Автор Тема: Бате Бойко изоставя ортака си бате лече сам на пистата  (Прочетена 2374 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

white_bird

 • Гост
Бойко Борисов скоро ще изостави ортака си Сливенския кмет не само сам на пистата, ами и сам на старта.Лечков ще остане само с това с което е прекрачил роднияси праг и съвестаси.И това му е много.Това е закона на равновесието в природата.Ние ще гледаме от страни и щесе кръстим

Неактивен mitkomm

 • Нов
 • Публикации: 5
  • Профил
   Някой може ли да ми каже кога в Сливен и къде се учреди ГЕРБ, кога се проведе учредително събрание и кой избра Десислава Танева за областен координатор и какви са мотивите, че е най- кадърна и можеща, има богат управленчески опит или е проводник на МЕЛЕНВЕСТ в политиката/разбирай Вълко Вълев/.В Сливен ми се струва, че с тия ГЕРБЕРИ
няма да отидем дълеч и това ще е последния им масов форум.От къде на къде кмета Лечков ще кадрува в ГЕРБ.Погледнете всички преди това са били в други партти и сега ГЕРБ е модерна- хайде вътре във власта.От такива политици няма нужда, такива бяха и отцепниците от НДСВ.Когато имаше келипир и бяха на власт от царя по -добър няма, паднаха от власт и избягаха като мишоци.
   Такива политици са вредни за страната и за градът.И да печелиш и да губиш ти трябва да си верен на идеята.Някой са заплащали с живота си заради идеята.
   Време е уважавания от мен лидер Бойко Борисов да си отърси "въшките" защото станаха много и започват да му пречат.Търси верни хора г-н Борисов насочи се към запасното воинство те не са подкупни те са верни и дисциплинирани, няма да ви предадът.

jerry

 • Гост

Неактивен Moderator Club

 • Глобален модератор
 • Старши
 • ****
 • Публикации: 11654
 • Пол: Мъж
  • Профил
Ето малко информация, която открих в Интернет на адрес: http://www.gerb-sliven.org/gerb.php

РЪКОВОДСТВО НА ГЕРБ, СТРУКТУРИ, ИСТОРИЯ, ФАКТИ

В гр.Сливен първо се учредява клуб на Гражданско Сдружение ГЕРБ в края на месец август 2006 година. За Председател на Клуба е избрана Десислава Танева, за организационен секретар – Светла Стоянова, за членове на Управителен съвет: Димитър Митев, Д-р Димитър Павлов, Стоян Марков, Живко Минчев, Валентин Дойчинов и Ганка Василева.

Политическа Партия ГЕРБ е учредена на 03.12.2006 година в гр.София. През месец юни 2007 година се провеждат учредителните събрания на партийните клубове на ПП ГЕРБ в област Сливен. На 21.06.2007 година се учредява областната партийна организация на ПП ГЕРБ в присъствието на Председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, и членовете на Изпълнителната Комисия на ПП ГЕРБ – Искра Фидосова и Димитър Николов /понастоящем кмет на община Бургас/ при присъствие на 117 членове на ПП ГЕРБ. На учредителното събрание за областен ръководител е избрана Десислава Танева, а за организационен секретар – Светла Стоянова. На 14.06.2007 година е учредена общинската партийна организация на община Нова Загора, на 19.06.2007 година се учредява в община Твърдица и на 20.06.2007 година – в община Котел. Всички номинирани за общински ръководители и организационни секретари са членове на консултативни Управителни съвети към Ръководството на общинската организация. След учредяването на общинските организации се учредяват партийни клубове и в останалите населени места в областта – гр.Кермен, Шивачево, и всички села в общините.

За периода от учредяването си ПП ГЕРБ проведе множество инициативи за поощряване на градивното и позитивно мислене у гражданите, както и подпомагаше даровити деца и такива в неравностойно положение. Проведе срещи с представители на различни браншови организации с цел приемане исканията им за изготвянето на програмата за управление на ПП ГЕРБ.

В рамките на областната партийна организация бяха изградени секции по интереси: секция Образование с ръководител Бисерка Василева /директор на ПМГ „Д.Чинтулов”/, секция Образование с ръководител Д-р Димитър Павлов, секция Административна с ръководител Димитър Митев.

През 2008 година бяха учредени: Младежка организация ГЕРБ с председател Инна Игнатова, женска организация Жени ГЕРБ с ръководител Галина Вучкова, организация на предприемачите с ръководител Николай Колев и организация на старейшините с ръководител адвокат Таня Долапчиева.

Към настоящия момент в област Сливен ПП ГЕРБ има действащи 1000 членове на ПП ГЕРБ, от които 600 в община Сливен.

УЧАСТИЯ В ДОСЕГАШНИ ИЗБОРИ

1.Местни избори 2007 - Сливен

Резултати от изборите за Сливенски общински съвет
Разпределение на мандатите в Сливенски общински съвет

Резултати на ПП ГЕРБ за община Сливен:
Кмет на община Сливен – Йордан Лечков, ПП ГЕРБ,
Общински съветници – 15, при общ брой 41;
Председател на Общински съвет – Десислава Танева, ПП ГЕРБ;
Кметове на ПП ГЕРБ в населените места на община Сливен:
с. Божевци – Георги Ковачев
с. Гавраилово – Димитър Андреев
с. Глушник – Дженко Стойков
с. Голямо Чочовени – Екатерина Христова
с. Камен – Йордан Тодоров
с. Мечкарево – Георги Стоянов
с. Младово – Николай Жечев
с. Николаево – Дечо Дечев
с. Самуилово – Иван Желев
с. Сотиря – Димитър Андонов
с. Тополчане – Веселина Калчева
с. Трапоклово – Иван Желязков
с. Чинтулово – Иван Щилянов

Резултати на ПП ГЕРБ за община Нова Загора:
Кмет на община Сливен – Николай Грозев, ПП ГЕРБ,
Общински съветници – 8, при общ брой 29;
Председател на Общински съвет – първоначално избран Пейчо Пейчев, ПП ГЕРБ;
Кметове на ПП ГЕРБ в населените места на община Нова Загора:
с. Кортен – Милен Користилов
с. Любенова махала – Иван Иванов
с. Загорци – Тенко Харачерев
с. Брястово – Красимир Славов
с. Бял кладенец – Мария Мартинова
с. Коньово – Пеньо Митев
с. Полско пъдарево – Петко Петков
Подкрепени от ПП ГЕРБ:
с. Каменово – Динко Иванов
с. Съдийско поле – Димитър Баръмов
с. Питово – Дончо Иванов
с. Асеновец – Кръстю Стойчев

Резултати на ПП ГЕРБ за община Твърдица:
Общински съветници – 4, при общ брой 17;
Кметове на ПП ГЕРБ в населените места на община Сливен:
гр. Шивачево - Динко Василев
с. Сборище - Злати Златев

Резултати на ПП ГЕРБ за община Котел:
Общински съветници – 3, при общ брой 21;

Кметове на ПП ГЕРБ в населените места на община Котел:
с.Пъдарево – Иван Синигеров
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.

Бай Ганьо

 • Гост
Ха сега де, фтасахме я! Както се казва в известната песен на Устата "Бате Бойко бие без упойка", е май ще излезе верна приказката...