Автор Тема: Къде е мястото на кмета Лечков?  (Прочетена 5742 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен doktor boh

 • Младши
 • *
 • Публикации: 81
  • Профил
Моля всички сливналии да прочетат статията за разкопания град във в-к.Капитал от 13. 01. публикуван във в-к Седмица! Това е истината! Само че малко се пише за злоупотребите на Големанов и Стела Костова!

grajdaninat_n

 • Гост
Re:Къде е мястото на кмета Лечков?
« Отговор #1 -: 26.01.2010 21:23:28 »
Ало докторе къде да го търся този брой - не можа ли да я копираш тази статия тук че така да я обсъдим?

Неактивен Diado_koleda

 • Младши
 • *
 • Публикации: 193
  • Профил
Re:Къде е мястото на кмета Лечков?
« Отговор #2 -: 26.01.2010 22:53:36 »
Loading...

Неактивен Анализатора

 • Младши
 • *
 • Публикации: 87
  • Профил
Re:Къде е мястото на кмета Лечков?
« Отговор #3 -: 31.01.2010 20:02:10 »
Мястото на кмета лечков (пиша го с малка буква, защото не заслужава по-голяма) е там където са го поставили принципите на демократичния избор.
Кандидатирал се за кмет - избрали го за кмет. Това са фактите и никой не ги е оспорил до момента.
Неоспорим факт е обаче манифестиращата простащина на кмета Лечков (е хайде от мен да мине, че не искам граматиката да ме намрази).
Думите простак и простащина нямат аналог в други езици.
Някой от Вас да е срещал простак, който демонстрира друго поведение освен простащина?
Аз не съм срещнал все още такъв простак - от пасивно-латентен тип.
Преди около две години реших повече да не го анализирам тоя примат, защото след квалификацията - простак - няма нужда от каквито и да било анализи. Анализират се многопластови личности, а Лечков е еднопластов. Висша нервна дейност осъществявана посредством един нервен ганглий, който освен "малоумник" "олигофрен" и "гъз" друго не е научил, а може би защото в детството си друго не е чувал за себе си. Представете си само как баща му го е хокал наричайки го "гъз", а в СПТУ-то учителите са го наричали "олигофрен" и "малоумник".
Колкото повече го коментирате - толкова повече увеличавате рейтинга му и възможността да стане кмет за трети мандат започва да виси като дамоклев меч над главите ни.
Жалко, но това е реалността в Сливен. Някога мъдреца държавник бе казал: "Прост народ - слаба държава!"
Когато стане по-умно електоралното население на града под Сините камъни, тогава може и да има образован кмет, но образован означава ли възпитан? Формално погледнато Лечков е образован (е може да е реално с нисше образование), но това не го е направило възпитан. Възпитанието идва от първите седем години в семейството. Липсват ли му на Лечков тези първи седем години? Как ли ще се почувства майка му
ако чуе запис с неговите вулгарни изцепки? А дали ще разбере тази първична женица що за стока е нейното "гардже"?
 :)

Лимонко Лимонков

 • Гост
Re:Къде е мястото на кмета Лечков?
« Отговор #4 -: 01.02.2010 14:50:59 »
Мястото на скъпия ни кмет като мед е при кравите в Стралджанско, където е роден. Това е, кратко и ясно.

informiran

 • Гост
Re:Къде е мястото на кмета Лечков?
« Отговор #5 -: 13.02.2010 17:10:08 »
Въпросът има много лесен отговор - при работеща прокуратура мястото на Лечков е в З******.
Компания трябва да му правят и повечето от общинските ни съветници!
« Последна редакция: 16.09.2010 20:35:09 от admin »

Неактивен Анализатора

 • Младши
 • *
 • Публикации: 87
  • Профил
Re:Къде е мястото на кмета Лечков?
« Отговор #6 -: 18.02.2010 20:38:18 »
Премиерът Бойко Борисов предупреди общините да не вършат нарушения при усвояването на еврофондовете, обясни, че няма да позволи заради когото и да било от тях Брюксел да спре отново парите и се закани лично да разобличава злоупотребите. Той говори пред 176 представители на местната власт, които участваха в четвъртък на общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ).

Борисов: Лично ще разобличавам кметски злоупотреби с европари
“Забравете прякото договаряне, прокурор и всеки да се оправя“
"Заради никого от вас - малък, голям, среден кмет, няма да позволя да спрат парите от Брюксел. Пряко договаряне – забравяте, само при смъртен случай. Ако си го докарал до пряко договаряне, тогава си оцапал всичко. Прокурор и всеки се оправя, както може", закани се премиерът на местната власт.
Държавата ще отказва финансиране за европроекти на общините, които нарушават правилата в подготвения нов наръчник за усвояване на средствата от ЕС."


Какво ли си мисли (ако въобще притежава тази опция) любимия на простолюдието кмет на Сливен, като чуе тези закани?
Какво ще си помисли мислещия човек (този който не е избирал великия кмет на града) от Сливен, като прочете това? Дали изобщо ще повярва? Аз не вярвам Лечков да стигне до затвора или до Стралджанския кър (както някой в тоя форум предположи).
А дали изобщо ще настъпят някакви промени?
За каква прозрачност става въпрос?
Единственото нещо което до този момент е безкрайно прозрачно, е, че няма никаква прозрачност в делата на Лечков.
Редно е, ако премиерът Борисов е мъжкар, за какъвто се представя, да направи ревизия и на футболния си авер Лечков за цените на които са сключвани договорите за обществените поръчки в "разкопания град".
Всички в СЛивен знаят, че се правиха ремонти на детски градини в Сливен на цена по-висока от цените за луксозно ново строителство.
Ще даде ли премиера Борисов на прокурорите кмета Лечков за злоупотреби? Ако не го даде ще си помислят ли обикновените хора, че новият премиер е добре познатия на всички ни екс-премиер - демагог, лъжец и крадец.
Може ли премиерът Борисов да възстанови доверието на българите в българската държавност?
Ако му е необходима моята помощ - ще я получи. :)
Забранени ще бъдат прякото договаряне с фирми изпълнители, участия на ротационен принцип, разпределение на пазари, рушвети и подкупи, непълно ценообразуване, фалшиви, завишени или дублирани фактури, фиктивен доставчик на услуги и др., поясни премиерът.
Тези категорични послания се отправят ден, след като Министерският съвет позволи на три държавни дружества, стопанистващи десетки спортни обекти, да сключват договори за продажби и наем с пряко договаряне, без търг или конкурс. Както съобщава в четвъртък в. "Дневник", за тази цел правителството на Борисов използва наследено от кабинета на Станишев специално приложение към правилника за търговските дружества с държавно участие, прието месец преди изборите специално за агенцията за дипломатическите имоти.
Говорейки пред НСОРБ, Борисов обясни резкия си тон с "малка част от кметовете, които си мислят, че ще продължат да правят същото, както досега".
Той укори общините, че досега са започвали проектите си без осигурено финансиране, а след това искали от правителството да възстановява разходите.
"Този от вас, който си позволи да прави това, което не трябва, няма работа при мен да иска пари", каза още премиерът. Той препоръча на кметовете със спрени заради нарушения проекти да признаят това пред общинските съвети и избирателите си. Ако те не сторят това, Борисов лично ще ги разобличи.
“Досега нещата може да са били така, затова седем от седемте програми бяха спрени. Този кмет, който спазва правилата, ще получи пари. Било каквото било, но от днес е друго. Тук няма разлика дали кметът е от ГЕРБ или от друга партия”, заяви Борисов.
Той каза, че новият наръчник за усвояване на европарите ще бъде получен от всеки кмет до вторник, "да чете и да знае за какво да внимава".
Премиерът допълни, че одобряването от Брюксел на оценките за съответствие на оперативните програми, с което се отпушват междинните плащания по проектите, е станало, “защото има политическа воля и одитен орган, който няма да крие нищо от ЕК“. “Никой не се заблуждава, че вие, и ние сме се променили много", каза Борисов.
От своя страна председателят на НСОРБ и кмет на Смолян Дора Янкова заяви, че “само хванати ръка за ръка – управляващият орган и бенефициентите, ще може да работим“.
“От тази среща не бива да има стъписване. Благодаря на премиера, че ще даде възможност да имаме наръчник за превенция”, допълни Янкова.
Тя съобщи, че общините са подготвили 1600 проекта, част от които вече се изпълняват, но общините имат затруднения с осигуряването на съфинансирането за европроектите. “Състоянието на общинските бюджети показва, че нашата приходна база е непроменена”, каза Янкова. Според нея през следващата година трябва да се промени Закона за местните данъци и такси, така че местните власти да могат да си осигурят достатъчно приходи.
“Бихме искали бързи междинни плащания – на 28 дни и ако е възможно - балансовите плащания да се намалят на 10%”, каза още тя.
Според нея не е лошо да има консултантска група в Министерски съвет за писането на общински европроекти, но е необходимо такива да има и в районите за планиране.
На общото събрание на общините присъстват и министрите на финансите Симеон Дянков, на околната среда Нона Караджова, на труда Тотю Младенов, на икономиката Трайчо Трайков и на земеделието Мирослав Найденов, чиито ведомства управляват част от оперативните програми.

BARI BOK

 • Гост
Re:Къде е мястото на кмета Лечков?
« Отговор #7 -: 21.02.2010 19:54:01 »
Абе кервана си върви и кучетата си лаят ли лаят.Сетеласа Мара да са побара.Човека са натовари за сто години напред.Тъй че ше му пръднете на оная работа!ше махнем Лечков че ше я фтаса тоя селски град.ДИКТАТОР ТРЯА НА ТОС РАЗЮЗДАН НАРОД.ДИКТАТООООР.

Неактивен jivko1128

 • Младши
 • *
 • Публикации: 50
  • Профил
Re:Къде е мястото на кмета Лечков?
« Отговор #8 -: 22.02.2010 08:27:06 »
ДОБРО УТРО СЛИВНАЛИИ днес градът трябва да се разведе завинаги от своя кмет ЛЕЧКОВ, ако това ние като СЛИВНАЛИИ не го направи ме това ще бъде загубата за градът ни излезте и докажете че Сливен трябва да се отърве от обирджии,мутри и от големите акули. Това ще го постигни ме като докажи ме че сме градът на стоте "ВОЙВОДИ" а не на стоте "ХАЙДУТИ" да премахни ме ЛЕЧКОВ  и този ******* дето водеше кампанията на кмета за кмет МАРИН КАВРЪКОВ човека който вкара много народ по затворите и бяха интернирани защото беше шефа на "ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ" в Сливен, излезте да докажи  ме че изпълнява ме заветите на нашите вождове "СТАНИ, СТАНИ ЮНАК"  заспал от сън дълбок се събуди и мошеници те от града ги изхвърли. НАПРЕД НАПРЕД НАПРЕД !!!
« Последна редакция: 16.09.2010 20:40:00 от admin »

white_bird

 • Гост
Re:Къде е мястото на кмета Лечков?
« Отговор #9 -: 23.02.2010 12:32:01 »
Мястото му е или в изповедалнята при негово прев. дядо Йоаникий или на ка@@га(тежък физически труд) докато сам се откаже да кр@@е!...

Жълт картон, четете и се съобразявайте с правилата на форума ! На когото не му харесват тези правила да драска в друг форум ! Прочетете и малко за реда, традициите и обичаите на Българската православна църква първо...
« Последна редакция: 23.02.2010 12:47:02 от Калчо Василев »

jerry

 • Гост
Re:Къде е мястото на кмета Лечков?
« Отговор #10 -: 24.02.2010 09:09:58 »
З@@@@а естествено!! >:(
« Последна редакция: 24.02.2010 13:53:42 от Калчо Василев »

Неактивен Калчо Василев

 • Администратор
 • Напредващ
 • *****
 • Публикации: 242
 • Пол: Мъж
  • Профил
Re:Къде е мястото на кмета Лечков?
« Отговор #11 -: 24.02.2010 13:53:23 »
З@@@@а естествено!! >:(

Джери, съобразявай се с писанките си, моля те  ;)
Насила хубост не става !

white_bird

 • Гост
Re:Къде е мястото на кмета Лечков?
« Отговор #12 -: 26.02.2010 11:14:32 »
е,какво лошо съм написала? ???

Неактивен Калчо Василев

 • Администратор
 • Напредващ
 • *****
 • Публикации: 242
 • Пол: Мъж
  • Профил
Re:Къде е мястото на кмета Лечков?
« Отговор #13 -: 26.02.2010 11:50:01 »
Поразгледай правилата на форума, поразгледай правилата и практиката в други форуми и тогава задавай такива детски въпросчета, лек ден от мен  :)
Насила хубост не става !

Неактивен Diado_koleda

 • Младши
 • *
 • Публикации: 193
  • Профил
Re:Къде е мястото на кмета Лечков?
« Отговор #14 -: 26.02.2010 20:52:33 »
Калчо теб те пере сачмата май? Кажи ми сега с две-три думи - КАКВО ТОЛКОВА Е НАПИСАЛА white_bird? A? ??? ???
Loading...