Автор Тема: Защо трябва да гласуваме на изборите за Европейски парламент?  (Прочетена 4106 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ГЕРБ-Сливен

  • Гост
Защо трябва да гласуваме на изборите за Европейски парламент?

Дора Михайлова

  • Гост
Трябва да гласуваме, защото:
-   Ако се считаме европейци, трябва да участваме в управлението на Грандиозния проект, наречен Европейски съюз, който няма аналог в човешката история и функционира успешно в процеса на самоизграждането си.
-   Трябва да дадем оценка и коректив на българските политически партии, чиито представители ще застанат от наше име в Европейския парламент и ще вземат решения от изключителна важност за бъдещето на Европа и света.
-   Трябва да намалим тежестта на купените гласове и да направим изборите по-справедливи, за да не ставаме за срам на целия свят.

А сега се обръщам към привържениците на ГЕРБ:
Гласувайте! Отидете и гласувайте!
Не се успокоявайте от социологическите проучвания – ГЕРБ ще бие. Ще бие и без мен. Точно тези проучвания могат да ни изиграят лоша шега и да се стигне до така желаната от сегашното управление патова ситуация след изборите – ГЕРБ да не може да състави самостоятелно правителство или да няма с кого да влезе в коалиция. А после – нови избори наесен.
А за евроизборите при много ниска избирателна активност е възможно даже ДПС да стане първа политическа сила с най-много депутати в Европарламента. Това ли искате да стане?
Така, че ГЕРБ ще бие, но със нас – с теб, с мен, с всички симпатизанти. Приканвам Ви да се отнесете много отговорно! Едно е да имаш намерение да гласуваш, друго е да се вдигнеш на 7 юни, да извървиш нужните крачки до избирателната секция и да пуснеш бюлетината!
Гласувайте! Отидете и гласувайте!
« Последна редакция: 06.06.2009 18:32:02 от admin »