naprofi
Нов
Неактивен
Регистриран:14.01.2010
Публикации: 1
|
 |
« -: 14.01.2010 18:05:21 » |
|
Не открих подобна тема и реших че тя би била полезна на всички, нека всеки сподели и ако иска препоръча собственият си зъболекар. Тъи като самият аз от две седмици се каня да ходя но искам да си сменя зъболекаря но не знам към кой да се насоча.
|
|
|
|
|
Moderator Club
Глобален модератор
Старши

Неактивен
Публикации: 2435
|
 |
« Отговор #1 -: 14.01.2010 18:15:22 » |
|
Най-добър капацитет зъболекар е Борислав Михов. Кабинета му се намира зад бившите хали.
|
Кой пак влиза кой пак нахлува, кой с ритъма започва да плува, обичам да правя разни простотийки, отдавна не играя на скапани фунийки.
|
|
|
doktor boh
Младши
Неактивен
Регистриран:05.01.2010
Публикации: 81
|
 |
« Отговор #2 -: 02.02.2010 09:45:17 » |
|
Най- добрия зъболекар, е този, който вместо да ви излекува зъба по най- бързия начин, ви прави по 3-4 процедури и ви връща до тогава докато ви извади зъба! Така той си осигурява още по-добро заплащане, защото никой не работи като лекар, сключил договор със здравната каса за по 2.40лв. Спасението ви е в старите керпедени и бойкот на алчните зъболекари! Естествено е, че има съвестни и обичащи професията си зъболекари, затова трябва поименно да се знаят, да се поощряват и хората да знаят, при кого да отидат и да получат качествено лечение на зъбите!
|
|
|
|
|
MichaelPark
Напредващ

Неактивен
Регистриран:10.05.2009
Публикации: 233
"The passion for rallying has no frontiers"
|
 |
« Отговор #3 -: 24.07.2010 21:45:25 » |
|
Здравейте,
Наложи ми се един път да ходя по спешност при Хаджиилиев, кабинета му е до 'Кълбото'. Не Ви го препоръчвам, освен, ако не е последния останал в Сливен. Кой ли обича зъболекарите, но този е под всякаква критика.
Поздрави!
|
|
|
|
|
Moderator Club
Глобален модератор
Старши

Неактивен
Публикации: 2435
|
 |
« Отговор #4 -: 24.07.2010 22:28:42 » |
|
Прав си, има специалисти и специалисти, но този зъболекар в интерес на истината не съм го чувал!
|
|
|
|
« Последна редакция: 24.07.2010 22:39:47 от Moderator Club »
|
|
Кой пак влиза кой пак нахлува, кой с ритъма започва да плува, обичам да правя разни простотийки, отдавна не играя на скапани фунийки.
|
|
|
MichaelPark
Напредващ

Неактивен
|
 |
« Отговор #5 -: 25.07.2010 00:42:43 » |
|
Дано и не ти се налага да го 'чуваш'. Изкърти ми устата. Аз имам непоносимост към всякакви игли, бодли, машинки и тем подобни сетива  Обаче колкото и да си, този действа джанлатски....
|
|
|
|
|
Веселин Василев
Глобален модератор
Напредващ

Неактивен
Публикации: 292
|
 |
« Отговор #6 -: 25.07.2010 11:39:38 » |
|
В Сливен има и много добри и недотам добри зъболекари. Михов, който цитира Модератора е добър - той е и хирург при това от добрите в града, но прави и пломби и другите процедури в стоматологията. В старото зъболечение има един зъболекар Станимир(Не помня фамилия) който също работи добре и по съвременни технологии. Близо до НТС в ниското блокче над бившите Югоагелгнт и Иетишоп на втория етаж, работи също добра зъболекарка - Ана Мохсен(българка е - споко, просто е женена за чужденец) . Аз лично ходя при Марияна Белова-Цончева в трета поликлиника на петия етаж - седми кабинет, защото работи внимателно, не ме стресира и слага хубави фотополимерни пломби. Сега за лошите зъболекари на мен не ми се говори - който има наблюдения да пише!
|
Илли, Илли, лама савахтани!
|
|
|
imoti_komfort_sliven
Нов
Неактивен
Публикации: 3
кантора за недвижими имоти
|
 |
« Отговор #7 -: 14.08.2010 17:57:43 » |
|
michaelpark има много хора,които са доволни от д-р Хаджиилиев,пред кабинета през деня се извиват опашки,не работи скъпо и много хора го хвалят.Естествено ходенето при зъболекар не е приятно занимание,мен също ме боли и не съм доволна от друг стоматолог,но да нападаш нечие градено с години име не е добре
|
|
|
|
|
MichaelPark
Напредващ

Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: 15.08.2010 15:24:52 » |
|
Здравей,
не нападам никой. Изразявам мнение. Оправи ми два полпита, и ги оправи така, че сега отново ще ми отварят зъба, след като мина доста повече от година и продължава да боли при топло. Пломбите няма да ги коментирам. Въобще не ме интересува какви опашки има долу, ако ще да се извиват до Баните. Всеки има право на избор - аз го направих и сега съжалявам.
Поздрави!
|
|
|
|
|
imoti_komfort_sliven
Нов
Неактивен
Публикации: 3
кантора за недвижими имоти
|
 |
« Отговор #9 -: 16.08.2010 09:57:39 » |
|
Разбира се,че всеки има право на избор,невъзможно е каквато и професия да имаш-всички да са доволни,а и е възможно следващият при който сте ходили ,да Ви е подвел,за да Ви привлече,възможно е и да не сте спазили инструкциите след поставяне на пломба.Но не искам да влизам в безсмислен спор.Бъдете малко по-позитивен,все пак това е форум за мнения.Повечето от Вашите изразени във форума мнения са отрицателни,педполагам че сте живели в чужбина и имате по-високи критерии и изисквания към услугите в Сливен,но гледайте реално на нещата,за да не се разочаровате постоянно.Тук е Сливен все пак.Поздрави!
|
|
|
|
|
|