Автор Тема: КейбълТел & Евроком първи предлагат носителя на 6 Оскара „Войната е опиат”  (Прочетена 2747 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11676
  • Пол: Мъж
    • Профил
КейбълТел&Евроком първи предлагат носителя на 6 Оскара „Войната е опиат”

КейбълТел & Евроком е първият кабелен оператор в България, който ще излъчва носителя на 6 Оскара и филм на 2009 година „Войната е опиат”. През април всички абонати на цифровата телевизия на оператора ще могат да гледат филма чрез предплатената услуга Premium Digital ® Pay Per View (PPV).

Филмът, носител на 6 Оскара, включително за най-добър филм на 2009 г. и за най-добър режисьор на Катрин Бигълоу, засега няма откупени права за кино и DVD разпространение у нас, а директно ще се появи на телевизионния екран чрез услугата Pay Per View.

Това не е единственият хит в програмата на PPV за предстоящите месеци: филми като „Аватар”, „Жената на пътешественика във времето”, „Фатален изход 4 – Смъртоносно пътуване”, „Алиса в страната на чудесата”, „Принцът на Персия”, „Алвин и чипоносковците 2” са само част от над 100-те филма, които се предлагат месечно на абонатите в мрежата на КейбълТел & Евроком.

КейбълТел & Евроком чрез услугата Pay Per View предоставят възможност на абонатите да гледат богата библиотека от най-новите и качествени филми от световното кино, както и избрани холивудски блокбъстери, не по-късно от три месеца след кино-премиерата им. Услугата се предлага денонощно на пет PPV канала, а филмите могат да се гледат в стандартна или HD резолюция, без рекламни прекъсвания и на български език.

Чрез Premium Digital ® PPV клиентите получават достъп до най-новите филми от мейджърските студия: Warner Bros., Paramount Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer, Twentieth Century FOX, NBC Universal, Buena Vista (Walt Disney), DreamWorks, EEAP и др.
---
В края на октомври 2009 г. EQT V (EQT), водещ европейски фонд за дялово инвестиране придоби КейбълТел и Евроком - двата най-големи кабелни оператори в България. Общата стойност на двете транзакции възлезе на над 200 милиона евро, което нарежда сделката сред най-значимите в България за 2009 година.

КейбълТел-Евроком е телекомуникационен оператор, който предлага интегрирани комуникационни услуги за дома - кабелна, цифрова ТВ, Интернет и телефонна услуга.

Компанията притежава най-голямата национална опорно ­оптична мрежа, която свързва най­-важните регионални центрове в страната. Тя оперира в София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Шумен, Плевен и Стара Загора, в някои значително по-малки градове като Сливен, Габрово, Пазарджик, Кюстендил, Димитровград и Кърджали и в общо над 40 града в цялата страна.

CableTel
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.