Автор Тема: ВАСИЛ СТОЯНОВ - СЛИВЕНСКОТО МОМЧЕ В "МЮЗИК АЙДЪЛ"  (Прочетена 5360 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Черешовия щрудел

  • Гост
ВАСИЛ СТОЯНОВ - СЛИВЕНСКОТО МОМЧЕ В "МЮЗИК АЙДЪЛ"

Сливенското момче в „Мюзик Айдъл” е Васил Стоянов. На 17 март от 20 часа по Би Ти Ви ще прозвучи песента на Куин „Ние сме шампиони” в изпълнение на Васко.

От представените 22-ма изпълнители чрез зрителски вот на следващия етап ще продължат 12 изпълнители.

Чаровното и усмихнато момче е завършило ХІ училище „Константин Константинов”. А после икономически техникум. Статистиката, цифрите и таблиците не изсушават душата му. Отмъщава й с бокс – постига шампионска титла за юноши, но контузия в планината го отказва. Едва се спасява. Тогава все още в училищата има художествени и музикални състави. И Васко е там артист, солист.

На Летния театрален университет, който в началото на 90-те се провеждаше в Сливен, по програма гостува Стефан Данаилов със своя клас от НАТФИЗ. Представеният спектакъл е изпитен.

След края на изпълнението, големият актьор поканва зрител да изиграе изпитния етюд. И това е мигът шанс за Васко.

Два пъти се качва на сцената.

Впечатлен, Стефан Данаилов му препоръчва да кандидатства в Театралния Университет. Поканва го и на купона на класа в Алпийския дом.

А на другият ден е държавният изпит. „Колкото съм чел, чел” – си казва Васил и отива на купона.

Изборът е направен. Същата година момчето е прието за студент в НАТВИЗ в класа на Крикор Азарян. Изненадани от избора, родителите на Васко са и щастливи. Защото са почитатели на Мелпомена и почти не пропускат представления в Сливен, заедно с тях и синът.

Вече дипломиран актьор, Васил работи в различни театрални трупи в София.

Два сезона играе в Сливенския куклен театър в постановката „Шехерезада”. В момента е на работа в пиано-бар „Синатра” в София, солист със своя група.

Със своите момчета Васил участва в поп рап-фест в град Несебър. И в двете издания е обявен за най-добър вокалист на Рок феста.

Песните на хард групата „Блек Хол” са авторски текст на Васил, съавтор е и на музиката. Това е неговата група – “Black Hole” .

Каним ви да се запознаете с тяхната музика на:

http://www.myspace.com/blackhole59

На 17 март Васил Стоянов ще представи родния си град Сливен в „МЮЗИК АЙДЪЛ”.

Да го подкрепим!

Ани Мишева

  • Гост
Хубаво пее момъка, ще имаме едно достойно участие в Music Idol. :)