Автор Тема: *** ***** Стела Костова ?  (Прочетена 18490 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен doktor boh

 • Младши
 • *
 • Публикации: 81
  • Профил
*** ***** Стела Костова ?
« -: 10.01.2010 17:45:20 »
Публикацията е изтрита от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица.
« Последна редакция: 13.01.2010 20:11:43 от admin »

Неактивен Diado_koleda

 • Младши
 • *
 • Публикации: 193
  • Профил
Re:*** ***** Стела Костова ?
« Отговор #1 -: 10.01.2010 19:23:50 »
Цялата държава е така. Ефект - нулев.
« Последна редакция: 13.01.2010 20:12:15 от admin »
Loading...

Весето

 • Гост
Re:*** ***** Стела Костова ?
« Отговор #2 -: 07.02.2010 14:00:28 »
Публикацията е изтрита от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица.
АДМИН да беше премахнал темата  ;D поне да не се лъжат и други да я разглеждат

Неактивен doktor boh

 • Младши
 • *
 • Публикации: 81
  • Профил
Re:*** ***** Стела Костова ?
« Отговор #3 -: 07.02.2010 22:49:02 »
Темата беше подхваната от мен, но ме отрязаха! Ставаше въпрос за Стела Костова, общински съветник! Чрез своята ромска организация и лъжливи проекти, тя пълни банкови сметки, строи мезонети, купува жилища в София, всяка година купува нови леки коли за се бе си и съпруга си и др.! Нито обаче комисията"Кушлев", нито икономическа комисия не се заема с това! Въпросната жена и съпруга и, не са работили повече от 5-6 години, а живеят необезпокоявани  като мутри!!!!!
Това беше в общи линии! Аз изпълнявам гражданския си дълг и уведомявам обществеността да знаем кой, кой е в града!

Весето

 • Гост
Re:*** ***** Стела Костова ?
« Отговор #4 -: 08.02.2010 02:58:01 »
"Това беше в общи линии! Аз изпълнявам гражданския си дълг и уведомявам обществеността да знаем кой, кой е в града!"
Добре замислено, но като че ли ние сливналии не сме от най-инициативните  >:(
то целият народ е така ... гуши се в хралупата си, а навън някой трупа камъни на изхода му  :(
Трябва повече хора да променят мисленето си, че една птичка пролет не прави.

Неактивен Виктор

 • Напредващ
 • **
 • Публикации: 440
  • Профил
Re:*** ***** Стела Костова ?
« Отговор #5 -: 08.02.2010 15:03:54 »
Сливенските форуми явно са под цензура, иначе нямаше да се трият неудобни за някои местни общественици истини.

Неактивен Веселин Василев

 • Глобален модератор
 • Напредващ
 • ****
 • Публикации: 329
 • Пол: Мъж
  • Профил
Re:*** ***** Стела Костова ?
« Отговор #6 -: 08.02.2010 15:42:13 »
Няма да се трият, ако в тях няма псувни, обиди, заплахи за насилие, нецензуни думи и така нататък! Конкретно по тази тема аз нямам модераторски права, но като видя само как  е озаглавена с тези звездички, ми става ясно какво са трили администраторите. Не може ли да се представят нещата без да се употребяват излишни епитети. Всички имаме интерес от развитието на обществените форуми, гласността, демократичното изразяване на мнение, свободата на словото и така нататък, но не мислим ли че като прекаляваме и нарушаваме дори простите правила на форума, сами си навреждаме на тези свободи и права! После ревем тука - що ни изтриха мненията!(Някои такива мнения са подсъдни, така че бъдете благодарни че работата се разминава само с триене, а не с издирване на автора, съдебно преследване и така нататък, никой не е анонимен, дори под псевдоним - не го забравяйте)
Илли, Илли, лама савахтани!

Неактивен doktor boh

 • Младши
 • *
 • Публикации: 81
  • Профил
Re:*** ***** Стела Костова ?
« Отговор #7 -: 08.02.2010 21:15:34 »
Заглавието беше : "Как краде Стела Костова"!!! Моля, не изтривайте заглавието! Чакам да ме осъдят за клевета!!! Вие от админите, имате достатъчно механизми да разберете това така ли е или не!!!

Неактивен Виктор

 • Напредващ
 • **
 • Публикации: 440
  • Профил
Re:*** ***** Стела Костова ?
« Отговор #8 -: 09.02.2010 13:16:34 »
Аз лично съм писал без обиди, очаквал съм да бъда официално потърсен, но не, никой не ме търси, нито за съд, нито за нищо. Че ако нещата влязат в съда - толкова кирливи ризи щяха излязат, че никаква цензура нямаше да може да ги спре. Просто никой не пишеше след мен, страх ги е сигурно хората, и форумната чистачка ги изчиства след като изтече времето. Спомням си, че тогава за вестник Седмица и Сливенски новини беше 1 месец.
Такива работи. Затова казвам, че някой не иска да има форумна памет.
----
Как трябва да запише заглавието на темата колегата по-горе, щом няма право да пише кражба.
Та има ли смисъл да пише изобщо, ако думата кражба не трябва да се пише?
----
Да знаете, с тази политика към ромите, харчене на пари без никакъв краен резултат, нищо добро не ни очаква.
Например някой попита ли колко пари са изхарчени за всичките години дето се возят ромчетата из сливенските училища и колко от тях завършиха поне 8 клас? Да се види колко ни струва едно успешно начално образование.

Неактивен doktor boh

 • Младши
 • *
 • Публикации: 81
  • Профил
Re:*** ***** Стела Костова ?
« Отговор #9 -: 09.02.2010 23:38:23 »
Браво Викторе!
Това е истината!   
 По- долу ще видите хората които крадат и схемата за източване! Това продължава и сега от Стела Костова! 
 Може да ви отегчи, но е важно да видите какви хора в какви схеми са замесени!
        В продължение на десетки години, българското общество се манипулира, че има много ромски фондации, които крадат от проекти, милиони евро. Истината е описана  в блога на kukulev в Блог БГ направление Политика, още на 08.08.2008 год.!
В България има над 10 000 фондации и сдружения от които само 110 – 120 ромски, от които работят реално около 25 ? За да разработиш проект са необходими специфични познания, английски език, или лоби във финансиращите фондове!!! Както става ясно, ромите използват някакво лоби, или както е в повечето случаи, стават под изпълнители на проекти спечелени от български НПО на ромска тематика, която реализация трудно може да се осъществи без ромски НПО. Някои българи сами си регистрират ромски НПО, подбирайки неграмотни цигани за Председатели и така си осигуряват ромски НПО партньор който в повечето случаи е задължителен за одобряване на проекта. Стела Костова работи в партньорство с Инспектората по образование в Сливен и друга организация не припарва, понеже край нея се облажват и други!! / Имаше една шефка на Инспектората Лиляна....забравих и фамилията, тя присъства във всеки проект като експерт и лектор, за което си получава хонорарите равни на една месечна заплата!!? След спечелването на даден проект, ако сумата е 100 000 евро, тогава, българската НПО, дава на циганина 30 000 евро,за реализацията, подписва документи които не чете и не разбира, а носи цялата  отговорност.Това е реалността : Образовани българи безпроблемно разработват проекти за „разрешаване” на ромски проблеми, прибират 70% от средствата, дават на ромска НПО 30% и простака циганин си хвърля шапката, като краде 50% от дадените му трохи. Той не се интересува колко е откраднал българина, дават му да подпише някакви бумаги които той не разбира и бърза да отиде да харчи пари паднали му от небето.... ето това е истината!  Проблема в Сливен, е друг! Г-жа Костова разбира какво прави и работи много усърдно с радливите български НПО, а те се знаят /  Отровено общество, Хелзински комитет- на Красимир Кънев, Проект Права на Човека- на жена му Димитрина Петрова, МЦПМКВ- на Антонина Желязкова,Международна инициатива за човешки права – на Калина Бозева, С.Е.Г.А – на Мариана Милошева, сем.Сечкови и много други, които са заложили в уставите си главни цели-борба срещу дискриминацията и преди всичко защита правата на ромите !?
         Ромските НПО, които слугуват, но пък семействата им живеят в разкош са специално подбрани от Красимир Кънев и компания,във всеки бивш окръжен град на пример:  „Младежка ромска организация” в Сливен  на Стела Костова, и др. Във всеки град избрани по един критерий - да бъдат верни на спонсорите си и да не мрънкат при разпределението на средствата!  Не случайно споменавам това, тъй като днес, в реално време те продължават да крадат и никой от държавните контролни органи не им търси отговорност ангажирани с по- важни дела! Нека тази информация да стигне до Икономическа полиция и Прокуротура и да се прекратят безобразията на ромските НПО, и техните съучастници на престъпни схеми за кражби!
            Как се реализира схемата за крадене, ето , вижте!
Ежедневно по българските медии се говори, че за интегриране на циганите в българското общество и преодоляване на безработицата, е необходимо добро образование, като се започне от дечицата в 1 клас. Това всички го знаем,но тази мафия умишлено провали идеята за проект, който можеше да разреши проблема, с неграмотните ромчета, като наложиха неефективния и крадлив проект за „ Десегрегацията в образованието на ромските деца”. Идеята беше средствата да отидат за подобряване на училищната среда, целодневно обучение  и по- добро заплащане на учителите за качествено преподаване! Най вече трябваше да има граждански контрол върху това което се върши! Тези които разбират, тук става въпрос за манипулация на бълг.общество, че се прави нещо, а всъщност се търси конфронтация между български и цигански деца и родители, след което, правозащитните организации на  Кънев и Д.Петрова уведомяват Американския Департамент за нарушаване на човешки права в България и така се появяваме в страниците на критичния доклад, а те  получават финансиране въпреки, че България е член на ЕС. Чудно е защо все още тези организации работят у нас и получават заплати по европейски стандарти?
                  Изхождайки от Конституцията на България, официалният език е български. Всеки който иска да просперира в българското общество и да прави професионална кариера трябва да владее перфектно български език. Началото на езиковото образование което се поставя, е за децата до 7 годинки в детските градини. Но, 95% от ромските деца не ходят на детска градина което прави проблема такъв,че в първи клас децата не знаят български и в училище само мълчат и оформят необходимият кворум, а на  учителите не им стигат 45 мин. да научут 25-30 деца. Ето къде виждам ролята на кварталните читалища- да подготвят малките деца за равен старт в първи клас да контролират как децата усвояват материала / Спомнете си „Радини вълнения..”от Под игото/ и т.н.т. Днешната реалност е, че в циганските училища децата изобщо не се обучават, а им се пишат оценки за най- добре изигран кючек или изпята песен! Да, но това според Закона за образованието не е нарушение защото, от 1 до 4 клас учениците нямат право да повтарят, така, че знаеш незнаеш, преминаваш в 5 клас и толкоз. Затова след 5 клас няма ромски ученици, те дори името си немогат да напишат . Основната теза е, че не е важно къде учиш, а какви знания получаваш!!! Но Стела Костова и съпруга и решиха, че като превозват цигански деца с автобуси от гетата до български училища по 5-6 в паралелки от 1 до 4 клас, там ще се изучат и по-лесно ще се интегрират. Да, ама не! Отивайки в българските училища, тези деца стоят наврени в ъгъла на последните чинове, изолирани от българските си другарчета. През междучасията са обиждани и мачкани, уплашени получават огромен комплекс за малоценност. Кой учител ще отдели от малкото си време за ромските 5 деца пренебрегвайки 20 българчета ?  Питайте учителите в Пето основно училище, понеже е в центъра как е в действителност! Но, така или иначе децата ходят на училище защото получават безплатни тетрадки , ранички и банички за обяд.... Ефекта е положителен само за работещите по проекта, Фиктивно водят по списък  300-500 ромски деца, уж плащат заплати на 30-40 пом.учители / справка: Отчета на организациите работещи по проекта в издадена  книга в „Отворено общество”но никой не ги контролира и проверява дали действително е така. В проекта се пишат имена на несъществуващи деца/ мъртви души / и така получават  средства за 500 деца, а се превозват 100. Така се прибират средства от курсове с автобус, заплати на придружаващи децата възрастни пом.учители , от гориво, храна и консумативи и др.
Вече казах, че ромите не могат да пишат проекти, затова този е разработен от Красимир Кънев и Димитрина Петрова, клубовете на "Отровено общество, РЦИР и др. Избират си по една ромска НПО в град и започват да реализират пъкления си план! Те движат проекта и те му правят мониторинга!?
В Будапеща се намира Европейския център на ромите който финансира този проект, но нещеш ли,там „случайно” шеф на центъра, не е някой циганин, а госпожа Димитрина Петрова т.е. тя дава парите, а мъжа и Кр.Кънев ги разпределя и отчита в продължение вече на 10 години. Освен това изкуствено създават конфликти между българи и цигани и отчитат дискриминация в България, като пак трупат западно финансиране....
Подробности ще получите ако направите пълни проверки на счетоводните документи на по- горе посочените НПО. Фалшиви фактури, измислени фирми, лъжливи отчети и документация издадена от една и съща фирма!
    Нека да се знае от цялата сливенска общественост на базата на голямата криза , как някои хора живеят в охолство без да си мръднат пръста и защо кмета ги покровителства?! Трябва всичко това да спре!!!!
 Просто , проверете им доходите!!!
Неактивен Веселин Василев

 • Глобален модератор
 • Напредващ
 • ****
 • Публикации: 329
 • Пол: Мъж
  • Профил
Re:*** ***** Стела Костова ?
« Отговор #10 -: 10.02.2010 01:48:47 »
E извинявайте тогава, аз си мислех, че става въпрос в заглавието за някаква гнусна псувня! Ако има доказателства за някакви злоупотреби, смятам, че трябва да се изкарват на светло и обществото като цяло да бъде много бдително и критично, защото заради някой крадливи изпълнители, спират парите и на нас, които работим съвестно по проекти и програми. На нас, като организация на хора с увреждания, която работеше по прогамата Личен асистент и домашен помощник - Грижа в дома за болни и възрастни хора, от половин година не са ни превели парите и ги бавят - казват че били спрени от Европейския съюз, но това е вече изтъркано оправдание. Мислим, че парите се задържат някъде или от министеството на финансите или от министерството на труда и социалната политика, но кой знае. Жалка картинка е родната действителност, накъдето и да се обърнем. И лошото е, че който работи, го мотаят, орязват, абе стъжняват му живота за жълти стотинки направо, а тарикатите дето знаят явно къде да се отчитат си работят по някакви кухи проекти.
« Последна редакция: 05.10.2010 18:36:30 от Веселин Василев »
Илли, Илли, лама савахтани!

Неактивен cheren

 • Нов
 • Публикации: 29
  • Профил
Re: *** ***** Стела Костова ?
« Отговор #11 -: 28.12.2014 15:37:38 »
НЕКА ДОКТОР БОХ СЛЕД КАТО ИЗНАСЯ СХЕМИ ЗА КОРУПЦИЯ ДА КАЖЕ ОТ КЪДЕ Е ПРИДОБИЛ ТЕЗИ ПОЗНАНИЯ?  ЗАЩОТО ЧОВЕК ЧЕТЕЙКИ ВЕЩИТЕ ПОДРОБНОСТИ С КОИТО Е ЗАПОЗНАТ ОСТАВА С ВПЕЧАТЛЕНИЕТО ЧЕ ТОЙ САМИЯТ Е ПО ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ (ХАЙДУТИН) ТЪЙ КАТО ДОКТОРЪТ Е В  Н П О СЕКТОРЪТ С ДОСТА СТАЖ И Е КРАЛ ТОЛКОВА МНОГО ТА ВЪПРОСНАТА СТЕЛА КОСТОВА Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ НЕГО . ЕТО ЗА ЗАЩО  СИ МИСЛЯ ЧЕ ОТГОВОРЪТ ЗА КОМПЕТЕНТНОСТТА С КОЯТО НИ ЗАПОЗНАВА СЕ КРИЕ В "КРАДЕЦА КАЗВА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА"СИРЕЧ ЗЛОБЕЕ ЗАЩО ИМА ПО ГОЛЕМИ МАЙСТОРИ ОТ НЕГО......   
« Последна редакция: 28.12.2014 15:42:59 от cheren »

Неактивен Moderator Club

 • Глобален модератор
 • Старши
 • ****
 • Публикации: 11612
 • Пол: Мъж
  • Профил
Re: *** ***** Стела Костова ?
« Отговор #12 -: 28.12.2014 17:43:38 »
Гледай cheren къде пишеш, защото в тази тема не е писано от четири години!. Надявам се, че си изпуснал парата, но /заключено/.
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.