към Дядо Коледа и Georgiev:
1. Най-новите дела са всъщност в "Календар". Идеята е много добра, но... Самото генериране на тези справки става от специализиран софтуер на съдебната палата и се публикува в суров вид - 1 към 1. За това и вида на тези справки не съответства на дизайна на сайта. Политиката ни отностно такива материали е да не се преработва предоставената ни информация по какъвто и да било начин с цел предотвратяване на грешки. А в случая 1 такава може да доведе до сериозни последствия, най-малко до скандал. Не можем да си позволим да бъдем причината за такъв и то особенно при така сериозна организация като съдебната палата.
2. В сравнително малко от възлите в менюто текста е малко. Всъщност на повечето от началните възли текста е ама наистина много. И понеже е повече във вид на документ/рапорт или каквото и ще да е от този род, не вярвам че ще може да се съкрати като обем. Но връзките по-надолу наистина могат да се обединят. Има страници с контактна информация, които с най-голямо удоволствие ще ги сбия в 1, но като различни секции. Разбира се това ще стане след като го обсъдят и приемат поръчителя. Допълнително мога да сбия обема на менюто, като подменютата станат падащи/разгъващи се спрямо по-главното меню. Разбира се и това както всяка 1 промяна подлежи на обсъждане и приемане от поръчителя.
3. Справки съдебни дела сочи директно към IP на системата на съдебна палата. Проблема според мен е лесно решим - най-вероятно е сменено IP-то на сървара им и всичко е само въпрос на дребна актуализация.
4. И аз не съм запознат с тези подробности. Дори не знам какъв е точно смисъла на публикуването на тези дела, но май по-скоро е за информация на заитересованите страни.
5. Дизайна на сайта е мн хубав, защото е правен от мен :lol:
Ще ме порщавате, ама аз съм програмист, не дизайнер. Това мога, това направих. Иначе дизайна може да се промени в бъдеще, но за дизйнера ни трябва да се изкаже по въпроса. Да използвам емблематичната Темида и на всички им беше в главата като идея, но тогава на момента нямахме авторски снимки/скици/илюстрации и нямаше как.
6. Търсачка няма и няма да има. Съжалявам за новината, но писането на търсачка не си заслужава услилята за сайт с този обем информация. Не че е малко инфото, просто не е достатъчно много. Има и други пречки - информацията не във база данни, което усложнява процеса на търсене допълнително.
До UGLY_BOY: Мразя спама и направо ти се чудя за твоя форум, как издрържаш да не ги заметеш тези постове, които не носят никаква информация по иначе поставената темата. Пределно е ясно, че знаеш, колко голяма нужда има от малко дисциплина на място където се изказват повечко хора. Ако искаш на лични може да разнищим темата и съм почти сигурен, че и без да те питам ще се съгласиш. Ще се съгласиш също и че не се правя на шеф, а просто има моменти в които такива мерки трябва да се взимат. Ама да продължим по главната тема, че за шефстовото и мерките може мн да дискутираме...