Автор Тема: в полза на инициативните граждани  (Прочетена 4184 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

estetka

  • Гост
Здравейте, г-н Кмете,
Здравейте господа, отговорни за ремонта на бул "Г.Данчев"!
Пиша ви във връзка с една възможна реализация на старите тротоарни плочки и бордюрни блокчета на обновявания(сърдечни поздравления за което!) булевард.
Питам се дали е възможно, при разчистването, гореспоменатите строителни материали да бъдат сортирани на купчини от по 30-50 броя в пространството между десния тротоар по посока на Кауфланд(който също е невероятна придобивка, благодарение на Вас, г-н Лечков!) и изграждащия се нов бордюр.След това да се обяви ден, в който тези плочки и бордюри да се дадат безвъзмездно на инициативни граждани за поправка на предблокови и междужилищни те пространства в Сливен.
Тази идея се роди именно поради активното желание на живущите във вход "Д" на бл. 7 в кв."Дружба".Събрахме се, обсъдихме предблоковото неугледно пространство и решихме да го променим, да го поддържаме в приятен и функционален вид.В момента ни трябват бордюри- и за отделяне на дърветата, и за ограждане на оформяната градинка, и за разделяне на площта за паркиране...
Моля, обсъдете това предложение и, ако може, ни информирайте пряко.Ако можете да помогнете с информация или друго, отново се свържете с нас.
Благодаря! :)
От името на живущите :Нели Христова
GSM 0877 357 377

Неактивен Diado_koleda

  • Младши
  • *
  • Публикации: 193
    • Профил
Re:в полза на инициативните граждани
« Отговор #1 -: 12.05.2009 12:26:45 »
Според мен е най-добре да се види кога е приемният ден на кмета и да се отиде и говори директно с него.
Иначе поздравление за инициативата.
Loading...