Автор Тема: Защо ли не вярвам, че скоро ще се движим по нормални улици?  (Прочетена 3058 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

sirma

  • Гост
Прочетох във вестника интервюто, в което кмета обещава, че ще се движим по нормални улици! Дано да се справи, искрено го желая, ама май много му идва изхвърлянето! "Докато аз съм тук, общината няма да фалира", казва той. Едва ли има човек(пък бил той Лечков или дори самият Б.Б., равен и според него дори над Бога), в момент на световна криза, да е толкова сигурен. Това ме кара да мисля, че изхвърлянето му идва в повече. Все пак, това не е футболен стадион, където беше несравним. И затова подлагам думите му на съмнение. Нека все пак се разходи и до кварталите...пък тогава да обещава!

grajdaninat_n

  • Гост
Аз го разбирам господин кмета - ти как не си го разбрала скъпа Сирма, ми е странно. Като казва, че ще се движим по нормални улици, той няма предвид по тротоарите, защото лично не ходи пеша на работа а и никъде почти освен по хайдушката пътека. Кметът има предвид че ще оправи улиците които водят от стадиона до кметството, поне докато той е кмет и от неговия хотел до центъра и стадиона - другите улици не са важни и няма да бъдет опрявяни цялостно. Ама сега било там болници, пазари, поликлиники - кмета не е длъжен да оправя всичко което е разкопал - за всяка работа си има кмет - следващия ще се оправя с тези неща. Естествено, че общината няма да фалира докато той е кмет - фалита се подготвя за следващият кмет - Че няма да бъде той - вече е ясно!

Неактивен doktor boh

  • Младши
  • *
  • Публикации: 81
    • Профил
 Да бе, гражданче, пак да оставим работата на следващия кмет!?? Какво дава всеки един от нас, за да не се случва това в града ни и в Държавата ни? Нека всеки един от нас да си зададе този въпрос защо бездействаме? Гледаме и не реагираме как ни съсипват улиците, как се унищожават тополите в града ни и се товарят на тирове за дървен материал? Защо никой не реагира? Нямали съдебни органи да разберат кои фирми крадат от всичко това и да ги санкционира? Аз знам какво да направим, но когато го напиша, веднага ми изтриват текста! Явно, някои искат да стоим само пред компютрите и да убиваме времето си, за  да не действаме по- активно!