Този доклад излезе по време когато старият общински съвет беше в отпуск.

Така, че новия председателстван от Десислава Танева ( ГЕРБ) трябва да му потърси сметка:))))

А сега да видим ще стане ли:))))
Май и ГЕРБ са като всичко досега, само че по лошо:))
Пълно е с ченгета и мутри там:))

Айде честито и ако му потърсят отговорност се обадете:)))))))))

Kuncho_71

 • Гост
Интересно какви са политическите пристрастия на времето.

Видя се, че един средно силен дъжд създаде такива проблеми....
Градът е наводнен и е по леко да минеш с кола през реките, отколкото по улиците които минават покраи тях.

Шахтите са запушени (където ги има).
А какво става с новоасфалтираните улици се вижда и без да си специалист.То и там отводнителните системи май работят.

Така, че честит ви нов-стар кмет :)

P.S.  Благоустроена Речица не би трябвало да има проблем с улиците които са перфектно асфалтирани както обеща кмета!


Интересно дали ще се замислят хората колко много са 22 милиона и за какво бяха изхарчени!