Автор Тема: blizoo e новото име на КейбълТел & Евроком  (Прочетена 3726 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Moderator Club

  • Глобален модератор
  • Старши
  • ****
  • Публикации: 11654
  • Пол: Мъж
    • Профил
blizoo e новото име на КейбълТел & Евроком

blizoo (произнася се „близу“) е новото име на телекомуникационния оператор КейбълТел & Евроком, което бе представено днес официално от главния изпълнителен директор на компанията Ищван Полони и главния маркетингов директор Димитър Радев.

Новата визия е създадена от маркетинговия екип на компанията в сътрудничество с Лондонската агенция за дизайн и корпоративна идентичност – Сигъл & Гейл, които са работили за големи кабелни и сателитни оператори – от Тайм Уорнър Кабел в САЩ до платформата Долче в Румъния, както и за компании от ранга на Motorola, 3М, О2 и Dell.

“Целта ни бе да създадем революционен по своята визия и характер бранд в България, защото като компания сме си поставили революционната амбиция да преобразим не само фирмата отвътре, но и целия бизнес сектор на комуникациите и домашното забавление“, - - заяви Димитър Радев.

При представянето на новия бранд Ищван Полони обяви, че blizoo ще се превърне във водещият цифров телевизионен оператор и в най-големият широколентов Интернет доставчик в България. Затова в плановете за развитие на новата компания е заложено цифровизиране на повече от 80% от абонатите в страната до 2012 г. и предлагането на последните продуктови иновации в сектора.

Компанията провежда амбициозна програма за инвестиции в резултат, на която качеството и спектъра на предлаганите услуги прогресивно се повишава.

blizoo HD е пакетна услуга, която включва над 150 канала цифрова телевизия и за първи път у нас 10 HD канала на цена от 45 лв.

Така абонатите на новата услуга ще могат да гледат излъчваното от БНТ Световното първенство по футбол в Full HD формат формат в мрежата на blizoo. В пакета е включена и музикалната телевизия Planeta HD с различно от вече познатото съдържание. Абонатите могат да гледат и Eurosport HD, който излъчва ексклузивно тенис турнирите Ролан Гарос и US open, Тур дьо Франс и други големи световни спортни събития. Другите HD програми в пакета са – световните лидери в жанра Discovery Showcase HD, National Geographic HD и History HD, Luxe TV – канал за луксозната страна на животa, Premium Digital Full HD с най-добрите и най-нови филмoви хитове на холивудските студия и лидерът в модният свят - Fashion TV HD. Десетата програма в пакета e Food Network HD – с вълнуващи кулинарни шоута и реалити програми - е със световна HD премиера на 22 май, a България е една от първите европейски държави, в които този канал ще излъчва в HD благодарение на blizoo.

Освен новия blizoo HD пакет, новата компания за първи път предлага на клиентите си и два пакета за цифрова телевизия с различно съдържание. Базовият пакет включва над 70 програми, а при абонамент за пълният пакет клиентите получават над 150 цифрови програми.

PC WORLD
Танкът мачка и пердаши, няма наши, няма ваши. Няма ваши, няма наши, танкът мачка и пердаши.