Автор Тема: Ученически фото конкурс и изложба за Димитровден  (Прочетена 3329 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11385
  • Пол: Мъж
    • Профил
Ученически фото конкурс и изложба за Димитровден

ФотоАртКлуб - Сливен и Община Сливен организират съвместно две събития, посветени на празникът на Сливен Димитровден. Ученическият фотографски конкурс ПОКОЛЕНИЯ и Есенната изложба на ФотоАртКлуб Сливен

ще бъдат проведени в рамките на програмата на Община Сливен за отбелязване на празника.

Ученически фотографски конкурс ПОКОЛЕНИЯ

Община Сливен и ФотоАртКлуб Сливен отправят първа покана за събирането на фотографии от ученици за участие в първия ученически конкурс на ФотоАртКлуб Сливен. Темата на конкурса е ПОКОЛЕНИЯ. В него могат да участват със свои авторски фотографии ученици на възраст до 18 години. Фотографии, кандидатстващи за конкурса ще се събират в периода от 23 септември до 15 октомври включително. Фотографиите, заснети с дигитална камера се изпращат на адрес photoartsliven@gmail.com Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. и трябва да бъдат не по-малки от 1500 пиксела по широката страна. Фотографиите, заснети с филмова фотокамера не трябва да бъдат копирани, не по-малки от 200 мм по широката страна и се предават или изпращат чрез препоръчана поща на адрес: Сливен 8800, бул. „Цар Освободител" №1, отдел "Култура и вероизповедания", за ученически фотографски конкурс „ПОКОЛЕНИЯ".
Десет от участващите в конкурса фотографии ще бъдат включени в Есенната изложба на ФотоАртКлуб Сливен, посветена на празника на Сливен Димитровден. Трите най-добри фотографии ще бъдат наградени.
Повече информация за регламента на конкурса ще намерите на адрес http://photoartsliven.com/.

Есенна изложба на ФотоАртКлуб Сливен, посветена на празника на Сливен Димитровден

Община Сливен и ФотоАртКлуб Сливен отправят покана до членовете на клуба за участие в Есенната изложба на ФотоАртКлуб Сливен, посветена на празника на Сливен Димитровден. Фотографии ще се събират в периода от 23 септември до 10 октомври включително. ФотоАртКлуб Сливен ще покани за участие в изложбата и представители от други фотографски общности от страната. Повече информация за изложбата ще намерите на адрес http://photoartsliven.com/.
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.