Автор Тема: Областният управител г-н Марин Кавръков е патрон на фотоизложба "България в пъле  (Прочетена 3886 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11365
  • Пол: Мъж
    • Профил
Областният управител г-н Марин Кавръков е патрон на фото изложба "България в пълен блясък"

На 23.11.2009 г. от 17,30 ч. в Художествена картинна галерия „Сирак Скитник” в Сливен бе открита фотоизложбата „България в пълен блясък”, под патронажа на Областния управител г-н Марин Кавръков, Община Сливен, Художествената галерия „Димитър Добрович” и Националния дарителски фонд „13 века България”.

Посланието на изложбата е: „ Да включим още пет български обекта в списъка на ЮНЕСКО”. В галерията са изложени 130 пана, които ще останат до 7 декември.

Изложбата откри изпълнителния директор на фонда и автор на изложбата д-р Тошо Пейков. На откриването присъстваха, областният управител г-н Марин Кавръков, кметът на Община Сливен г-н Йордан Лечков, Сливенският митрополит Йоаникий, общественици и граждани на Сливен.

„Щастлив съм, че виждам България по този начин, защото тя е красива в сърцето ми, но сега тя е красива и бляскава и в очите ми. Пожелавам ви и Вие да я видите такава и да направим така, че да запазим блясъка на това богатство което имаме. Приемете тази изложба като подарък от мен, от областна администрация за предстоящите Коледни празници и нека тя да допринесе за духовната атмосфера в навечерието на големия християнски празник ” каза областният управител г-н Марин Кавръков в приветствието си към присъстващите на изложбата.

Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.